- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
2 ay sonra sınav var.Sonra artık duzgun bır ıse gırıcem.Kredimi falan kapatıp bırıkım yapıcam.Babam zaten destek olmaz.Sankı tek cocugu varNasıl bir baba o öyle yaptığı çok Hatalı . Sanırım bir oğlum var hersey onun olsun düşüncesinde .
KPSS kazanmaya bakın eğer olmazsa girin bir işe düzenli bir işiniz olsun aynı zamanda KPSS ye hazırlanmayı yeniden devam edin .
Kardeşinize de 1 Kuruş bile vermeyin . Evlenmek isteyen adam kendine güvenerek çıksın bu yola size anasına Babasına güvenerek değil
Eskıden beddua etmezdı.Artık beddua da edıyor.Haftaya kız tarafu gelecek.Bend ehazırlık falan yapmıycam.Eve de gec gelıcem.Isteydım dıycem mahcup olsunlarkpss kazanın o evden kurtulun.onlara da zırnık vermeyin bu ne ya
bir baba evladına nasıl öyle söyler
Duymamaya calısıyorum ama cıdden etkılenıyorumpara verme. evden kovacak hali yok ya. duyma görme. düzenli işe girince de ayrı eve çık.
Ayırıyor ama düzgun işim olsun.Evleneyım gelmıycem bu eve.Gunduz annemı gorur gıderımAllah size güzel bir is versin de kurtarsın o evden. Babanızı da bildiği gibi yapsın.
Babanızın asıl sizin kpss ye çalışmanız için destek olmasi gerekirdi. Çünkü gerçekten kadınlar için bazı ortamlarda çalışmak zor. O yüzden kpss çok önemli. Ama ne diyim şu hayatta en nefret ettiğim insan tipi evlat ayıranlar.
Cok sagolun cok tesekkurler.Bende uzuldukce konu acıyorum.Kardesımden annemden baska anlatacak bııri de yokkıSenin konularini okudukca o kadar cok uzuluyorum ki
Insallah cok iyi bir is bulur kendi evine cikarsin , cok yurekten diliyorum senin icin
Iyi yapiyorsun , en azindan burda icini dokuyorsunCok sagolun cok tesekkurler.Bende uzuldukce konu acıyorum.Kardesımden annemden baska anlatacak bııri de yokkı
Çok hayret ediyorum böyle anne babalara bunlarda hiç vicdan yok mu diye2 ay sonra sınav var.Sonra artık duzgun bır ıse gırıcem.Kredimi falan kapatıp bırıkım yapıcam.Babam zaten destek olmaz.Sankı tek cocugu var
Haklısınız.Bende temel lıselere basvuru yapıcam.Her hafta bır bölgeye cv verıcem.Aldıgım paramla kredımı yatırıcam.Babanız bu saydıklarını nasıl yapacakmış tek maaşla?
Siz zaten yardım edecek durumda değilsiniz, yardım edin dese nolur ki, zaten sizde de yok.
Bence kafaya takmamaya çalışın, sınava az kalmış çünkü.
Ama onun dışında sizde de hata var gibi geliyor bana. 26 yaşında üniversite mezunusunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde durmanız lazım. İlla atanmanız şart değil, özele de yönelebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?