Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de buna katılıyorum. Ayrıca evlat edinmeyi gec koruyucu aile bile çocuğa iyi bir gelecek sunacak insanlar başvursun diye var. Konu sahibinin babası kendi öz kızının liseye gitmesine izin vermeyip okuldan alan birisi, annesi desen kaç defa konu açtı - takıntili ,hayatı zehir ediyor diye .Neden evlat edinmek istiyorlar?
Yanlış anlamayın ama yeterince karışık, kalabalık bir aileniz varken evlat edinme düşünceleri garip geldi fazlasıyla.
Yaş olarakta uygun değiller zaten.
Ben de buna katılıyorum. Ayrıca evlat edinmeyi gec koruyucu aile bile çocuğa iyi bir gelecek sunacak insanlar başvursun diye var. Konu sahibinin babası kendi öz kızının liseye gitmesine izin vermeyip okuldan alan birisi, annesi desen kaç defa konu açtı - takıntili ,hayatı zehir ediyor diye .
Böyle bir aile,sanki kendi doğurduğu çocuğuna çok guzel bakmış gibi neden bir de başka çocuğa bakmak ister ki?
Kızı evlenme çağında, kurumda sıra bekleyene kadar birkaç sene sabretsinler,zaten torun bakarlar
Ben ailenin tek kızıyım hep bir kız çocukları olsun istiyorlarNeden evlat edinmek istiyorlar?
Yanlış anlamayın ama yeterince karışık, kalabalık bir aileniz varken evlat edinme düşünceleri garip geldi fazlasıyla.
Yaş olarakta uygun değiller zaten.
Yok kız çocuk evlat edinmek istiyorlar ,Annem kız çocuklarını çok severBu yasta neden? Aklima gelen tek sey ilerde bize baksin dusuncesi geldi kusura bakma konu sahibi lutfen..
Ben ailenin tek kızıyım hep bir kız çocukları olsun istiyorlar
Bende aynı şeyleri Aneme söyledim , bana çok güzel baktılar ya ,Ben de buna katılıyorum. Ayrıca evlat edinmeyi gec koruyucu aile bile çocuğa iyi bir gelecek sunacak insanlar başvursun diye var. Konu sahibinin babası kendi öz kızının liseye gitmesine izin vermeyip okuldan alan birisi, annesi desen kaç defa konu açtı - takıntili ,hayatı zehir ediyor diye .
Böyle bir aile,sanki kendi doğurduğu çocuğuna çok guzel bakmış gibi neden bir de başka çocuğa bakmak ister ki?
Kızı evlenme çağında, kurumda sıra bekleyene kadar birkaç sene sabretsinler,zaten torun bakarlar
Yaslari biraz daha gencken alsalardi keske ama Allahnyinede gonullerine gore versinYok kız çocuk evlat edinmek istiyorlar ,Annem kız çocuklarını çok sever
Yok kız çocuk evlat edinmek istiyorlar ,Annem kız çocuklarını çok sever
Evet tek kızlarına çok güzel bir hayat sunmuş,imkan tanımıslar gibi başka kızların canını yakma derdindeler demek istiyorsun.Ben ailenin tek kızıyım hep bir kız çocukları olsun istiyorlar
Ben de buna katılıyorum. Ayrıca evlat edinmeyi gec koruyucu aile bile çocuğa iyi bir gelecek sunacak insanlar başvursun diye var. Konu sahibinin babası kendi öz kızının liseye gitmesine izin vermeyip okuldan alan birisi, annesi desen kaç defa konu açtı - takıntili ,hayatı zehir ediyor diye .
Evet tek kızlarına çok güzel bir hayat sunmuş,imkan tanımıslar gibi başka kızların canını yakma derdindeler demek istiyorsun.
Başta sen bu saçma düşünceye karşı çıkmalısın, evlat edinebilirler mi diye sormak yerine.