- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 48
- Konu Sahibi enesveannesi
-
benimkinin adı evlat edinme olabilirmi henüz bilmiyorum.konuyu kısaca anlatıyım.kuzenim var.cahilce bi evlilik yaptı ve sonuç olarak yürümedi.işi gücü yok karısı sorumsuzun önde gideni ve bi çocukları oldu.anne başka bi şehre gitti gezmeye die ve orda kaldı baba kiraları ödeyemedi bakkal borcunu ödeyemedi v.s çocuk başta annedeydi sonra kuzenin çocuğu almak istedi karısınında döneceği umuduyla...ama düşündüğü gibi olmadı ve kaarısı dönmedi.kuzen ev kirasını ödeyemezken bakıcıya para veremedi çocuk ortada kaldı.yaşadığı yerde çok akrabamız var ama hiçbiri bi çocuğa bakamadı.utanıyorum bunları yazarken.en son diğer kuzenin karısına bırakmış bakması için.bi kaç gün sonra kadında gidip karakola şikayet ediyo anası babası bıraktı kaçtı die gerizekalı.inanın zor tutuyorum kendimi.neyse oradan çocuğu alıyolar ve yetiştirme yurduna veriyolar.ordanda bi aile çıkarsa evlatlık vereceklermiş.bende daha eşimin bile haaberi yok ani ve sinirli bi kararla bana gönderin ben bakarım ama babası etrafımda dolaşmasın dedim.gönderseler gerçeten bakarım ama yinede soru işaretleri var kafamda.acaba zorlukları varmıdır nelerle karşılaşırım eşimin sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama ya çıkarırsa?ne yapmalıyım ya.vicdanım el vermiyo.en azından kendi kanından birinin yanında olmalı.sizce napıyım ???*
benim allaha şükürler olsun 4 yaşında bi oğlum var ama içim almıyoo o çocuğun öyle ortalarda kalmasına.nasıl bi zorluk yaşarım bilmiyorum.ilerde karşıma dikilirlermi onuda bilmiyorum.hiç bişey bilmiyorum yalnızca ağlamak istiyorum çok üzülüm çok.çocuk 2.5 yaşında yiyeceği 2 kaşık yemek kime ne batıyo anlamadım
senin çocuğun olmama ihtimaili yok anladığım kadarıyla,şu durumda sahip çıkman çok güzel canım ama çocuk küçükse seni anne eşini baba bilecek bu sorumsuz ailede sen çocuğu büyütünce sahip çıkmaya kalkıcak bu durumda kim olsa senin gibi düşünür sahip çıkardı.yazık günah.çocuk ortalarda heba oluyor.Allah rızası için sahip çık canım umarım anne babası ayağına dolanmaz,bizim komşumuzun zihinsel engelli kızı var 35 yaşında baba öldü anne ise tüm varını yoğunu güçsüzler yurduna bağışladı ben ölünce oraya göndersinler diye annemleri tembihledi 1 ağbisi var sadece oda erkek yarın evlenir yenge istemez diye düşündü.duydumki kadın ölmüş almaya gelmişler kızı benim bile iççim gitti ablam ben bakardım vermeyin dedi anneme, ağbisi yollamadı bunu duydum bütün dünya benim oldu okadar çok sevindimki annesi oğluna güvenmedi ama o sahip çıktı
kendi çocuğumdaan ayırmayacağımdan şüphem yok.ayırmam tabi kendime güveniyorum.akşama eşimle konuşmam lazım işten gelince ve ben çatlıcam heyecandan sitresten.bugün akşam olurmuki
benimkinin adı evlat edinme olabilirmi henüz bilmiyorum.konuyu kısaca anlatıyım.kuzenim var.cahilce bi evlilik yaptı ve sonuç olarak yürümedi.işi gücü yok karısı sorumsuzun önde gideni ve bi çocukları oldu.anne başka bi şehre gitti gezmeye die ve orda kaldı baba kiraları ödeyemedi bakkal borcunu ödeyemedi v.s çocuk başta annedeydi sonra kuzenin çocuğu almak istedi karısınında döneceği umuduyla...ama düşündüğü gibi olmadı ve kaarısı dönmedi.kuzen ev kirasını ödeyemezken bakıcıya para veremedi çocuk ortada kaldı.yaşadığı yerde çok akrabamız var ama hiçbiri bi çocuğa bakamadı.utanıyorum bunları yazarken.en son diğer kuzenin karısına bırakmış bakması için.bi kaç gün sonra kadında gidip karakola şikayet ediyo anası babası bıraktı kaçtı die gerizekalı.inanın zor tutuyorum kendimi.neyse oradan çocuğu alıyolar ve yetiştirme yurduna veriyolar.ordanda bi aile çıkarsa evlatlık vereceklermiş.bende daha eşimin bile haaberi yok ani ve sinirli bi kararla bana gönderin ben bakarım ama babası etrafımda dolaşmasın dedim.gönderseler gerçeten bakarım ama yinede soru işaretleri var kafamda.acaba zorlukları varmıdır nelerle karşılaşırım eşimin sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama ya çıkarırsa?ne yapmalıyım ya.vicdanım el vermiyo.en azından kendi kanından birinin yanında olmalı.sizce napıyım ???*
çocuk yurttamı şimdi ? Birde merakımı maruz gör çokmu yakın akraban?
kuzenımın cocugu demıstı ya
yazdığınız cevaplar için teşekkür ederim gerçekten bana cesaret ve moral verdiniz.olay bu sabah gerçekleşmişti.yurt alacaktı bende orası almadan ben alıyım demiştim.şimdi yurttan bilmiyorum böyle bi teklif olurmu yada kendi uydurmasımı para teklif edilmiş.yurda vermek istemiyorsan 600 lira verelim çocuğuna kendin bak demişler.dediğim gibi güvenmiyorum ona biraz sorumsuzluk var.herneyse ben yinede teklifimi yaptım.söyledikleriminde arkasındayım ve vicdanım rahat.aslında anne baba ehliyeti olacak insanların sürücü ehliyetinden önce buna ihtiyacımız var.bu tür kazalar malesef daha çok oluyor.şimdiden hazırlamıştım kendimi hayallere başlamıştım gelecek diye neyse sağlık olsun.allahım hepimizin çocuklarını korusun içinde bizimkileride.AMİİİNN..(kusura bakmayın bu arada boşyere heyecana kapılıp vaktinizi aldım.hakkınızı helal edin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?