- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 48
- Konu Sahibi enesveannesi
benimkinin adı evlat edinme olabilirmi henüz bilmiyorum.konuyu kısaca anlatıyım.kuzenim var.cahilce bi evlilik yaptı ve sonuç olarak yürümedi.işi gücü yok karısı sorumsuzun önde gideni ve bi çocukları oldu.anne başka bi şehre gitti gezmeye die ve orda kaldı baba kiraları ödeyemedi bakkal borcunu ödeyemedi v.s çocuk başta annedeydi sonra kuzenin çocuğu almak istedi karısınında döneceği umuduyla...ama düşündüğü gibi olmadı ve kaarısı dönmedi.kuzen ev kirasını ödeyemezken bakıcıya para veremedi çocuk ortada kaldı.yaşadığı yerde çok akrabamız var ama hiçbiri bi çocuğa bakamadı.utanıyorum bunları yazarken.en son diğer kuzenin karısına bırakmış bakması için.bi kaç gün sonra kadında gidip karakola şikayet ediyo anası babası bıraktı kaçtı die gerizekalı.inanın zor tutuyorum kendimi.neyse oradan çocuğu alıyolar ve yetiştirme yurduna veriyolar.ordanda bi aile çıkarsa evlatlık vereceklermiş.bende daha eşimin bile haaberi yok ani ve sinirli bi kararla bana gönderin ben bakarım ama babası etrafımda dolaşmasın dedim.gönderseler gerçeten bakarım ama yinede soru işaretleri var kafamda.acaba zorlukları varmıdır nelerle karşılaşırım eşimin sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama ya çıkarırsa?ne yapmalıyım ya.vicdanım el vermiyo.en azından kendi kanından birinin yanında olmalı.sizce napıyım ???*