Evlat farkı

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.062
212.075
60
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal, gemi filosu sahibi olup, TÜRGEV ile hatırı sayılır bir güce hükmediyor.
Başak KAYA / ANKARA

7670.jpg

Kerem Kılıçdaroğlu, İngilizce öğrettiği Koreli gençlerle bu hatıra fotoğrafını çektirdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem ise Güney Kore’de harçlığını çıkarmak için İngilizce ders veriyor

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın küçük oğlu Bilal Erdoğan’ı yakından tanıyor. Bilal Erdoğan 35 yaşında… Aile dostu işadamı Remzi Gür’ün bursuyla Amerika’da okudu. Gemicikleri var, vakfı var, genç yaşında milyonlarca liraya hükmediyor. Hemen hemen bir bakan kadar sıklıkla kamuoyunun karşısına çıkıyor. Ve hemen hemen bir bakan kadar itibar görüyor.

GÜNEY KORE’DE BURSLU OKUYOR

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem ise 33 yaşında. Kamuoyu pek tanımıyor. Ankara’da Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu, ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Hedefinde akademisyenlik var. Bir Kore Vakfı’ndan aldığı dil eğitimi bursuyla İngilizce öğrenmek üzere Güney Kore’ye gitti. Masraflarını çıkarmak için çocuklara İngilizce ders veriyor. Kemal Kılıçdaroğlu SÖZCÜ’ye “Bu işe bir arkadaşına yardım etmek için başladı’’ dedi. Oğlu Kerem’le ile internet üzerinden görüştüklerini ifade eden Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Burslu okuyor. Her istediğinde Türkiye’ye gelemiyor. Annesiyle her gün konuşuyorlar. Ben de ona (Oğlum annen sayesinde Türkçeyi hiç unutmayacaksın) diye takılıyorum.’’

İKİSİNİN KULVARLARI DA DÜNYALARI DA FARKLI
8670.jpg

Kerem Kılıçdaroğlu ne kadar gerideyse, Bilal Erdoğan o kadar ön planda olmayı seviyor. Biri babasının mitingini sahne gerisinden izliyor, diğeri açıkça AKP için oy istiyor.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/evlat-farki-868413/

Ya Bilal benim idolüm zaten. Adam daha otuzuna gelmeden Türkiye’nin en zengin insanlarından biri oldu, milyon dolarlık gemi filosu var, vakıflar kurdu, burs veriyor. Gerçek başarı budur işte. Diğeri de anca İngilizce dersi versin peh pısırık. Yalnız Türgev’in hakkındaki davalar neden kapatıldı, neden hukuki inceleme yapılamıyor onu anlayamadım. Hayır kurumu değil mi sonuçta ne çıkabilir ki?

Sonuçta oğlu ihracatı artırmıyor
başka ülkelerde üretilenleri ülkeye pazarlıyor ithalat tavan yapıyor bu bir başarı değil benim gözümde ne zaman ki üretim ve yeni fabrikalar açılır o zaman bakış açım farklılaşır

Şimdilik korede kalsin sonra SSK gibi bir kurumum başina getirilip indiregandi yaptikdan sonra bir kaset komplosu ile cehepe nin başina geçirilir sonrada % 26 in altinda oy alirsam istifa ederim der, sürekli altinda oy alir ama pişkin pişkin istifa etmez..Babasinin evladi sonuçta:KK53::KK53::KK51:

Şimdilik korede kalsin sonra SSK gibi bir kurumum başina getirilip indiregandi yaptikdan sonra bir kaset komplosu ile cehepe nin başina geçirilir sonrada % 26 in altinda oy alirsam istifa ederim der, sürekli altinda oy alir ama pişkin pişkin istifa etmez..Babasinin evladi sonuçta:KK53::KK53::KK51:
Babadan ogla geciyomus ya şu mantikla aynen dedigin gibi olur :)

Hahahahahaha cok guldum ya. Bingo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hahahahahaha cok guldum ya. Bingo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Peki babacim.Anlamadim babacim.Paralari sifirladim babacim :)))

Insan sunlari yazmadan bir dusunur bayanlar yapmayin gulunc duruma dusmeyin :)

SSK olayının aslı olmadığı belgelendi, ses kayıtlarının gerçekliği belgelendi. ama sizin belgelere değil kafa kurulanlara inancınız tam.

O işi beraber bu yollarda yürüdüklerinizle beraber planlamadınız mı? Ama keskin bıçağın sonunda sahibini de keseceğini hesaplamadınız.

SSK olayının aslı olmadığı belgelendi, ses kayıtlarının gerçekliği belgelendi. ama sizin belgelere değil kafa kurulanlara inancınız tam.
Bak o tapelerin sahte oldugu konusundada hirsizin kim oldugu konusundada kilicdaroglu gercekleri anlatmiş:KK53:

Kanit iste ortada sizin kanitlarin aynisindan ahahagaga

Bak o tapelerin sahte oldugu konusundada hirsizin kim oldugu konusundada kilicdaroglu gercekleri anlatmiş:KK53:

Kanit iste ortada sizin kanitlarin aynisindan ahahagaga

kk tapesinin de bilimsel onaylı gerçekliğini ispatlar belgesini göster helal dicem.
Ama maalesef akp nin kileri Tübitak gerçek diye onaylamıştı ilk :)

X