- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
- Konu Sahibi BEYAZ KURT
Merheba hanımlar.. yaklaşık 3 yıldır evlat hasreti çekiyorum. iki tane negatif aşılamam var. En sonunda tüp bebek için başkent hastanesinde Prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu'na gittim. Zaten kendisini ismen uzun süredir tanıyorum. Müthiş bir doktor olduğunu duyuyorum sürekli. Bize tüp bebeğe geçmeden önce aşılama yapacağını söyledi. Başka bir doktor olsa para almak için direkt tüp bebek yapardı. Muayenelere bizzat kendisi giriyor ve sürekli takip altındaydım. 2 güne bir hem yumurtalarıma hem de kanıma bakıldı. Tedaviye başlamadan önce bana d vitamini, inofolic combi falan kullandırdı. Özel hastane olmasına rağmen ücretler çok düşük. Muayene için sadece bir kere 122 tl. ödedim. Sürekli gittiğim için kan testlerine bile para vermedim. Aşılamam iğnesiydi, vitaminiydi derken 1200 TL.ye mal oldu. Hulusi hıocamın sayesinde şu anda aşılama ile ikizlere hamileyim. Para ve vakit kaybetmek istemeyenler bence kesinlikle Hulusi hocaya gitmeli. Kendisinin insanlığı da müthiştir. Şu an her gün kendisine dua ediyorum.