Evlat hasreti çekenler için Ankara'da mutlaka Prof. Zeyneloğlu...

BEYAZ KURT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
3.317
3.843
53
Merheba hanımlar.. yaklaşık 3 yıldır evlat hasreti çekiyorum. iki tane negatif aşılamam var. En sonunda tüp bebek için başkent hastanesinde Prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu'na gittim. Zaten kendisini ismen uzun süredir tanıyorum. Müthiş bir doktor olduğunu duyuyorum sürekli. Bize tüp bebeğe geçmeden önce aşılama yapacağını söyledi. Başka bir doktor olsa para almak için direkt tüp bebek yapardı. Muayenelere bizzat kendisi giriyor ve sürekli takip altındaydım. 2 güne bir hem yumurtalarıma hem de kanıma bakıldı. Tedaviye başlamadan önce bana d vitamini, inofolic combi falan kullandırdı. Özel hastane olmasına rağmen ücretler çok düşük. Muayene için sadece bir kere 122 tl. ödedim. Sürekli gittiğim için kan testlerine bile para vermedim. Aşılamam iğnesiydi, vitaminiydi derken 1200 TL.ye mal oldu. Hulusi hıocamın sayesinde şu anda aşılama ile ikizlere hamileyim. Para ve vakit kaybetmek istemeyenler bence kesinlikle Hulusi hocaya gitmeli. Kendisinin insanlığı da müthiştir. Şu an her gün kendisine dua ediyorum.

Tebrik ederim sizi. Ben de 3.tüp bebek denememi yaptım Hulusi Bey'de. Ama sonuç maalesef negatif oldu. Kendisinden de ekibinden de çok memnun kaldım. Tekrar yaptırmak istesem adresim belli yani.

Tebrik ederim sizi. Ben de 3.tüp bebek denememi yaptım Hulusi Bey'de. Ama sonuç maalesef negatif oldu. Kendisinden de ekibinden de çok memnun kaldım. Tekrar yaptırmak istesem adresim belli yani.
Kendisi insana çok büyük güven veriyor. Piyasayı az biraz biliyorum. Neler duyduk neler gördük... Keşke daha önce Hulusi hocama gitseymişim. Tek olumsuz yani çok fazla hastası olduğu için baya bi beklemek zorunda kalıyorum ama olsun değer..

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
hangi hastanede Ankara'da?
ben istanbuldayım
ama orada akrabalarım var
gidebilirim yani.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
hangi hastanede Ankara'da?
ben istanbuldayım
ama orada akrabalarım var
gidebilirim yani.
Ankara başkent hastanesi. Tüp bebek için geleceksen en aZ 15- 20 gün kalman lazım Ankarada. Çünkü hulusi hoca iki güne bir kontrole çağırıyor.

Ankara başkent hastanesi. Tüp bebek için geleceksen en aZ 15- 20 gün kalman lazım Ankarada. Çünkü hulusi hoca iki güne bir kontrole çağırıyor.

Yok arkadaşım tüp için değil,
(ancak tedavinin şekline gore aşılama olabilir.)
rahim filminde rahimde perde çıktı
istda gittim hep açık ameliyat diyolar,
farklı bi profdan da yorum almak istiyorum

Geçen sene bebeğimi kaybettim erken doğum yaptım.
ve bir senedir gebe kalamadım.
Durumumu değerlendirmesini istiyorum.

Sorun değil.
Yakın akrabalar var annem var orada..

:KK66:

Yok arkadaşım tüp için değil,
(ancak tedavinin şekline gore aşılama olabilir.)
rahim filminde rahimde perde çıktı
istda gittim hep açık ameliyat diyolar,
farklı bi profdan da yorum almak istiyorum

Geçen sene bebeğimi kaybettim erken doğum yaptım.
ve bir senedir gebe kalamadım.
Durumumu değerlendirmesini istiyorum.

Sorun değil.
Yakın akrabalar var annem var orada..

:KK66:
Ben Hulusi hoca ve ekibinin sana yardımcı olacağına inanıyorum inşallah.

Ben Hulusi hoca ve ekibinin sana yardımcı olacağına inanıyorum inşallah.

İnşallah arkadaşım
peki, gitmeden ne kadar süre önce randevu almam gerekir?
sekreterinin nosu filan var mı sende?
özel msj atıcaktım kapalı sanırım

Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben de 38 yaşındayım, tüp bebek için dr ve hastane araştırıyorum. Eskişehirde yaşıyoruz. Hulusi hocanın metnini duyduk. Ancak eskişehir tıp fakültesinde mi yoksa Ankaraya gelip hulusi hocaya mı başlasak bilemedik eşimle. Acıbadem eskişehir de var tüp bebek tedavisi ancak maddi açıdan altından kalkabilir miyiz Acıbademin bilemedik. Çok yüksek maliyetler. Hulusi hocaya da giden herkesin memnun kaldığını söylüyorlar. Bu konuda hulusi hocaya giden arkadaşlardan güncel olarak fikir almak isterim.Bilgilendirenler olursa çok mutlu olurum.İyice stres oldum daha başlamadan.Kafamız da araştırdıkça iyice karıştı. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ben de Hulusi hocaya başladım. Beklemek çok sıkıcı. Asıl düşündüğüm tedavi başladığında o stresle nasıl beklenir. İçerisi çok havasız:( ve kalabalık. Ama yapacak birşey yok tabii ki. Hoca eşimden ve benden testler istedi umarım iyi olur

Back
X