- Konu Sahibi Mutlugunlergelecek
Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Benim gibi olup hamile kalan var mi? Kaçıncı ayınızda kaldınız ve özel bir şey yaptınız mı? Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.... sevgilerimle kardeslerim![]()
Gecen Ağustos ayında doğumuma 1gün kala aynı sebeple bebeğimi kaybettim. Bır yığın test yapıldı ve hala sonuçlanmış drğil. Hayatımın tartısmasız en zor gunlerını yasadım-yasıyorum! Tam biraz daha ıyıyım artık dedıgım bı anda tekrar başa sarıyorum. Neler yasadıgımı anlatamam bile..ah yavrum ali'm..içimi yaktın .