- 3 Ağustos 2018
- 241
- 242
- 18
- 34
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.741
Canm bn cuma gunu doktr gttm bana pazatesi kan ultrasn yaptr dedi oraya soyle onlr bilir dedilr.ben sadc adimi soyadimi soyledm bana tup verdiler bende yaptirfm sadc ultrasn icin sonuc kagidini doktra göstermem icin verdlr.baska da bsy almadmKan alma icin sira alirkeb veriyorlar ya
Tup verirken barkod veriyorlar askinda ama ozel mi hastaneCanm bn cuma gunu doktr gttm bana pazatesi kan ultrasn yaptr dedi oraya soyle onlr bilir dedilr.ben sadc adimi soyadimi soyledm bana tup verdiler bende yaptirfm sadc ultrasn icin sonuc kagidini doktra göstermem icin verdlr.baska da bsy almadm
Yok canm devlt hastanesi bana hicbr kagt vermedilr. Ben kan almaya gttm adimi soyadimi soyldm sadc bos tuplr aldm tahlili yaptm.onun disinda barkod verilmedjTup verirken barkod veriyorlar askinda ama ozel mi hastane
Benim bildigim tum devlet hastanelerinde bu uygulama varYok canm devlt hastanesi bana hicbr kagt vermedilr. Ben kan almaya gttm adimi soyadimi soyldm sadc bos tuplr aldm tahlili yaptm.onun disinda barkod verilmedj
Ama hastaneden hastaneye ve sehirden sehire degisiyor galiba
YOk canm bn almadmBenim bildigim tum devlet hastanelerinde bu uygulama var
500 aldim kalan 3500474 aldim kalan 4000
Canim bizde actik benim icin basladik suan birbirimiz icin okuyalim insallahSelam kızlar bol dualı bir topik maşallah... Ben de 70.000 lem yelid için grup açtım isteyenler katılırsa sevinirim... bu süreçte malesef kimse bizi anlayamıyor rabbim kim seyi evlat sahibi olamamakla sınamasın inşallah
Bitmedi benim sıra@Tamam canim
Tamam canim benim de yakin 1 kac gune
Tekrar etiket yaptim canim arkadaslar katilim yapar gorunceBitmedi benim sıra@
Tşk ederm500 aldım kalan 3000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?