- Emoji Skoru
- 1.068
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #2.681
Ok@almasy yeni listeye beni yazma biraz yoğunum bi sonra ki listeye katılırım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ok@almasy yeni listeye beni yazma biraz yoğunum bi sonra ki listeye katılırım inşallah
tamamdır@junes
@Snigurucka
Sizleri de ekleyeceğim.
S a ben bir süre ara vereceğim döndüğümde tekrar aranıza katılırım kızlar@nyks_42
@Vavin
Sevgili arkadaşlar mazeretleriniz bitti mi?
Yarına yeni liste hazırlayacağım. Okumamızın 5 gün olduğunu da gözönünde bulundurun lütfen.
canım ben sadakamı ayırdım. başlayabiliriz. yavrumu Hayırlısıyla, vaktinde, sağlıkla kucağıma almam için dua ederseniz çok sevinirim@annesinineseri arkadaşımız için 4774 okuyacağız.
Ama kendisi hazır mı acaba?
1- @annesinineseri - Eser -
2- @nursevdi - Nurseven -
3- @cansu_tr - 795- okudu
4- @Edanur86 - Sevim -
5- @Vavin - mazeretli -
6- @almasy -Selma -
7- @junes
8- @Snigurucka

Sorun değil. Zaten Pazar’a kadar devam eder.@almasy şuan mazeretliyim cumartesi yada pazar okumaya baslayabilirim haberin olsun
Günaydın, ben Allah nasip ederse yarın yani Cuma akşamı başlayabilirim, bittiğinde buraya yine okudum diye bilgi veririm Allah’ın izniyle@annesinineseri arkadaşımız için 4774 okuyacağız.
1- @annesinineseri - Eser -682
2- @nursevdi - Nurseven -682
3- @cansu_tr - 682
4- @Edanur86 - Sevim -682
5- @Vavin - mazeretli -
6- @almasy -Selma -682
7- @junes -682
8- @Snigurucka -682
@annesinineseri arkadaşımızın duası:
“Yavrumu hayırlısıyla, vaktinde, sağlıkla kucağıma almak”.
Arkadaşlar aramızdan iki arkadaş ayrıldı ama iki yeni arkadaşımız katıldı. Hoşgeldiniz @junes ve @Snigurucka
İsimlerimizin yanındaki sayıda “Rabbi La Tezerni Ferden ve Ente Hayrul Varisin” duasını okuyacağız.
Duayı okuduğumuz arkadaşımızın duasına niyet edersek eminim daha mutlu olur.
Bugünü saymazsak yarından itibaren 5 gün yeterli olur sanırım.
Allah kolaylık versin.
amin canım benim.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..@annesinineseri Eser arkadaşımıza okudum.
Rabbim 9 ay 10günü tamamladıktan sonra,sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
bi önceki listede tüp bebeğin hayırlısıyla tutması için dua etmiştik :) dua okunduktan kısa bi süre sonra öğrendim, hatta ilk bu topiğe yazdım :) gözden kaçmıştır ..Bu arada ben bu gruba katıldığımdan itibaren ikinci gebemiz siz olmuşsunuz. Farketmedim mi yoksa yeni mi belli oldu? Çok çok sevindim. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşaallah. Sevgiler.
@annesinineseri
Yok tamam. Döndüm baktım. Hatırladım. Kusuruma bakmayın. Tebrik de etmişim sizi Allahtan.bi önceki listede tüp bebeğin hayırlısıyla tutması için dua etmiştik :) dua okunduktan kısa bi süre sonra öğrendim, hatta ilk bu topiğe yazdım :) gözden kaçmıştır ..
Rabbim 3 yılın sonunda bu duyguyu yaşamayı nasip etti bana .. inşallah tüm isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda![]()