• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
@nursevdi arkadaşımız için toplam 4774 okuyoruz.

1- @annesinineseri - Eser -596-
2- @nursevdi - Nurseven -596-
3- @cansu_tr - 596
4- @Edanur86 - Sevim -596-
5- @Vavin - 596
6- @almasy -Selma -602-
7- @junes -596-
8- @Snigurucka -596-

@nursevdi arkadaşımızın duası:
“bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin ALLAH im”.

Duayı okuduğumuz arkadaşımızın duasına niyet edersek eminim daha mutlu olur.
Bugünü saymazsak yarından itibaren 5 gün yeterli olur sanırım.
Allah kolaylık versin.

@nursevdi arkadaşımız için okudum.
Canım inşallah Rabbim tekrardan en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin.
Sakın üzülme herşeyde vardır bi hayır biz bilemeyiz.Bak ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliyorsun,inşallah tekrardan hamile kalıp bu defa Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.

Arkadaşlar çok üzgünüm ve bunları ağlayarak yazıyorum . Bebeğimi kaybettim . Dedim foruma bi daha girmeyecem dedim. Ama benim için okunduğu aklıma geldi. Tesekkur ederim.
Şimdi gördüm. Çok çok üzüldüm. Benim de başıma iki defa geldi. Allah’ın takdiri. Sabırlı olun dua edin.

@annesinineseri arkadaşımız için 4774 okuduk.

1- @annesinineseri - Eser -682-okudu
2- @nursevdi - Nurseven -682-okudu
3- @cansu_tr - 682-okudu
4- @Edanur86 - Sevim -682-okudu
5- @Vavin - mazeretli -
6- @almasy -Selma -682-okudu
7- @junes -682-okudu
8- @Snigurucka -682-okudu

@annesinineseri arkadaşımızın duası:
“Yavrumu hayırlısıyla, vaktinde, sağlıkla kucağıma almak”. idi. Allah inşaallah kabul eder dualarını.
@almasy canım selam, ben bu sabah regl oldum, @nursevdi için okuyamayacağım, nasıl yapalım şimdi? çok üzgünüm:KK43: mazeretim bitince mi okuyup bağışlasam acaba, 5 günde bitmiyor ama??

Arkadaşlar çok üzgünüm ve bunları ağlayarak yazıyorum . Bebeğimi kaybettim . Dedim foruma bi daha girmeyecem dedim. Ama benim için okunduğu aklıma geldi. Tesekkur ederim.
Allah sabır versin inşallah @nursevdi Hakkında hayırlısı olsun bundan sonrası için, çok üzgünüm..

:KK11:
Şimdi gördüm. Çok çok üzüldüm. Benim de başıma iki defa geldi. Allah’ın takdiri. Sabırlı olun dua edin.
Seninde başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin inşallah
Allah’ım tez zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik ve bebek nasip etsin:dua:

@nursevdi Allah sabır versin canım veren de Allah alanda Allah diyecek bişi bulamıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun tekrar tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmanı nasip eder inşallah

@nursevdi içinnokudum. Rabbim kabul etsin. Üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza.

1- @annesinineseri - Eser -596-okudu
2- @nursevdi - Nurseven
3- @cansu_tr - 596
4- @Edanur86 - Sevim -596-mazeretli
5- @Vavin - 596-okudu
6- @almasy -Selma -602-okudu
7- @junes -596-mazeretli
8- @Snigurucka -596-okudu

@nursevdi arkadaşımızın duasını bitiremedik arkadaşlar. Mazeretlenen arkadaşlar oldu. Nurseven arkadaşımızın durumu malum. Paylaşmak durumundayız. Alabileceğiniz kadarını yazarsanız bitirmeye çalışalım. Sevgiler.

1- @annesinineseri - Eser -596-okudu
2- @nursevdi - Nurseven
3- @cansu_tr - 596-okudu
4- @Edanur86 - Sevim -596-mazeretli
5- @Vavin - 596-okudu
6- @almasy -Selma -602-okudu
7- @junes -596-mazeretli
8- @Snigurucka -596-okudu

@nursevdi arkadaşımızın duasını bitiremedik arkadaşlar. Mazeretlenen arkadaşlar oldu. Nurseven arkadaşımızın durumu malum. Paylaşmak durumundayız. Alabileceğiniz kadarını yazarsanız bitirmeye çalışalım. Sevgiler.

@almasy arkadaşım. Emeğin için çok tesekkur ederim. Ben kendimi biraz toparlayım okuyacam inşallah. Okundu sayabilirsin.

Gözümden kaçmıştır. Bakmama gerek yok. Neden öyle söylediniz anlayamadım.
Kötü amaçla söylemedim yanlış anlasildiysam özür dilerim hani acaba okumadım diye mi tereddüt de kaldım . Gözden kaçırabilirsin bu çok normal hepimiz insanız hepimizin farklı farklı dertleri var sadece söylemek istedim canım

Back
X