Evlat kaybı ve yeni evlat süreci

Arzu Zeren

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
5
2
16
43
Sevgili arkadaşlar ben dört ay önce 14 yaşında ki oğlumu kaybettim çok acılı bir dönem geçiriyorum psikiyatri destek ve ilaç kullanıyorum ama içimde yeni bir evlat sahibi olma isteği çok çok arttı hayatıma yeni anılar katacak yaşama sevinci verecek acılarımı biraz olsa dindirecek bir çocuk iyi olacak diye gece gündüz düşünüyorum benim durumumu yaşayan varsa bana bir nebze faydalı örnekler verebilir misiniz?

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm allah size sabırlar versin neden vefat etti oğlunuz
Maalesef maddi manevi hiç bir sıkıntısı yoktu yakışıklı derecesi olan bir çocuktu ama kendi kendini yükseltmiş evde tek kaldığı bir anda kendini silahla vurdu

Maalesef maddi manevi hiç bir sıkıntısı yoktu yakışıklı derecesi olan bir çocuktu ama kendi kendini yükseltmiş evde tek kaldığı bir anda kendini silahla vurdu
Ah canım allahım sana sabırlar versin. Eğer kendini bir bebeğin olduğunda daha iyi hissedeceksen neden olmasın sanada iyi gelebilir bebek için koşturup yorulursun biraz kafan dağılır hayat enerjisi olur sana. Benim komşumda 13 yaşında kızını kaybetti kanserden oda bebek istiyor şimdi. Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin evlat acısı vermesin inşallah. Acınız büyük ama bundan sonra yüzünüz gülsün inşallah.

Ah canım allahım sana sabırlar versin. Eğer kendini bir bebeğin olduğunda daha iyi hissedeceksen neden olmasın sanada iyi gelebilir bebek için koşturup yorulursun biraz kafan dağılır hayat enerjisi olur sana. Benim komşumda 13 yaşında kızını kaybetti kanserden oda bebek istiyor şimdi. Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin evlat acısı vermesin inşallah. Acınız büyük ama bundan sonra yüzünüz gülsün inşallah.
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum

Back
X