Evlat kokusu nasıldır ?

sevimli7880

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
1.834
216
363
Diğer
6 yıllık evliyiz ama bebeğimiz olmuyor sorunumuz kadın infertilitesi tüp tıkanıklığı+rezerv azlığı
bir sürü doktorlara gittik bir sürü tedaviler denedik bilimsel - bitkisel
en sonda beş kez tüp bebek ama olmadı ...
Biliyorum bu bir imtihan ...........

Canım benim evet bu bir imtihan..dilerim rabbim sana o kokuyu taddırır en kısa zamanda..

canım benim başlığını okuduğum zaman gözlerim doldu çok tuhaf oldum benimde bir bebeğim yok henüz rabbim kimseyi o kokudan mahrum etmesin..

Rabbin izniyle beklenen gelecektir; asla umudunu kaybetme. Senin için dua edeceğim; mucizeler her zaman bizi yaşama bağlar. Senin mucizende seni bekliyordur.

canım benim bende o duyguyu o kokuyu tatmayanlardanım bizde 6 yıl bitti evleneli 4 kez tüp denedik olmadı şimdi 5. denemeye hazırlanıyorum çooook üzülüyorum bebek görmeye bile gidemiyorum hiçççççç ama bunu ancak yaşayan bilir inş rabbim daha fazla bekletmez bizi

İNŞALLAH......
Allahım bu uğurda uğraşan bütün herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ..
2 gün önce hala olacağım haberini aldım çok sevinçliyim erkek kardeşimin bebeği olacak inşallah 8 hafta 2 günlükmüş
kardeşimde 4 senelik evli gelinimiz pkoluydu ama miniğim sürpriz yapmış :)
Rabbim kudreti sonsuz hazinesinde çok inşallah OL derse hiç birşey engel değil ...

canım benım ınsalllah en kısa zamanda hasret cektıgın o evlat kokusunu ıcıne cekersın doya doya benımde 4 sene ugras sonunda rabbımın ıznıyle kavustuk darısı senın ve tum ısteyenlerın basana hep dualarımdasınız....

inş kader rakadaşım bizim meleklerimizde birgün sürpriz yaparak gelirler
allahım daha fazla bekletmesin bizi

bende henüz o evlat kokusunu duyamayanlardanım ama acısını çok çok çok iyi bilirim

6 bebek kaybettim sadece kızım 21 haftaya kadar gelmişti o çok istediğim doğumhaneye çok erken girdim bebeğimin öleceğini bile bile allahım sadece bir kerecik sesini duyayım diye yalvardım ama ne sesini duydum nede güzel yüzünü gördüm dün yine hamile olduğumu öğrendim ve aklımdan çıkmıyor kaybettiğim bebeklerim bunuda kayvetmekten çok korkuyorummm rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasınnnnn

(((((((((((((((((((((((((((((

canım rabbim izin verecek ve bu sefer bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle
unutma canım O OL DEDİMİ OLUR

Allahım sağsalim kucağına alıp sağsalim büyütmek nasip etsin inşallah
6 bebeğinde ahirette şefaatçindir inşallah ...

maviella bişey soracağım sana; bu düşüklerle ilgili test yaptırdın mı? pıhtılaşma testi,genetik testi falan..tekraralayan düşüklerde pıhtılaşmaya çok rastlanıyor...ki sen tüp bebek yaptırıyosun maddi ve manevi olarak yorucu bir süreç....

dilerim tez zamanda bebek isteyen herkesin yüzü güler...

tüm araştırmalar yapıldı cnnm malesef hiç bişi bulunamadı en son düşüğümden sonra bünyemin eşimin kromozomlarını kabul etmediği ve bebkleri mikrop olarak görüp attığı ortaya çıktı ve LENFOSİTAŞI oldum don aşımda haftaya olucak eşimden alınan kanı serum yapıp bana verdiler grip aşısı gibi yani :) inşallah dermanım eşimin kanındadır

Allahım sağsalim kucağına alıp sağsalim büyütmek nasip etsin inşallah
6 bebeğinde ahirette şefaatçindir inşallah ...

aminn cnm inşallahh rabbim birde dünyada versin dünya meyvesi inşallah.

canım rabbim izin verecek ve bu sefer bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle
unutma canım O OL DEDİMİ OLUR

melek teyzemiz inşallah cnmmmm

Merhaba, inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim de ilk bebeğim 11 haftalıkken kalbi durdu çok zor yaşamayan bilemez bu duyguyu ben çok araştırdım sebebini bebeği genetik araştırmaya gönderdim sonra eşim ve bana genetik araştırma yaptırdım toksoplazma, rubella testleri yaptırdım en sonunda öğrendim ki bende kan pıhtılaşması varmış ( mthfr 677 homozigot ) ve süt hormonlarım fazla çalışıyormuş şimdi tedavi görüyorum allahım kısmet eder de hamile olursam da her gün iğne yapmam gerekiyormuş acaba siz de araştırdınız mı ne sorun var ki bebeklerinizi kaybediyorsunuz ? Allah bu bebeğinize ömür sağlık versin.

Bu arada yukarıdakileri yeni okudum sizin yazıyı görünce hemen yorum yazmıştım okumamıştım onları inşallah faydası olmuştur tedavinin en azından nedenini öğrenip birşeyler yaptırmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…