- Konu Sahibi sevimli7880
-
6 yıllık evliyiz ama bebeğimiz olmuyorsorunumuz kadın infertilitesi tüp tıkanıklığı+rezerv azlığı
bir sürü doktorlara gittik bir sürü tedaviler denedik bilimsel - bitkisel
en sonda beş kez tüp bebek ama olmadı ...
Biliyorum bu bir imtihan ...........
6 yıllık evliyiz ama bebeğimiz olmuyorsorunumuz kadın infertilitesi tüp tıkanıklığı+rezerv azlığı
bir sürü doktorlara gittik bir sürü tedaviler denedik bilimsel - bitkisel
en sonda beş kez tüp bebek ama olmadı ...
Biliyorum bu bir imtihan ...........
canım benim bende o duyguyu o kokuyu tatmayanlardanım bizde 6 yıl bitti evleneli 4 kez tüp denedik olmadı şimdi 5. denemeye hazırlanıyorum çooook üzülüyorum bebek görmeye bile gidemiyorum hiçççççç ama bunu ancak yaşayan bilir inş rabbim daha fazla bekletmez bizi
İNŞALLAH......
Allahım bu uğurda uğraşan bütün herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ..
2 gün önce hala olacağım haberini aldım çok sevinçliyim erkek kardeşimin bebeği olacak inşallah 8 hafta 2 günlükmüş
kardeşimde 4 senelik evli gelinimiz pkoluydu ama miniğim sürpriz yapmış :)
Rabbim kudreti sonsuz hazinesinde çok inşallah OL derse hiç birşey engel değil ...
bende henüz o evlat kokusunu duyamayanlardanım ama acısını çok çok çok iyi bilirim
6 bebek kaybettim sadece kızım 21 haftaya kadar gelmişti o çok istediğim doğumhaneye çok erken girdim bebeğimin öleceğini bile bile allahım sadece bir kerecik sesini duyayım diye yalvardım ama ne sesini duydum nede güzel yüzünü gördüm dün yine hamile olduğumu öğrendim ve aklımdan çıkmıyor kaybettiğim bebeklerim bunuda kayvetmekten çok korkuyorummm rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasınnnnn
(((((((((((((((((((((((((((((
bende henüz o evlat kokusunu duyamayanlardanım ama acısını çok çok çok iyi bilirim
6 bebek kaybettim sadece kızım 21 haftaya kadar gelmişti o çok istediğim doğumhaneye çok erken girdim bebeğimin öleceğini bile bile allahım sadece bir kerecik sesini duyayım diye yalvardım ama ne sesini duydum nede güzel yüzünü gördüm dün yine hamile olduğumu öğrendim ve aklımdan çıkmıyor kaybettiğim bebeklerim bunuda kayvetmekten çok korkuyorummm rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasınnnnn
maviella bişey soracağım sana; bu düşüklerle ilgili test yaptırdın mı? pıhtılaşma testi,genetik testi falan..tekraralayan düşüklerde pıhtılaşmaya çok rastlanıyor...ki sen tüp bebek yaptırıyosun maddi ve manevi olarak yorucu bir süreç....bende henüz o evlat kokusunu duyamayanlardanım ama acısını çok çok çok iyi bilirim
maviella bişey soracağım sana; bu düşüklerle ilgili test yaptırdın mı? pıhtılaşma testi,genetik testi falan..tekraralayan düşüklerde pıhtılaşmaya çok rastlanıyor...ki sen tüp bebek yaptırıyosun maddi ve manevi olarak yorucu bir süreç....
dilerim tez zamanda bebek isteyen herkesin yüzü güler...
Allahım sağsalim kucağına alıp sağsalim büyütmek nasip etsin inşallah
6 bebeğinde ahirette şefaatçindir inşallah ...
canım rabbim izin verecek ve bu sefer bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle
unutma canım O OL DEDİMİ OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?