Ezan bitince hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arsil aziym de 7 defa.sabah ezanindan sonra ve akşam ezanindan sonra tevbe suresinin son ayetinde geciyo.
Her kim sabah ve aksam bu duayla dua ederse ve Peygamber efendimizin hürmetini araya koy.Rabbim peygamberimizin hürmetine istiyom senden de.Hz Adem babamizin o 900 yıl boyunca affıni hep istemiş ama Rabbim kabul etmemiş zamani varmış o yosun tutan sakalı ve aglayışlarınin dili olsa konuşsaymis en son aklina gelen seyi söylemiş.cennetten çıkarılirken cennetin kapısınin üzerinde ki isim aklina gelmiş
Demiş Rabbim adinin yaninda adı olan Ahmedin hürmetine beni affet demiş. Rabbim sen Ahmedimi nerden biliyon demiş. Hz Adem babamiz Cennetten kovulunca son bi kez baktim cennetin kapısina adinin yaninda adi vardı Ahmedinin.Rabbim eger sen Ahmedi isminin yanina layik görüp yazmissan onun hürmetine beni bağıslayacagini bildim demiş. Ve Rabbim peygamber efendimiz hürmetine baģışlamış.kardeşim ben peygamber efendimizin hürmetini araya koyup her istedihimde Rabbim elhamdulillah hep verdi.
Bi şuan evladim yok onunda istiğfar ederek insallah dualarla kardeşlerimin duasiyla kavusacağım istiğfar çek.
Amin inşallah Allah razı olsun zeynepcim Ne hacetin varsa Rabbim kabul etsin inşallah.bi Rabbimiz var kimimiz var ki. O ne büyük vekil.inşallah Rabbim en yakin zamanda 1 gun arayla kızların hepsi hamileyim deseler bizde onlar içinde olsak.o gün olsun diye çok bekliyorum Rabbim nolur nasip et efendimiz hürmetineinşallah inşallah inşallah rabbim Peygamberimiz hz.Muhammed (SAV) hurmetine bizi bagislasin affetsin bizi bize salih evlatlar versin
Aminnnn ♡♥♡Amin inşallah Allah razı olsun zeynepcim Ne hacetin varsa Rabbim kabul etsin inşallah.bi Rabbimiz var kimimiz var ki. O ne büyük vekil.inşallah Rabbim en yakin zamanda 1 gun arayla kızların hepsi hamileyim deseler bizde onlar içinde olsak.o gün olsun diye çok bekliyorum Rabbim nolur nasip et efendimiz hürmetine
Amin canım@Vayneymis iki tane okudum Kadriye kardeşimiz icin rabbim kabul etsin♡♥♡
Bende katılımın kızlar sabah beri hafizik topiği arıyorum :)14 şubat ikinci okuma günü. Ezgi arkadaşımız için okuyoruz
kullanıcı adı @pembehayaller06
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)
2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
3- sohbet etmek yasaktır
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-
1-ceymi
2- @hayalalemiveben 1
3- @Rad-8 (0)
4- @Erwaaaa 10
5- çıktı
6- @R4bi4
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 1
9-BitmeyenUmidim
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 @nursevdi 2
13 kalp
14- @pembehayaller06 1
14- @lionyez 0
15 @Burcinak Reyhan Burçin adı eşi de Emre 2
16 çıktı
17 @Mucizeolsakeske 2
18 çıkarıldı
19 @gunes0101 (1)
20 @bezginblog Emine kızı Esra 2
21 @aselatilgan
22 çıkarıld
23 çıkarıldı
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1
27Gullbahcemm Tülay ve eşi İsmail 2
28 @Yariiimm
29- @nisan06 1
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm Semanur 1
32- çıkarıldı
33- @glmserser Seçil 1
34- @Halitim
35- çıkarıldı
36- @Meleekk3 1
37 @Sevgi999 9
38 @amineazra
Amin canım inşaallah güzel müjdeli haberlerle gelirsin bizede umut olursun Allah nasib etsin inşaallahKizlar bugun aşilamamin 15. Gunu ve bugun kan vermeye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin rabbim hepimizin hem karnini hemde kucagini doldursun ümitlerimizi ve umutlarimizi kaybettirmesin inşallah
Amin saol bacimAmin canım inşaallah güzel müjdeli haberlerle gelirsin bizede umut olursun Allah nasib etsin inşaallah
Rabbim insallah hayırli haber vermeni nasip eder insallah minicik bi kalbin doguşu icinde olurKizlar bugun aşilamamin 15. Gunu ve bugun kan vermeye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin rabbim hepimizin hem karnini hemde kucagini doldursun ümitlerimizi ve umutlarimizi kaybettirmesin inşallah
inşallah canım pozitif dirKizlar bugun aşilamamin 15. Gunu ve bugun kan vermeye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin rabbim hepimizin hem karnini hemde kucagini doldursun ümitlerimizi ve umutlarimizi kaybettirmesin inşallah
aminn.inşallah sayımız artsın hızlıcaYaa öyle mi hadi hayırlısı ilk hamilemiz olur belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?