- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya da sana okuruz canım inş hamile olursun 3 şubatta hasta olmazsın hayırlısı ise
Amin canım teşekkür ederim ama öncelikli olan varsa onlara da okuyabiliriz benim için acele etmenize gerek yokHaftaya da sana okuruz canım inş hamile olursun 3 şubatta hasta olmazsın hayırlısı ise

TamamAmin canım teşekkür ederim ama öncelikli olan varsa onlara da okuyabiliriz benim için acele etmenize gerek yok

Teşekkür ederim :)Allah kabul etsin :) ben de transfer yapıldığında okunması rica ederim.. Çok var daha :)
Tamam canım benim :))Teşekkür ederim :)Allah kabul etsin :) ben de transfer yapıldığında okunması rica ederim.. Çok var daha :)
nursevdi bugün başladık canım
 ceymi
 (AYSEL) (okumadı)

ceymi
 (AYSEL) (okumadı) Erwaaaa
 okumadı)

Erwaaaa
 okumadı) Rakika
 (3 tane okudu)

Rakika
 (3 tane okudu) R4bi4
 (2 tane okudu)

R4bi4
 (2 tane okudu) Cikolatalikurabiyem

Cikolatalikurabiyem
 Hllkl
 (okumadı)

Hllkl
 (okumadı)Tabi hemen ekliyorum
Selam arkadaşım, ben şimdi gördüm konuyu.
Bende okumak isterim. :)

Tabi hemen ekliyorum

ceymi
 (AYSEL) (okumadı)

ceymi
 (AYSEL) (okumadı) Erwaaaa
 okumadı)

Erwaaaa
 okumadı) Rakika
 (3 tane okudu)

Rakika
 (3 tane okudu) R4bi4
 (2 tane okudu)

R4bi4
 (2 tane okudu) Cikolatalikurabiyem

Cikolatalikurabiyem
 Hllkl
 (okumadı)

Hllkl
 (okumadı) miyaww__
 (okumadı)

miyaww__
 (okumadı)Ne kadar içinden gelirse oku canım dengeleriz diğer haftalar cumaya kadar Aysel için hepimiz toplam 41 yapıcaz bugün başladık şükür 6 oldu bile
Tamamdır teşekkür ederim. :)
Ne zaman kadar okumalıyız ve kaç tane?
Ne kadar içinden gelirse oku canım dengeleriz diğer haftalar cumaya kadar Aysel için hepimiz toplam 41 yapıcaz bugün başladık şükür 6 oldu bile

Güzel bi soru haftaya cuma :) cumadan cumaya yapalım dedik ama dayanamadık Perşembe’den başladık
Yarın ki cumaya kadar mı canım yoksa öteki cumaya kadar mı?
Güzel bi soru haftaya cuma :) cumadan cumaya yapalım dedik ama dayanamadık Perşembe’den başladık