- 1 Ekim 2015
- 927
- 4.616
- 63
- 41
@Vayneymis cnm adım Elif. İrfan ve Sevim kızı.Elif ve eşi Levent diye niyet ederseniz sevinirim. Allah razı olsun olsun herkesten. Kendim için okuyamıyorum hala mazeretliyim cnm. Rabbim kabul etsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım allah razı olsun şimdi başka arkadaştayız sen kendini sıkma içimden geldiği ve vaktinin olduğu zamanlar oku tabiki ama okumadan önce mutlaka buraya bak çünkü başka kişiye olmasınMerhaba
Ben tulay eşi ismail için 3 tane okudum.
Tamam şmdi yarim için okuyormuşsunuz ismi nedir?1 tane okuyabilirim onun iciinAmin canım allah razı olsun şimdi başka arkadaştayız sen kendini sıkma içimden geldiği ve vaktinin olduğu zamanlar oku tabiki ama okumadan önce mutlaka buraya bak çünkü başka kişiye olmasın
İsmi Elif. İrfan ve Sevim kızı Elif ve eşi LeventTamam şmdi yarim için okuyormuşsunuz ismi nedir?1 tane okuyabilirim onun iciin
Evet camım allah senden de razı olsun allah kabul etsin@Vayneymis cnm adım Elif. İrfan ve Sevim kızı.Elif ve eşi Levent diye niyet ederseniz sevinirim. Allah razı olsun olsun herkesten. Kendim için okuyamıyorum hala mazeretliyim cnm. Rabbim kabul etsin inşallah.
Tamam bu gece okurum inşallahİsmi Elif. İrfan ve Sevim kızı Elif ve eşi Levent
Allah kabul etsinTamam bu gece okurum inşallah
Amin cümlemizin inşallah cnmEvet camım allah senden de razı olsun allah kabul etsin
Inşallah inşallah aminAllah kabul etsin![]()