• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlatlarım :(

İyi şeyler duşunelim canım yapacak bişey yok bende kaynanama emanet ettim kimseye verme dedim eşin evlenirse uvey annede kalmayacak oğlum ama çokta takmıyorum onlar bize emanet sadece zaten sahipleri var onları koruyan
Aynen bende öyle demştim...

yani ben sizi anlıyorum ama anlamadığım bir nokta rahatsızlığınız mı var ölümü size sürekli olarak hatırlatan..

mesele benim aniden bir hastalığım çıktı. 26 yaşındayım. ve oğlum18 aylıktı öğrendiğimde..
çok üzüldüm. önce oğlum geldi hemen aklıma.. bensiz napabilirdi ki?? emiyordu bir de..
herkes benim gibi sabırlı davranabilir miydi?? ya babası acaba başka evlilik yapar mıydı?? tabi bunu eşime sormaya bile çekindim.
başım ağrısa hastalığa bağladım, karnım ağrısa hastalığa bağladım..
baktım böyle kendime de çevremede zararlıyım. akışına bıraktım. önce Allah 'a sonra babasına emanet yavrum.. çok şükür memeden kesildi. her geçen günde büyüyor hamdolsun..

sizde bunları bir kenara bırakın bulunduğunuz anın tadını çıkarın..

yani ben sizi anlıyorum ama anlamadığım bir nokta rahatsızlığınız mı var ölümü size sürekli olarak hatırlatan..

mesele benim aniden bir hastalığım çıktı. 26 yaşındayım. ve oğlum18 aylıktı öğrendiğimde..
çok üzüldüm. önce oğlum geldi hemen aklıma.. bensiz napabilirdi ki?? emiyordu bir de..
herkes benim gibi sabırlı davranabilir miydi?? ya babası acaba başka evlilik yapar mıydı?? tabi bunu eşime sormaya bile çekindim.
başım ağrısa hastalığa bağladım, karnım ağrısa hastalığa bağladım..
baktım böyle kendime de çevremede zararlıyım. akışına bıraktım. önce Allah 'a sonra babasına emanet yavrum.. çok şükür memeden kesildi. her geçen günde büyüyor hamdolsun..

sizde bunları bir kenara bırakın bulunduğunuz anın tadını çıkarın..
ayy canım benim daha çok çok gençmişsin.
Allah seni sevdiklerine bağışlasın

2015 yılı çok kötü bir yıl oldu. sanırım kendimi bildim bileli en fazla bu yıl kayıplar verdik :KK43:
Bi alişveriş merkezinde merdiven kazasında ölen kadından beri sürekli kabus görüyorum. Ben ölürsem çocuklarım ne yapar, benden sonraki kişiler onlara nasıl davranır, ya eşimin evleneceği kişi...
Geçen sosyal medyada bir video izledim. Yetimhanede ufak ocuğun teki annesinin resmini çiziyor ve koynunda uyuyor. o beni mahfetti.
Bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. İçimi kime boşaltsam kafayı yediğimi söylüyor.. ama kimse benim açımdan düşünmüyor.
Bana birşey olursa evlatlarım ne yapar bensiz. kimse benim kadar onları sevemez, koruyamaz, üzerlerine titreyemez...
bu kabuslardan nasıl kurtulurum
ben ölürsem çocuklarım ne yapar diye düşünmek yerine, benim psikolojim bozulursa ben çocuklarıma faydalı davranamam , çocuklaımın pskolojisinide bozarım onları sağlığından ederim diye düşünerek kendine çeki düzen vermelisin.kayınvalidemin duası(allah aklımı almadan canımı alsın der.)

çok çok haklısın
ben ölürsem çocuklarım ne yapar diye düşünmek yerine, benim psikolojim bozulursa ben çocuklarıma faydalı davranamam , çocuklaımın pskolojisinide bozarım onları sağlığından ederim diye düşünerek kendine çeki düzen vermelisin.kayınvalidemin duası(allah aklımı almadan canımı alsın der.)
ç

bende de var bu tarz korkular maalesef herkeste vardır az çok bu değişir sadece.
ama inanamadığım yer annen bakar kısmı :KK70::KK70:

Ablam hamileyken kendini bilmez bir kişi ablama sürekli doğumdaki kötü olasılıkları anlatırdı. Yok dogumda şöyle falan falan....
Tabi ablamda korktu sonra dikkatini başka şeylere verdi bebeğiyle ilgili şeylerle uğraştı kitap okudu. Şimdi yigenim 3 yaşına giricek çokta mutlular.

su anda bile evlatlarini koruyan gozeten sen degilsin..Allah. o yuzden uzme kendini bosuna.

Böyle şeylerin düşüncesinden bile kaçarım ben
Hepimizin evlatları var ama bugünün tadını çıkarmak gerek, böyle düşünürsek zehir olur hayat sağken bile

Aynı şeyleri ben de çok düşünüyorum. Ölürsem eşim evlenirse çocuğumu anneme verir inşallah üvey anne elinde büyümez diye dua ediyorum. Annelik böyle bise demekki siz bir hiç oluyorsunuz. olmeniz hasta oolmanız önemli değil tek önemli olan evladinizin canı acımasın uzulmesin. Rabbim bizi evlatlarimiza bagislasin.

Back
X