- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
aynen. sadece Rabbime sığınıyorum, her şeyin en iyisini hayırlısını o biliyor.aynı senin gibii düşünüyordum. insan ömrü ne kadar uzunmuş, diye. ama şimdi de hayat ne kısaymış diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen. sadece Rabbime sığınıyorum, her şeyin en iyisini hayırlısını o biliyor.aynı senin gibii düşünüyordum. insan ömrü ne kadar uzunmuş, diye. ama şimdi de hayat ne kısaymış diyorum
2015 yılı çok kötü bir yıl oldu. sanırım kendimi bildim bileli en fazla bu yıl kayıplar verdik
Bi alişveriş merkezinde merdiven kazasında ölen kadından beri sürekli kabus görüyorum. Ben ölürsem çocuklarım ne yapar, benden sonraki kişiler onlara nasıl davranır, ya eşimin evleneceği kişi...
Geçen sosyal medyada bir video izledim. Yetimhanede ufak ocuğun teki annesinin resmini çiziyor ve koynunda uyuyor. o beni mahfetti.
Bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. İçimi kime boşaltsam kafayı yediğimi söylüyor.. ama kimse benim açımdan düşünmüyor.
Bana birşey olursa evlatlarım ne yapar bensiz. kimse benim kadar onları sevemez, koruyamaz, üzerlerine titreyemez...
bu kabuslardan nasıl kurtulurum
Yanliz degilsin canim, sanirim hamileliklerimiz yüzünden bu haldeyiz, daha iki gün önce rüyamda 2,5 ki kizimin ucurumdan düştüğünü gördüm halâda etkisindeyim2015 yılı çok kötü bir yıl oldu. sanırım kendimi bildim bileli en fazla bu yıl kayıplar verdik
Bi alişveriş merkezinde merdiven kazasında ölen kadından beri sürekli kabus görüyorum. Ben ölürsem çocuklarım ne yapar, benden sonraki kişiler onlara nasıl davranır, ya eşimin evleneceği kişi...
Geçen sosyal medyada bir video izledim. Yetimhanede ufak ocuğun teki annesinin resmini çiziyor ve koynunda uyuyor. o beni mahfetti.
Bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. İçimi kime boşaltsam kafayı yediğimi söylüyor.. ama kimse benim açımdan düşünmüyor.
Bana birşey olursa evlatlarım ne yapar bensiz. kimse benim kadar onları sevemez, koruyamaz, üzerlerine titreyemez...
Nie yyasakmışş yuh yaniDini söylemler yasak ama benim size tek önerim Allaha sığının.
Onlar bize Rabbimizin emaneti..
Aynı endişeler bende de var..
Allah tüm çocukları korusun. Onlara en güzel hayatları yaşatsın inşallah...
2015 yılı çok kötü bir yıl oldu. sanırım kendimi bildim bileli en fazla bu yıl kayıplar verdik
Kiyamam sana ahhh bu hormonlar.2015 yılı çok kötü bir yıl oldu. sanırım kendimi bildim bileli en fazla bu yıl kayıplar verdik
asıl ölünce ne yapacağız biz onu düşünelim.hayatta kalan öle yada böle hayatını öyle bir sürdürüyorki ohh mis evleniyoda çocuğuda oluyo yiyp içiyo keyfine bakıyo.oysa ölen sonsuzlukta ne yaşıyor kimbilir.helede imanı zayıfsa.kocaya gelince her 10 kocadan 9 u ooohh miss havasında canım.vefat eden eğer kadınsa kocası koşa koşa parasını yemeye geliyor. evraklarını iki günde tamamlıyo.memurum ben ve vefat edenlerin işlemlerini yapıyoruz.ama ölen erkek ise kadını biz buluyoruz gel işlemleri yap diye.geliyoki bitmiş perişan.
aynen öyle. doğurunca düzelir inşallahYanliz degilsin canim, sanirim hamileliklerimiz yüzünden bu haldeyiz, daha iki gün önce rüyamda 2,5 ki kizimin ucurumdan düştüğünü gördüm halâda etkisindeyimanne olmak heran evladini düşünmekmiş ya bana birşey olursa ya ona birşey olursa diye diye geçiyor günler... İnşallah doğumdan sonra düzeliriz
annelik zor, ama dünyanın en güzel hissiDua et Allah ın izniyle hiç Birşey olmaz Rabbim herkesi evlatlarına,evlatlarınıda annelerine bağışlasın..ömrün uzun olsun duygusal anne
![]()
onları kötü insanlarla karşılaştırmasın AllahBunlari bende cok dusundum ve icinden cikamadim. Hatta cocuklarim uyurken onlari izleyerek agliyordum bi ara ben olmasam naparlar diye. Sonra anladimki olan ölene oluyor, bu dunyada kalanlar bi sekilde devam ediyor. Anneler var halalar teuzeler var. Hadi hicbiri yoksa yurtlar var. Ha bide uvey anneler var ama rabbim hicbirimizin evladini uvey ana eline biraakmasin
bu gunun tadini cikar olum baki ve yasam belirli bi ywre kadar. 1 dk sonra ne olur kimse bilmiyor. Doya doya kokla op sev zaman gecir cocuklarinla. Az sonra oleceksen bile cocuklarina kimin baktigi kadar annelerini nasil hatirlayacaklari onemli.
annem de dün aynısını dedi:))Kiyamam sana ahhh bu hormonlar.
Güzel şeyler düşün bol bol dua et canım
çok büyük değilmiş kist. ama sürekli kontrol altında tutulacakmışDr a gidebildiniz mi kistle ilgili?
Umarim hersey yolundadir.Hormonlarinizdan dolayi boyle hislere kapilmis olmalisiniz.
Ben birde muge anli izliyordum. Tarif edilemezdi durumum. :)annem de dün aynısını dedi:))
ah şuu hormonlar
onu hiç izlemem doğurana kadar :)Ben birde muge anli izliyordum. Tarif edilemezdi durumum. :)