• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlık edınmek o çocuga sahıp çıkmak ıstıyorum

Anne babanın onayi varsa yetiştirme yurduna gitmeden bir avukat tutarsanız başvuru yapıp halledebiliyor.yani böyle biliyorum. Ama böyle yapmayıp ardından çocuğa alıştıktan sonra para isteyip tehdit eden olabilir o yüzden yasal yollardan deneyin. eşiniz çok gönüllü değil gibi oda sizin gibi isterse başvurun ama istesin baba sevgisi isteyecek o gelen kuzu

Yasal yollarla kabul ederlerse alın. sizinle iletişime geçmelerıne engel olmanız lazım. Böyle şart kosuluyor mu bilmem.arastirin.bence alın ya.içgüdüsel olarak hep boyle hissetmıssınız zaten.bı ınsan hayatı kurtulur .

Yorumlara katilmiyorum. Yurtdisinda da evlatlik koruyucu aile yaygin biyolojik anne babayla irtibati kesmiyirlar. İlla gorusturun degil ama gormek isterse gorsün. Ama yasal olarak mahkeme karari ile alin . Sonrasini dert etmeyin o kadar.

Daha dün köye gittik köyde bir teyze var komsu yaşlı çocuğu hiç olmamış bir erkek çocuk evlat edindi büyüttü baktı evlendirdi.evlenen çocuğun çocuğu olmadı tüp bebek yapıp ne kadar uğraştılar ikiz bebeği oldu oğlanın.yasli teyze nasıl sevkndi torunum oldu diye.dun duydukki oğlan marasta bir kadinla kaçmış çocukları ve karısini birakmis.ben hayatımı yaşıyorum beni aramayın unutun diyormus.beale kargayı oysin gözünü böyle şeylerde oluyor malesef

Ah ne güzel olur❤️❤️❤️ O da bir can, çok büyük sevap işlemiş olursunuz… ben de isterim ileride kendim doğurduktan sonra bir tane🙏🏻 Yalnız yasal yollardan bu işi gerçekleştirin. Sonradan çocuk üzerinde hak talep etmesinler, sizin yavrunuz olacak o, devlette bunu bilsin ve arkanızda olsun. Allah da ayağınıza taş değdirmesin, bu iş olmasa bile kalbinizin güzelliği o yavrunun ve sizin hayatınıza yansısın inşallah

Off okurken tuylerım dıken dıken oldu.
Keske sahıp cıkabılsenız.
Yasal olarak tum bagını koparırdım aileyle ben olsam,sonra sızı rahatsız edemesınler.
Nasıl ınsanlar var ya:(3 yasında kızım,bu sene baska bi krese gonderecegız uykularıma gırıyor,nasıl insanlara denk gelecek?Alısabılecek mı?
Nasıl vıcdanları var,nasıl rahat uyuyabılıyorlar:(

Daha dün köye gittik köyde bir teyze var komsu yaşlı çocuğu hiç olmamış bir erkek çocuk evlat edindi büyüttü baktı evlendirdi.evlenen çocuğun çocuğu olmadı tüp bebek yapıp ne kadar uğraştılar ikiz bebeği oldu oğlanın.yasli teyze nasıl sevkndi torunum oldu diye.dun duydukki oğlan marasta bir kadinla kaçmış çocukları ve karısini birakmis.ben hayatımı yaşıyorum beni aramayın unutun diyormus.beale kargayı oysin gözünü böyle şeylerde oluyor malesef
Bunu ınsanın kendı dogurdugu da yapabılır.
Bence oyle bakmamak lazım.
Buyutmus yetıstırmıs teyzeye onun sevabı yeter.
Kendı dogurdugumuzun da kararlarına karısamıyoruz kı bı yerden sonra.

Back
X