Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranızda evlatlık olanlar vardır elbette. öz anne babasını kardeşlerini tanımayanlar var mı?lütfen düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum. burada buluşalım
bundan 5 yıl önce evlatlık olduğumu bi tesadüf sonucu öğrendim.o zamanlar üniversite sınavına hazırlanıyordum.çok zor bi dönem oldu benim için,çok zor atlattım.annemin babamın yüzüne bakamadım aylarca.bu durumu bildiğimi onlara söylemeyemedim onlarıda üzmemek için.zamanla kabullenmeye çalıştım ama kafamda cevaplanması gereken bir sürü soruyla.sonra bigün annem öğrendiğimi anladı ve bana bütün herşeyi anlattı.çok zor oldu bunları kabullenmek çok tuhaf bi durumdu benim için.önceleri nasıl olur yani nasıl evlatlık olurum ki ben dedim kendi kendime.ama kader işte insanın karşısına ne çıkaracağı neler yaşatacağı belli olmuyo.beni en çok üzen biyolojik olarak annem olan kişini beni 3, 4 günlükken sokağa bırakıp terketmesini kabullenmek oldu.ama insanoğlu işte en kötüsü olan ölümü bile kabullenebiliyosak zamanla bunuda kabullenmeyi öğrendim.nitekim ben çok şanslıyım ailemi çok seviyorum ve hayatım boyunca son nefesimi verene dek onlara dua edeceğim beni hayatlarına kabul ettikleri için...