• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlatlık olmak ve isim kargaşası?

Tamam da aciklaman gayet basit. Ben annemin bana verdigi ismi kullaniyorum . Biyolojik anne ve babam farkli. O yuzden kimligimde farkli bir isim yaziyor. Ben bu isimden utaniyorum da deme. Ileride karisiklik oldugu icin bu isimi degistirmeyi dusunuyorum dersin. Evlatlik verilme meselesini mumkun oldugunca kisa gec.
çok şaşıracaktır benım halam annem olduğu için fiziksel olarakta benzeriz

Benim için önemli hassas bir konu var. Akşam sessiz bir yerde görüşebilir miyiz? diye mesaj atın ya da arayın.
Zaten soracaktır buluşunca.
Biliyorsun Ebru ve Gamze olarak 2 ismim var. Seninle bir ömür planlarken herşey şeffaf olsun isterim. İsimlerimin bir hikayesi var.. Öncelikle biyolojik annem şu anki dayımın eşi....
şeklinde anlatın herşeyi.
Güçlü bir kadın olarak anlatın.
Ezilmeyin, ezdirmeyin.
sorun şu ki ben bu konuyu açınca ağlamadan duramıyorum

kırılmaz mı? 2 yıllık evliliğe gidilen bir ilişide hiç böylesine önemli bir şey gizlenir mi? ayıp değil bir şey değil ki öyle olsa bile sizin ayıbınız hiç değil! Allah aşkına hemen söyleyin, çok yanlış yapıyorsunuz.
haklısınız aslında

Oglan dayiya kiz halaya ceker derler. Sasirir tabi biz bile okuyunca sasiriyoruz ama hayat bu her sey olabiliyor. Onemli olan gercekleri saklamamak. Umarim evliliginde cok mutlu olursun.
çok teşekkür ederim :) evlatlığı değil ama ismi bu akşam söyleyeceğim

Tabikide evlatlık olduğunu söyle..böyle bişey saklanır mı..eşinde senden sakladığını düşün NE kadar kötü ..
Ayıp değil günah değil senin sucun hiç değil..
Bu arada o gerçek anne babana NE dedin nasıl oldu yüzleştin mi merak ettim

Tabikide evlatlık olduğunu söyle..böyle bişey saklanır mı..eşinde senden sakladığını düşün NE kadar kötü ..
Ayıp değil günah değil senin sucun hiç değil..
Bu arada o gerçek anne babana NE dedin nasıl oldu yüzleştin mi merak ettim
hayır yuzleşmek bıle ıstemedım görünce hoşgeldın dayı yenge bu kadar

Merhaba
Benim annem ailenin son çocuğu. Amcası ile yengesi 11 sene çocukları olmayınca annemi istemişler. Ama evleri yanyana aynı bahçeye açılıyormuş .
Annem o evde büyümüş ve amcasının bir çocuğu olmuş altı sene sonra. Annem iki eve de yakin büyüdüğü için annesi geri almış.
Ama ikisini de çok seviyor.Birine anne, birine Esma anne diyordu. Buz de birine annene birine Esma anne dedik. O kadinin 4 çocuğu oldu. Teyze ve dayı diyoruz hep.

Sizin de evlatlık verildiğiniz aile biri annenizin kardeşi birisi babanızın . Belki onların evlat hasretlerini dindirmek istemişlerdir. Doğru yapmamışlar. Ama bence onların da yürekleri parcalanmistir.

çok küçükken öğrendim zaten bılerek buyudum bılmediğim zamanları hiç hatırlamıyorum
Anlıyorum..
İsim konusunu hiç sorun etme. Gamze ismini hiç bilmiyor değilki, seni iki isimli sanıyor ve Ebruyu tercih ediyor. Bu sıkıntı değil.

Fakat ben olsam anlatırım. Aramızda kalmasını özellikle rica eder ve paylaşırım, ağlarım da karşısında, ne olacak ki.. Hayat arkadaşı olacaksınız, şeffaf olman çok doğal.Bu ayıp değil günah değil, senlik bir durum değil.
Mutluluklar dilerim

Merhaba
Benim annem ailenin son çocuğu. Amcası ile yengesi 11 sene çocukları olmayınca annemi istemişler. Ama evleri yanyana aynı bahçeye açılıyormuş .
Annem o evde büyümüş ve amcasının bir çocuğu olmuş altı sene sonra. Annem iki eve de yakin büyüdüğü için annesi geri almış.
Ama ikisini de çok seviyor.Birine anne, birine Esma anne diyordu. Buz de birine annene birine Esma anne dedik. O kadinin 4 çocuğu oldu. Teyze ve dayı diyoruz hep.

Sizin de evlatlık verildiğiniz aile biri annenizin kardeşi birisi babanızın . Belki onların evlat hasretlerini dindirmek istemişlerdir. Doğru yapmamışlar. Ama bence onların da yürekleri parcalanmistir.
hiç sanmıyorum hiç yumuşamadım onlara karsı

Back
X