- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
utanıyorum bu durumdanbence söyleyin bu kötü bir şey değil ki hayatınızı paylaşacağınız insanın bunu bilmesi gerekir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utanıyorum bu durumdanbence söyleyin bu kötü bir şey değil ki hayatınızı paylaşacağınız insanın bunu bilmesi gerekir.
onun ailesine karsı da mahcup olacağım gıbı hıssedıyorumCok yakin arkadasim seninle ayni durumda. Ailesinin 7 cocugu var ve arkadasimi cocugu olmayan akrabaya vermisler bebekken. Ustelik onun oz ailesini ardasimdan sonra da cocugu olmus. Kendinden kucuk oz kardesleri vardi.
Arkadasim bunu soyluyordu cekinmiyordu. Tabiki icten ice o da kirgindir bunu bilemeyiz. Evlendi eside biliyordu durumu. Kendisi cok olgun cok iyi bir insandir ne esi ne biz onun degersiz oldugunu bir saniye bile dusunmedik.
Tabi yasamayan bilemez. Bize konusmasi kolay olabilir. Anlatip anlatmamak sana kalmis.
Sadece kendini sakin degersiz hissetme sen seni buyuten ailen icin arkadaslarin icin evlenecegin insan icin cok degerlisin emin ol.
Onun için güzel tavsiyeler vardı, beni öyle çağırıyorlar ama kimliğe yazdırmamislar diyebilirsiniz. Öyle insanlar var gerçekten deisim olayını nasıl çözeceğim peki
bana guvenı kırılırda inanmazs a diye korkuyorum
o da evlatlık olduğumu öğrenip beni hor ve ezik görecek diye korkuyorum
nasıl değiştirdin adını?Sizinle ayni kaderi paylaşiyorum...ebru hanım benim durumum sonunda değişiyor şöyleki ..
Ben eşime söyledim ve bu konudaki kirginligimin eksikligimin baş destekçisi oldu hep ve ben üvey annemin maalesef kötü davranislarina maruz kaldim gercek ailemle görüsmeye basladim aciklamalari tatmin etmesede hayatimdalar ve ben gercek ailemin verdigi ismide üvey annemin verdigi ismide istemiyorum adimi degistirdim yakinda kimlik icinde basvurucam...bence esinize söyleyin bu utanilacak bisiy degil
o kolay değil işteBazı insanları kısırlaştırmak lazım. Pislikler.
Sen de anlat bence eşin olacak adama. Ne olacak ki?
inanır mı?evlatlık olmanızı değil ama bunu kendisinden saklamanızı sorun eder..
isim mevzusu devede kulak kalır..
hayatını paylaşacaksın bu adamla senden saklansa hoşuna gider mi ? hayatının sırrını bile benimle paylaşmadı bana güvenmiyor diye düşünmez misin ?
ben olsam kırılırım..
isim konusuna gelince bu şekilde çok insan var..
kimlikte yazmıyor ama aile içinde ebru diye kullanılınca bende ebruya alıştım der geçersiniz..
hersey zaten onların yuzundenNiye kızacak ki? Sadece bu gerçeği paylaşmadığın için içerleyebilir. O zaman da 'benim bile kabullenemediğim bir durumu hemen söyleyemezdim' diye açıklamanı yaparsın?
Bence biraz empati kur eşin olacak şahıs bunu sana yapsa ne düşünürsün? Şahsen ben yeteri kadar hayatına dahil olmadığımı düşünürdüm.
O herhangi biri değil hayatını birleştireceğin biri.
Öz anne babana da diyecek söz çok da neyse..
evet nefret edıyorum onların hayatımdakı tum izlerini silmek istiyorumönce şunu söyleyim. sen evlatlık değilsin evlatsın. sözde halan ama sana annelik eden annenin evladısın. bir anne olarak diyorum ki doğurmak taşımak hiçbir şey. büyütmek asıl mesele
bence gerçeği hayat arkadaşın olacak kişiye anlat. ilk ve son konuşmamız olacak bu konu hakkında de. sana söylemek istemedim çünkü beni büyüten kişi gerçek annem bunun aksini düşünmüyorum de ve kapat konuyu.
hatta evlenmeden önce adını değiştir gitsin.
son olarak seni doğuran kadını sevmemen çok normal![]()
ya anlamazsa?Evleniyorsunuz artik bir aile oluyorsunuz bilmeli artik.Seni anlayacaktir.
teşekkür ederim ama yıne de bu gerceği söyleyınce kaybetmekten onun gözünde yalancı konumuna düşmekten korkuyorumseni anlayabiliyorum tamamen olmasada kismen hissettiklerini hissettim zaman zaman.bende anne ve babamin yaninda buyumedim.evet cok zorluklarini yasadim piskoljik olarak halende yasiyorum zaman zaman.ama ben cok guzel bir cocukluk yasadim.o yuzdende anne babamdan nefret etmedim.sansli oldugumu dusunuyorum biliyormusun belki anne babamin yaninda buyusem goremeyecegim sevgiyle merhametle buyudum..eger sende herseye ragmen o insanlarin yaninda mutlu olduysan kendini üzme.kimse evladini birakmamali.simdi iki evladim var biryere yatili bile birakamam.ama malesef bunu yapanlar insanlar var ve senin benim sucumuz degil..kendini kotu hissedetme ne olur zor bir durum biliyorum ama bunun yukunu sen niye üstüne aliyorsun ki?.sevgiline dogrulari soyle seni gercekten seven biriyle sana daha fazla sarilacaktir bundan sonra..daha cok yaninda destek olacaktir..insallah cok mutlu olursun ve ilerde kendi evlatlarin oldugunda anne babana inat "insan evladini nasil birakir "diye cok daha iyi bir anne olursun..hersey gonlunce olsun..
Kimlikte ayni ama sosyal hayatimda ilan ediyorum yeni ismimi ama kimlik icin de nüfusa basvuricam gerekirse dava acicamnasıl değiştirdin adını?
çarşamba gunune kadar ona bsy söylemem lazımPeki aynı durumu nişanlınız yaşayıp, size yalan söyleseydi ne hissederdiniz...
Lütfen bi empati yapın.
Belkide sizin için hayırlısı böyleymiş, kimbilir belkide kendi ailenizden bu kadar sevgi göremeyebilirdiniz mutsuz olabilirdiniz. Evlat hasretiyle tutuşan bi ailede büyüdünüz.
Sakın yanlış anlamayın tabiki biyolojik aileniz doğru yaptı demiyorum, şartlar ne olursa olsun asla olmamalıydı, ve görüşmek zorunda da değilsiniz.
Bu kadar büyük bir yalanı saklamayın derim, çünkü ilerde öğrendiğinde daha büyük bir yıkım olur eşiniz için, ve kandırıldığını düşünecektir.
Son olarak lütfen bi psikoloğa gidin ve geçmişinizle yüzleşip içinizi rahatlatın.
aslında doğru ama ben yapamıyorum işteEn iyisi baştan anlatmak bence kendi içinizde bu durumu büyüttükçe büyütüyorsunuz, anlatsanız size destek olduğunu görünce belki daha kolay aşacaksınız bu durumu utanılacak birşey olmadığını göreceksiniz siz de.
bunu söylemek ıstemıyorumEsimin bir kuzeni de sizinle ayni bi durumda... o erkek ve amcasina vermisler cocugu olmuyor diye. Cocuk ögrenince mahvoldu. Ama simdi her iki tarafla da konusuyor. Iyiler yani ama sizin durumunuz da olsam bende affedemem sanirim. Ve sevgilinize anlatin tabiiki neden gizliyirsunuz ki. Siz mi yaptiniz bunlari sanki... anlayis gösterecektir eminim
Böyle bir durumu anlamayan kişiyle gercekten evlenmeyin...ya anlamazsa?
ya buna innamazsa?Evlatlık oldugunu soylemene gerek yok
ısım konusundada ebruyu ekleyememısler annem ıstemıs bu sekılde seslendıler vs dıye soylemen dogru olur