şimdi şöyle söylelyeyim kız zaten kilolu olduğu için ablası anlammaış ve bebek 8 aylık olmuş 22 yaşında bir genç kız bebeğin babası inanmıyormuş ki ben de söyledim dava açın diye ama ne yapacaklar bilmiyorum bebeği vermek tabi ki çok zor benimde evladım var 2 tane kolay olmadığını ben de biliyum ama kim bakacak bebeğe annemiz ne yazık ki çocuk kalpli hala baba yok sorumsuz biz de bilmiyoruz kısaca ne yapılabileceğini
şimdi şöyle söylelyeyim kız zaten kilolu olduğu için ablası anlammaış ve bebek 8 aylık olmuş 22 yaşında bir genç kız bebeğin babası inanmıyormuş ki ben de söyledim dava açın diye ama ne yapacaklar bilmiyorum bebeği vermek tabi ki çok zor benimde evladım var 2 tane kolay olmadığını ben de biliyum ama kim bakacak bebeğe annemiz ne yazık ki çocuk kalpli hala baba yok sorumsuz biz de bilmiyoruz kısaca ne yapılabileceğini
Çocuk esirgeme kurumu bebeğin kimliği çıkmadan kabul etmez. Yani bebeğin babası bi şekilde üstüne almak zorunda. Bunun başka çaresi yok. İnsanlar bebek için herşeylerini feda ederken bazı kişilerin bu sorumsuzluğunu anlamıyorum. Yine olan bebeğe olacak!
dava açıp üstüne aldırsın..çocuğun kendinden olduğuna inanmıyorsa bile ,ki bahane ettiğine eminim,mahkeme istediği için dna örneği verecek ve üzerine almak zorunda kalacak..bu çocuğu istemiyorum deyip kenara çekilebileceği bir dünya yok..sadece mahkemeye bakıyor..istese de üzerine alacak,istemese de..
göz göre göre nasıl verecek ham annesibabası dogana kadar farketmeyecek mi ?
Ayrıca verse bıle nasıl dayanabılecek dayansa bıle cocugun gelecegıyle oynamaktansa aldırsın bır daha da bu gunaha gırmesin.
Sonra cocukların karsılarına cıkıp hayatlarını zehir edicekler çok yanlıs bir yoldasınız üzgünüm biyolojık anne olmak gerekmıyor anne olabılmek için .
Ya bu kız kaç kiloymuş da belli olmamış kusura bakmayın ama bu kısmı vallaha anlamadım :44:
Gerçekten belli olmayabilir mi o kadar :26:
bende de öyle bir göbek vardı ki bebek dolduramadı :))) gebe kaldığımda, hamile olduğumu iş yerimdekilere 5. ayın bitiminde söylemiştim.öğrenciler 7. aydan sonra hocam hamile misiniz demeye başlamıştı. belki cilt esnekliği belki şu iç karnın geniş olması hikayesi.. saklamak istesem saklardım yani.
kiloyla da ilgisi yok aslında, arkadaşım 6 aylık gebe, ayva göbeği var sadece ve 50 kg.
asıl mevzu, aslında bu değil.
o bebek terk edilmemeli bu şekilde. belki anneanne ve dede torunlarına sahip çıkacak?
babanın adını doğumda söyleyecek zaten, istemeyen dava açar, dna testi yaptırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?