• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLEN-ME

Yok yok diledigin gibi yazabilirsin, yasla hic ilgisi yok fikrini paylasmanin:) ben de herseyin farkindayim ama simdi nasil desem bisey olsun da son noktayi koyayim diye bekliyorum. Aksi halde sebepsiz yere terketmisim gibi olacak. Bir sans verip sonra da intikam alir gibi yuzustu birakmisim gibi olacak. Ben beklemedeyim ama bu bekleyis omrumden gidiyor. Mutsuzum ya:KK43: 32 yas olgun akli basinda ne istedigini bilen bir yas gibi duruyor de mi. Ama masallah gonul meselelerinde kolu kanadi kirik cocuk gibiyim.

Insallah kendim icin en dogru karari veririm, gec olmadan. Tesekkurler:KK60:

Bir şey olmuş zaten. Mutsuzsun. Daha ne olsun? Birine güvenmeyi denemeyin bence. Güven bir kere kırıldı mı bir daha yerine gelmiyor. Gelen varsa söylesin :)

Ayrıca her insan bir şansı daha haketmez.

Aldatan erkek affedilirse tekrar yapar. Ben aksini görmedim.

Sevgiden önce güven gelir. Zaten ben bana güven vermeyen , canımı yakacak şeyler yapan bir adamı sevemem.

Sevgi , bu tarz erkeklere verilemeyecek kadar değerlidir. Sizi üzenleri sevmeyin ya.

Yalnızlık, 1 gün mutlu 5 gün mutsuz olmaktam milyon kat iyidir.

Enee ben bunlarin hepsini yasadim bu sozu müsadenle üstüme alındim
İki kez aldatti affetim, yalanlar soyledi affettim, defalarca kez kirdi affetti, guven vermedi 1 gun mutlu 5 gun mutsuz etti yine biseydemedim en sonunda ben sıkıldim deyip bi kac ay sonra baskasiyla evlendi :kızgın:kafami boyle duvara vurasim geliyor nasil boyle aptalliklar yaptigim icin, askin gozu habiden kor.

Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba canim . .
Benim eltim gibi bir eltin olursa
Vay haline
Kocanın sana aldığı hediyeleri
Bile diline dolar.. "seninki sana şunu şunu aldı benimki hiç almıyor " vs gibi. .
Sürekli kıyaslama yapar
Sen rahatsızlığını söylesen bile
Yüzsüzdür. .

Göz göre göre güvenmediğin bi erkekle evlenmeyeceğini düşünüyorum. Bence ve umuyorum ki bitireceksin. He o son noktayı beklemene de hiç gerek yok sanki vicdan borcun var ona... zaman iyileştirmedi onun açtığı yarayı bu kadar basit. Azıcık cesaret ve temiz bir sayfa :cool:. Olacak hissediyorum :)
Sadece biraz bekleyip olacaklari gormek istiyorum. Suan cesaret edemiyorum:(

Çoooook yanlış bir yoldasın. Çok kötü bir şey yapan kötü bir insan sözle falan düzelmez yine yapar. Kendine bunu yapma. O senin canını acıtmaktan çekinmemiş ve şuan da seni mutsuz ediyor. Sen onun annesi değilsin. Sakın evleneyim falan deme bence bitirmeye çalış. Ben bu kadar kötü bir ilişkin olacağını beklemiyordum. Öyle diyim sana. 1 gün mutlu 5 gün mutsuzum diyorsun ama ayrılmıyorsun. Kendini ellerinle ateşe atıyorsun.
Herseyin o kadar farkindayim ki. Sadece bir darbe daha bekliyorum ki icimde hicbir acaba kalmasin diye.

Aynen
Banada diyen olmadı bileydim evlenirmiydim.
Şimdi Bekarları kiskaniyorum bu yüzden hiç sesimi cikarmiyorum evlensinlerde görsünler günlerini ohh :KK70:
Aynen Daha beteri ohhhhhh

Bir şey olmuş zaten. Mutsuzsun. Daha ne olsun? Birine güvenmeyi denemeyin bence. Güven bir kere kırıldı mı bir daha yerine gelmiyor. Gelen varsa söylesin :)

Ayrıca her insan bir şansı daha haketmez.
Kesinlikle guven geri gelmiyor. Simdiki mutsuzlugum bundan. Hem hazmedemiyorum hem bile isteye devam ediyorum ama ya tekrar enayi yerine konarsam ya haberim olmazsa vs bu dusunceler beni tuketiyor. Sadece bekliyorum suan.

Görmüş geçirmiş adam alacaksın bence.

Yaşayacağını yaşamış, gözü dışarda kalmamış insan iyidir.

Eğlenemediğin adamı da almayacaksın. Her deliliğe açık olacak.

Özerk birini bulacaksın. Ailesinden ayrı yaşayan, bağımsız birini yani.

Sana saygı duyacak, bazı konularda senin ondan daha önde ve bilgili oluşunla gurur duyacak.

Anne-babası gün görmüş insanlar olacak, sizin ayrı bir aile olduğunuzu bilecek.

Bu liste uzar gider elbette.

Ben 30da evlendim 1,5 yıl kadar flörtten sonra. 1,5 yıldır da evliyim.Bu adam olmasaydı evlenmezdim kesinlikle.

Bir gün bile pişman olmadım, hala ilk günkü gibidir eşim, saçlarımı okşar otururken, her cümlesi iltifat içerir, her zaman her konuda önceliği benimdir, her şeyde fikrimi sorar, ailesinin yanında yüceltir daima, birlikte müthiş eğlenir çok güleriz, hiç sesimiz bile yükselmedi birbirimize.

Demem o ki her evlilik kötü değildir.

Ama insanın kendini tanıması da çok önemli. Ben 28den önce yapılan evliliklerin çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zira insan değişiyor. Yani kendin değişiyorsun karşındakinden önce. Fikirler, hayattan beklentiler her şey değişiyor, şu anda 23ümdeki Legal Alien bakıyorum, köprünün altından çok su akmış.

Doğru insanla kurulunca dünyanın en eğlenceli, en huzurlu birlikteliği diye düşünüyorum.

Bekarlara tavsiyem, acele etmeyin. Her erkek öküz değil bunu bilin.

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah saydiginiz ozelliklerin hepsini barindan erkegi bulabilmek denizin dibindeki siyah inciye ulasmak kadar imkansiz gibi siz bulmussunuz o halde tebrikler...

Ailesi kötüyse onun suçu ne ki? deme.
Paranın ne önemi var önemli olan huzur deme.
Seviyorum diye kendinden, isteklerinden, hayallerinden ödün verme.
Bencilce sev.
Kendini daha çok sev.
Sen kendini daha çok severken bile senden vazgeçmeyen adamla evlen.
İste, iste, iste.
İstemekten utanma.

İsteyene istemediğini de verirler.
İstemeyene hiç bir şey vermeyip üstüne alabilirler.

Sana kavuşmasını kolaylaştırma, kolay elde ettiğini kolay gözden çıkarır insan unutma.

Zora sok, borca sok, engeller koy.
Zor kavuşsun ki tepesinde taşısın.
Öyle oluyormuş görmesem inanmazdım valla.

Daha imzayı atmadan seni üzen adamla evlenme!
İmzadan sonrası hep daha beteridir unutma..

Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Benim eltim politikacı olacak kadın valla.
Mesafeliyiz. Ne severim ne de nefret ederim.
Ama anası iyi yetiştirmiş tebrikler.
İşini bilir, karda yürür iz bırakmaz.

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah saydiginiz ozelliklerin hepsini barindan erkegi bulabilmek denizin dibindeki siyah inciye ulasmak kadar imkansiz gibi siz bulmussunuz o halde tebrikler...
Amin, Allah herkese mutluluk, huzur versin inşallah.

Ben eşimin ikinci eşiyim. İlk eşi böyle bir aileye, böyle bir adama iki yıl boyunca çile çektirmiş, eşim nereden baksanız 150bin Tl borca girmiş memnun etmek için, gene olmayınca boşanıp kurtulmuş.

Hala o borçları ödüyoruz biz.

Yani aslında benim eşim daha önce bulunmuş, kıymeti bilinmeyip atılmış bir inci.

Günün birinde kendisiyle tanışırsam çok teşekkür edeceğim o kadar huysuz olup adamı elinden kaçırdığı için.

Allah herkeslerin gönlüne göre versin inşallah.

Ailesi kötüyse onun suçu ne ki? deme.
Paranın ne önemi var önemli olan huzur deme.
Seviyorum diye kendinden, isteklerinden, hayallerinden ödün verme.
Bencilce sev.
Kendini daha çok sev.
Sen kendini daha çok severken bile senden vazgeçmeyen adamla evlen.
İste, iste, iste.
İstemekten utanma.

İsteyene istemediğini de verirler.
İstemeyene hiç bir şey vermeyip üstüne alabilirler.

Sana kavuşmasını kolaylaştırma, kolay elde ettiğini kolay gözden çıkarır insan unutma.

Zora sok, borca sok, engeller koy.
Zor kavuşsun ki tepesinde taşısın.
Öyle oluyormuş görmesem inanmazdım valla.

Daha imzayı atmadan seni üzen adamla evlenme!
İmzadan sonrası hep daha beteridir unutma..

Benim eltim politikacı olacak kadın valla.
Mesafeliyiz. Ne severim ne de nefret ederim.
Ama anası iyi yetiştirmiş tebrikler.
İşini bilir, karda yürür iz bırakmaz.
Bende öyle olsam.keske ama o yetenek gerçekten dogustan :KK14::KK43:

Amin, Allah herkese mutluluk, huzur versin inşallah.

Ben eşimin ikinci eşiyim. İlk eşi böyle bir aileye, böyle bir adama iki yıl boyunca çile çektirmiş, eşim nereden baksanız 150bin Tl borca girmiş memnun etmek için, gene olmayınca boşanıp kurtulmuş.

Hala o borçları ödüyoruz biz.

Yani aslında benim eşim daha önce bulunmuş, kıymeti bilinmeyip atılmış bir inci.

Günün birinde kendisiyle tanışırsam çok teşekkür edeceğim o kadar huysuz olup adamı elinden kaçırdığı için.

Allah herkeslerin gönlüne göre versin inşallah.
Amin. İnsaallah cok mutlu olursun. Ve daim olur mutluluğun,

Back
X