• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLEN-ME

Peki o sevilm, beğenilme, kocanın güzel bakışlarının hedefi olma, birlikte gülmek vs. destek görmek yani bunlar o evliliğin kötü sıkıntılı taraflarını unutturmuyor mu? Yoksa insanlar neden hala şakır şakır evleniyo keza boşanan insanlarda bir kez daha evleniyo. Evlilik çooook da berbat kötü bir durum olmasa gerek be hacılar?
Not: bekarım o_O

Peki o sevilm, beğenilme, kocanın güzel bakışlarının hedefi olma, birlikte gülmek vs. destek görmek yani bunlar o evliliğin kötü sıkıntılı taraflarını unutturmuyor mu? Yoksa insanlar neden hala şakır şakır evleniyo keza boşanan insanlarda bir kez daha evleniyo. Evlilik çooook da berbat kötü bir durum olmasa gerek be hacılar?
Not: bekarım o_O
Aynen ya ben de bunu düşünmüştüm. Bana da hep evlenme diyorlar da ne biliyim insan da bi istiyor sonuçta :)

sizinki tecrubeden daha cok SAKIN evlenmeyin gibi bisey olmus.herkes kendi hayatindan yola cikarak yorum yapiyor madem bende yapiyim o zaman.karsilikli saygi sevgi ve sadakat olduktan sonra evlilik harika biseydir.herseyden once karsimizdakine saygi duyacagiz ve "adam"yerine koyacagiz.adam yerine koymadigimiz biriyle evli kalmaya devam edersek o zaman hayati kendi ellerimizle kendimize ve karsidakine zehir ederiz..benim fikrim ve tavsiyem de bu..

Zaten hiçbir zaman evliliğe sıcak bakan bi insan olmadım, hep 27de falan evlenirim diyordum ama burda okuduğum şeylerden sonra sanırım o zaman da evlenmeyeceğim :( iyice soğudum :110:

Aynen ya ben de bunu düşünmüştüm. Bana da hep evlenme diyorlar da ne biliyim insan da bi istiyor sonuçta :)
Evlenme diyenlere inanmıyorum kendileri evliler kocaları var çocukları var ama EVLENME (yersen) . madem öyle sen boşan bidaha da evlenme anacım ama yok :KK11:

Evlenme diyenlere inanmıyorum kendileri evliler kocaları var çocukları var ama EVLENME (yersen) . madem öyle sen boşan bidaha da evlenme anacım ama yok :KK11:

Evet, evet. Özellikle kuzenlerime demek istiyorum bunu. Kocacım kocacım diye geziyor etrafta ama sonra evlenme diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :skandal:

benim nacizane tavsiyem beklentiyle evlenmeyin şayet hiçkimse beklediğiniz gibi çıkmayacaktır
Buna ek olarak ;
Karşınızda ki insanı "evlenince huyunu suyunu değiştiririm nasıl olsa" diye sizin tam zıttınız olan insanlarla evlenmeyin.

Dip not:Uzun yıllardır evliyim :KK53:

Evliliklerinden , eşlerinden bu kadar şikayetçi olupta hâlâ evli kalanlar bana hiç samimi gelmiyor.

Demek ki durum o kadar kötü değil , hâlâ iyi giden birçok şey var.

Sormuşlar adama evliliği tarif edermisin diye.
Cevap: Evlilik bir yemeğe benzer. Yemeyenin yiyesi, yiyenin geri cikarsi gelir....

10 yillik evliyim güzel güdümünde oldu zor günümde ne kimseye evlen diyebilirim nede sakin evlenme......

Sormuşlar adama evliliği tarif edermisin diye.
Cevap: Evlilik bir yemeğe benzer. Yemeyenin yiyesi, yiyenin geri cikarsi gelir....

10 yillik evliyim güzel güdümünde oldu zor günümde ne kimseye evlen diyebilirim nede sakin evlenme......

Görmüş geçirmiş adam alacaksın bence.

Yaşayacağını yaşamış, gözü dışarda kalmamış insan iyidir.

Eğlenemediğin adamı da almayacaksın. Her deliliğe açık olacak.

Özerk birini bulacaksın. Ailesinden ayrı yaşayan, bağımsız birini yani.

Sana saygı duyacak, bazı konularda senin ondan daha önde ve bilgili oluşunla gurur duyacak.

Anne-babası gün görmüş insanlar olacak, sizin ayrı bir aile olduğunuzu bilecek.

Bu liste uzar gider elbette.

Ben 30da evlendim 1,5 yıl kadar flörtten sonra. 1,5 yıldır da evliyim.Bu adam olmasaydı evlenmezdim kesinlikle.

Bir gün bile pişman olmadım, hala ilk günkü gibidir eşim, saçlarımı okşar otururken, her cümlesi iltifat içerir, her zaman her konuda önceliği benimdir, her şeyde fikrimi sorar, ailesinin yanında yüceltir daima, birlikte müthiş eğlenir çok güleriz, hiç sesimiz bile yükselmedi birbirimize.

Demem o ki her evlilik kötü değildir.

Ama insanın kendini tanıması da çok önemli. Ben 28den önce yapılan evliliklerin çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zira insan değişiyor. Yani kendin değişiyorsun karşındakinden önce. Fikirler, hayattan beklentiler her şey değişiyor, şu anda 23ümdeki Legal Alien bakıyorum, köprünün altından çok su akmış.

Doğru insanla kurulunca dünyanın en eğlenceli, en huzurlu birlikteliği diye düşünüyorum.

Bekarlara tavsiyem, acele etmeyin. Her erkek öküz değil bunu bilin.

Çok beğendim bu düşünceyi ben :KK52:
aslında yılların tecrübesi
bakıyorumda gençler çok büyük hayaller ve beklentilerle evleniyor ve hayal kırıklıkları sorgulamalar suçlamalar tartışmalar ilerlerse boşanmaya kadar gidebiliyor

Buna ek olarak ;
Karşınızda ki insanı "evlenince huyunu suyunu değiştiririm nasıl olsa" diye sizin tam zıttınız olan insanlarla evlenmeyin.

Dip not:Uzun yıllardır evliyim :KK53:
en büyük yanlışlardan biri enaz 20 yılı aşmış birçok özelliği oturmuş birini değiştirmek çok zordur
bunu yapabilen varsa ayakta alkışlarım

aslında yılların tecrübesi
bakıyorumda gençler çok büyük hayaller ve beklentilerle evleniyor ve hayal kırıklıkları sorgulamalar suçlamalar tartışmalar ilerlerse boşanmaya kadar gidebiliyor

Etrafımdaki evlileri gözlemlediğim zaman bunu çok iyi görebiliyorum gerçekten.

Görmüş geçirmiş adam alacaksın bence.

Yaşayacağını yaşamış, gözü dışarda kalmamış insan iyidir.

Eğlenemediğin adamı da almayacaksın. Her deliliğe açık olacak.

Özerk birini bulacaksın. Ailesinden ayrı yaşayan, bağımsız birini yani.

Sana saygı duyacak, bazı konularda senin ondan daha önde ve bilgili oluşunla gurur duyacak.

Anne-babası gün görmüş insanlar olacak, sizin ayrı bir aile olduğunuzu bilecek.

Bu liste uzar gider elbette.

Ben 30da evlendim 1,5 yıl kadar flörtten sonra. 1,5 yıldır da evliyim.Bu adam olmasaydı evlenmezdim kesinlikle.

Bir gün bile pişman olmadım, hala ilk günkü gibidir eşim, saçlarımı okşar otururken, her cümlesi iltifat içerir, her zaman her konuda önceliği benimdir, her şeyde fikrimi sorar, ailesinin yanında yüceltir daima, birlikte müthiş eğlenir çok güleriz, hiç sesimiz bile yükselmedi birbirimize.

Demem o ki her evlilik kötü değildir.

Ama insanın kendini tanıması da çok önemli. Ben 28den önce yapılan evliliklerin çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zira insan değişiyor. Yani kendin değişiyorsun karşındakinden önce. Fikirler, hayattan beklentiler her şey değişiyor, şu anda 23ümdeki Legal Alien bakıyorum, köprünün altından çok su akmış.

Doğru insanla kurulunca dünyanın en eğlenceli, en huzurlu birlikteliği diye düşünüyorum.

Bekarlara tavsiyem, acele etmeyin. Her erkek öküz değil bunu bilin.

Ay ne güzel ya mutluluğunuz daim olsun.masallah:nazar: bize de böylesi nasip olur umarım olacaksa :anneadayı:

Yeter'ki evleneyimde ne olursa olsun denmez.. evlilik kutsal birseydir.. hayatinizi birlestirmek istediginiz kisiyi iyi secin.. eksilerini artilarini hesaplayin kafaniza yatiyorsa evlenin, yatmiyorsa evlenmeyin.. ailesiyle sizin aranizdaki ayrimi yapip yapamadigina bakin, eger anakuzusuysa hic bulasmayin, kacarak uzaklasin, yok eger degil'se ailesi size iyi davraniyorsa degerlendirin..

Ay ne güzel ya mutluluğunuz daim olsun.masallah:nazar: bize de böylesi nasip olur umarım olacaksa :anneadayı:
Teşekkür ederim, nazara da inanan biriyimdir pek sevmem evliliğimden bahsetmeyi ama buradaki ümitsizliği görünce olumlu bir örnek olmak istedim. İnşallah sizin de son derece huzurlu, mutlu, sevip sevildiğiniz bir evliliğiniz olur.

Back
X