evlenceginiz insanin atanmasi

meral0505

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
63
2
1
34
Kizlar ben nisanliyim .nisanlim ogretmen 2012de atanmis normalde bransi resim ama teknoloji tasarima atanmis .meb ama resim bolumunun teknoloji tasarima uygun olmadigini dusunup tekrar atadiklari 3 bin ogretmenin atamasini iptal et 3 ay sonra falan .bunlardan biri de benim nisanlim.sendika avukati yaargitaya dava acmis once yurutmenin durdurulmasi sonra red cvbi almis .daha sonra avukat danistaya dava acmis .danistay yurutmeyi durdurma karari almis suan dava suruyo 1 seneden fazla .nisanlima meslekten cikardiklari surecte almadigi maasin hepsini devlet odedi .ama dava hala devam ediyo ve benim ister istemez bu durum aklima takiliyo avukat kafan rahat olsun kazancaz demis ama yine de bazi zamnlar aklima geliyo ya iptal olursa napcaz Allah korusun

kazanılmış hak geri alınmaz,meb zaten saçma sapan işler yapıyor, kazanırsınız canım Allahın izniyle dua etmeyi ihmal etme, meb bir sürü saçmalıklar yapıyor zaten

Bunu düşünmek bu aşamada size fayda vermez sadece üzer ve gerer

Kötü sonucu olursa düşünürsünüz yeniden sınava da girsin her sene puanı bulunsun

Düşünüp üzülmeyin maddi olarak da çok açılmayın eşya vs alırken

Ben de onu dusunuyom borcumuz olunca sonra zor olur .ama yine de cok olumlu seyler var maasinin geri odenmesi bi de kanun dizenlemesi var onun gibiler atanabilir diye gecen sene cikti bi de danistaydan kaybeden de olmamis

Bu durumum baska bir versiyonu bizim de basımıza geldi.

Avukat bize de kazanıcaz demişti. Dava süreci boyunca ise gitmeye ve maas almaya devam etti ve 3 yılın sonunda biz davayı kaybettik. Geriye dönük istemedi devlet ama işimizden olduk.

Ayy bu sorun neydiki

Ayy bu sorun neydiki
Ösyme teknisyen ve tekniker kadrosunu hatalı yayınlıyo, atanıyoruz. Sonra aa biz hata yapmışız diyolar. Dava acıyoruz kazanıyoruz, yargıtay danıştay derken elimiz bos kaldı

Allah yardimciniz olsun peki noldu simdi nasilsiniz
Kötüyüz elbette. 3 ay oldu. 3 aydır işsiz, piyasa berbat. memuriyetten sonra özel sektörde memur adamı burda tutmayız mantığıyla işe almamalar vs vs.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Meb bu işte. Karşı tarafta resim öğretmenlerini atarken teknoloji tasarım yerine onların hakkını yemiş. Yetmemiş sizden de verilen hakkı almış. O kadar çok teknoloji tasarım öğretmeni norm fazlası oldu ki. Bu sene okulumda dört tane fazla idi. Demekki azaltmanın yollarını böyle arıyor. Ben de dava açtım. Kazansam bile bişey yapmadıklarıuygulamadıkları söyleniyor. BBakalım hakkınızda hayırlısı ama sizinki çok daha zor bişey bence kazanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…