evlendi ve ben ariyor

Maillerine sakin karsilik verme. Olumsuz da olsa karsilik verme. Aramalarini falan,azarlamak laf saymak icin bile acma. Olumlu-olumsuz hicbir diyaloga sakin girme. Baktin karsina falan cikarsa,savciliga verecegini soyle ve uzatirsa savciliga vermekten cekinme.

Merhaba;
Daha önce konu acmistim.ilk gorustugüm sevdigim adam evleniyodu..nişanlılik evresinde pismanlik duya duya konustum yalanlarıni dinledim..ekimde evlendi.şubat ayinda aramaya basladi.telefondan engelledim.şimdide is yeri mailinden yazmaya başladı..içimden ona hiçbirşey yazmak gelmiyor.laf saymak hiçbirsey..çünku anlamayacak sözlerimin karsisindaki large tavirlari bnm canımı acitacak...ona dair icimde hiçbirşey kalmadi..kayıplarim oldu evet.28 yasina geldim.en.güzel zamanlarim gitti onunla ,ondan snr uzulmekle..ama simdi çok şükür diyorum onunla evlenmedigime,beni biraktigina çok şükür diyorum.ben yalancı,serefsiz,pislik bir adami sevmisim..şimdiden snr onunla ilgili hiçbirşey görmek duymak istemiuorum...iki ay snr isten cikicam artik hiç yazamiycak cok şükür.ben kurtuldum içimdeki o duygulardan..simdi evlenmek,yuvami.kurmak istiyorum ama yaşımda gecti:KK43: bilmiyorum ne yapacağımı...
28 yaş hiçbir şey için geç değildir. Böyle söylersen alınacak yaşlı kadınlar var burada. :stop:
Sakın cevap verme, yazma demek için bile cevap verme. Ben olsam yazdıklarını karısına gönderirim ama belki belalı bir adamdır, sen bilirsin. İyi ki kurtulmuşsun, yoksa şimdi seninle evliyken başka kadınlara mesaj atıyordu.

Bence hiç de geç degildir 28 yaş, böyle düşünmeyin lütfen. Daha karşıda çok güzel yıllarınız olacak

Madem 'iyi ki bitmiş' 'keşkelerim yok' diyebiliyorsun ya şükretmelisin. Hiç bir şekilde muhatap olma o kişiyle. Direk sil hatta engelle.

Ayrıca 28 nasıl geç bir yaş olabilir? Bu tür cümleleri görünce konunun önüne geçiyor benim için.
28 yaşımda tanıştım 29 da evlendim 31 yaşımdayın ve iyi ki diyorum.

Senin 28 yaşında olman değil, yorgun hissetmen seni yaşlı hissettiriyor. Yeni bir aşk ve heyecan 28 ve daha ilerisinin hiç öyle geç bir yaş olmadığını gösterecektir sana.

Bence de karisina yolla bilsin kimle nasil igrenc bi adamla evli oldugunu. Aramalari kaydet mailleri silme. Ben aldatilsam bilmek isterdim. Yarin bi gun kadin ogrendiginde kocan diycek ki o bana yaziyodu ben bisey yapmadim ben seni seviyorum diycek adini cikaracak o yuzden deliller elinde bulunsun

Merhaba;
Daha önce konu acmistim.ilk gorustugüm sevdigim adam evleniyodu..nişanlılik evresinde pismanlik duya duya konustum yalanlarıni dinledim..ekimde evlendi.şubat ayinda aramaya basladi.telefondan engelledim.şimdide is yeri mailinden yazmaya başladı..içimden ona hiçbirşey yazmak gelmiyor.laf saymak hiçbirsey..çünku anlamayacak sözlerimin karsisindaki large tavirlari bnm canımı acitacak...ona dair icimde hiçbirşey kalmadi..kayıplarim oldu evet.28 yasina geldim.en.güzel zamanlarim gitti onunla ,ondan snr uzulmekle..ama simdi çok şükür diyorum onunla evlenmedigime,beni biraktigina çok şükür diyorum.ben yalancı,serefsiz,pislik bir adami sevmisim..şimdiden snr onunla ilgili hiçbirşey görmek duymak istemiuorum...iki ay snr isten cikicam artik hiç yazamiycak cok şükür.ben kurtuldum içimdeki o duygulardan..simdi evlenmek,yuvami.kurmak istiyorum ama yaşımda gecti:KK43: bilmiyorum ne yapacağımı...
Neden yaşın geçsin ki :) Zaten artık bu şartlarda üniversite, yüksek lisans, dil kursu, 1-2 sene tecrübe, ağzım burnum 27-28 oluyoruz. Evlenme yaşı olmuş 30. Hiç de geçmiş değil. O adama gelince mail atın haftaya işten ayrılıyorum maillerin başkasının eline geçer diye. En azından atmayı keser sinirin bozulmaz, eşine bilgi vereceğinizi söyleyin vs. İlla bir dur noktası vardır ya da canın istemiyorsa boşveer, yazar yazar durur.

Merhaba;

Yaşınız mı geçti :KK57: Evlenmenin yaşı mı olur ki? :63:

Merhaba;
Ben konuya farklı bir açıdan bakacağım. O mailleri, aramaları, mesajları alın ve doğru eşine gösterin.. Sizin aranızdaki mesele başka ama arada kandırılan, hakkına girilen, kullanılan ve küçük düşürülen bir kadın var. O kadın siz de olabilirdiniz, ben de, buradaki herhangi biri de.. Kocasının yediği haltları bilmesi gerek diye düşünüyorum.. Böylece hem size hem o zavallı kadına yaptıklarının karşılığını alır, kendini de çok akıllı zannetmekten vazgeçer belki..

Ne kadar adi insanlar var ya 6 aylik evli bile degilken eskiyi rahatsiz etmeler. O evlendigi kadina da günah
Bence direk mailinizi degistirin. Yasiniz gecmis degil illaki cikar biri karsiiniza

banada biri bu şekilde yazdı. vaktinde beni istemişti ben yok demiştim. ama aklı bende kalmış. whatsaptan yazıp takip ediyordu. bende en son nişanım olacak huzurumu bozma dedim. nişanlına yazık adam ol dedim. bir daha aramadı bakalım

okumadan silin hatta silmeyin eşine gönderin
bir kadınıın hayatını kurtarmış olursunuz

28 yaş hiçte geç sayılmaz.
ben eşimi otuzumda tanıdım ve üç ay içinde evlendik.
doğru kişiyi zaman elbet karşına çıkaracaktır.
senden geçmiş ve hala seni hazırda gören bi adamdan uzak dur.

Merhaba;
adamda karakter yokmuş hem evleniyor hemde senden dost mu tutmaya çalışıyor ,haysiyetsiz öküz..katiyen karşılık verme bu bir ..yaşın gayet makul abartma Allah karşına hayırlısını çıkaracaktır bu da 2..bende 27 de evlendim..dert mi 4 ayın içinde hemde ..

Ben anlamiyorum, erkeklerin sutu iyice bozuldu arkadas.

Herifin biri beni elimde gelinlikle birakti. Terk etti, rezil etti, ustune artik neyin kini hirsiysa tonla dedikodu cikardi hakkimda insanlarin yuzune bakamaz oldum, hem is hem sehir degistirdim. Bir de yazmis bana inat baslasiylaymis.

Simdi de arayip soruyor, ne yuzle ben anlamiyorum cidden. Insan ne yuzle basina bu kadar bela actigi bir kadina nasilsin yazar??? Hem de baskasiylasin, benden ne istersin abicim? Madem bana bu kadar merakliydin neden onca pisligi yaptin?

Serefsizlik dizboyu gercekten.

X