Evlendiğim Ada'm okadar kabalaştıki

Diş fırçalamama dışında hepsi benim kocamın aynısı ama o hep böyleydi sonradan olan bişey değil

Offf işin çok zor, en nefret ettiğim seydir bi erkegin yanımda haaagggttttt diye tükürük sallaması, içim dışıma çıkar berbat bişey... Yolda burnunu derin derin çekerek tükürenleri gördüğümdede seslenirim hiç çekinmem "pislik herif beynini de çıkarsaydın bari" diye...

Seninki yapınca da Hiç çekinme ağzına yapıştır bitane sağlam, rezil olsun....
Dişini fırçalamadığında da öpme mesela, gegirdiğinde sofradan kalk başka yerde yemeğine devam et bu zor değil, onu tek bırak dışlandığını hissedince zamanla yapmamaya başlar bence...

Ama Bu yaştan sonra çocuk gibi onu eğitmek de sana biraz ağır gelir diyim...

Minel123 sanki beni ve yaşadıklarımı anlattın..
Benimde esim titiz temizdir giyimine kusamina özen gosterir
Ama gel gorki ayni ilgiyi Bana gostermez lan diye hitap eder okadar uyarmama ragmen hala ayni hiçbir. Degisim yok
Bende üzülüyorum ama ne yaptiysam olmadi
Hep kusurlu hatali olan benim
Ne zaman degerimi anlar bilmiyorum ...kaybedince mi?...

allah ayrdımcın olsun arkadaşım
sen böyle anlatınca hakikaten gözümde canlanan adam pek hoş bir adam olmadı
sizin eşleriniz de böyle mi diye sormuşsun, o yüzden cvp vereyim; ben ne evlenmeden önce ne de evlendikten sonra böyle şeyler görmedim eşimde.

Offf işin çok zor, en nefret ettiğim seydir bi erkegin yanımda haaagggttttt diye tükürük sallaması, içim dışıma çıkar berbat bişey... Yolda burnunu derin derin çekerek tükürenleri gördüğümdede seslenirim hiç çekinmem "pislik herif beynini de çıkarsaydın bari" diye...

Seninki yapınca da Hiç çekinme ağzına yapıştır bitane sağlam, rezil olsun....
Dişini fırçalamadığında da öpme mesela, gegirdiğinde sofradan kalk başka yerde yemeğine devam et bu zor değil, onu tek bırak dışlandığını hissedince zamanla yapmamaya başlar bence...

Ama Bu yaştan sonra çocuk gibi onu eğitmek de sana biraz ağır gelir diyim...
Ayy o şekil tükürmüyo Allahtan tabi tükürmek tükürmektir ama bırnunu çekip yapmaz sessiz tükürüyo ama sonuçta görüyorum o benim Miğdemi kaldırıyor.babası banyoda hört diye öksürüp tükürür bazen diyorum bu babasından iyi çıkmış ya kaba konuşması hepsinden kötü ben o konuda daha sinir oluyorum mesela

Bi erkek arkadaşım bizim tuvalet eğitiminden sonramız yok evleneceģimiz kadınların işi çok zor demişti, bu biraz anneyle alakalı, senin kv ya gevşek sözü geçmiyor ya da pis bir kadın, benim kv otoriter ve temizdir eşim de ondan ne gördüyse yapar,bu konuda kayınvalideme hep Allah razı olsun demisimdir

Bazisida çocuktan sonra degisiyor mesela bir tanidigim var uzun sureli sanirim kiz arkadasiyla evlendi elbetteki bazi erkek gibi karisini begenmemeler asagilamalar vs kadincagiz uzgun...neyse sonra cocuk oldu adam u donusuyleeee karicigjma dondu..var kuzum var laf anlamamalari bir evlendikten sonra iclerindeki recep ivedik cikmasi iki...demek ondan kadinin kocasiyla iyi geçinmesi cihaddir
diye gelmiyor degil aklima...Allah teala islah etsin

Recep ivedik tiplemesi de sac bas yoldurur igrenc

Son düzenleme:
Bi erkek arkadaşım bizim tuvalet eğitiminden sonramız yok evleneceģimiz kadınların işi çok zor demişti, bu biraz anneyle alakalı, senin kv ya gevşek sözü geçmiyor ya da pis bir kadın, benim kv otoriter ve temizdir eşim de ondan ne gördüyse yapar,bu konuda kayınvalideme hep Allah razı olsun demisimdir
Tuvalet egitimlerimi varmis ? Her tarafi su icinde birakmalar daha kotusu cis artiklari vs..Ben kacirmisim demekki...millet yuzune bakar ben buna ek olarak tuvalet aliskanliginada bakacagim kendime notumdur

Çukura dalmamıza verdiği tepki eşimle benziyo ööf vitesi debriyajı anca öğrenmişim o da zamanla olur Allah tan ben sakinim de panik olmamıştım:KK48:
Onun dışında eşinin tükürmesi ay hele ki dişini fırçalamaması sana büyük saygısızlık öpüşürken için almaz kural koy çok alışmadan canım

Tuvalet egitimlerimi varmis ? Her tarafi su icinde birakmalar daha kotusu cis artiklari vs..Ben kacirmisim demekki...millet yuzune bakar ben buna ek olarak tuvalet aliskanliginada bakacagim kendime notumdur

Olmayan da var yani öyyyk iğrenç o kadar ileri boyutlusunu hiç görmedim görenlere sabır dilerim

Aynen Allah kayınvalidemden bir değil bin kere razı olsun. İki erkek evladı var ev temizleyeceğimizde üçümüze işi eşit böler.
Her iş annede bitiyor. Allah nasip eder de oğlum olursa bende öyle yetiştireceğim.

Ben ailemden de öyle gördüm babam ev işlerine yardım eder, anneme lan dediğini bir kere duymadım.
Benim tavsiyem, güzellikle alıştırın. Mesela mutfakta mısın canım kızarmaya sen bakar mısın ben şu işi görüyorum.
Ya da sen çöpü çıkarsan da bende bulaşığı halletsem sonra güzel bir film açsak gibi.

Ay kızlar şoklardayım biyerden gördü sanki gitmiş yıkanmış kokular sürmüş dişlerini fırçalamış şok oldum ama yanıma gelip Koç'um benim dedi ya :KK43:

maşallah ne güzel ya çokmu samimi olduk yüz göz olduk bilmiyorumki :KK43:
Ahahhha :KK53:
Koçum benimde bişey yok takılma bukadar benimkide recep ivedik manyağıdır bazen ona bağlar vayy goçum diye gezer eğlen boşver ne güzel akça pakça olmuş

buradaki konuları okudukça kendi kocama tekrar aşık oluyorum :KK200:

her neyse, ben sizin yerinizde olsam o yere tükürünce tükürürüm, geğirince geğiririm pisliğin teki olurum. ağdaya da gitmem. bak bakalım nasıl geri vites yapacak

Aynen kaynanam Pis çok bakımlı estetik yaptırır o derece ama pis aynen öyle benim oğlum dişlerini kalkar fırçalar arkadaşı öpse anne ağzı kokuyo der valla ne gördüyse o çok doğru söylüyosunuz

Ahahhha :KK53:
Koçum benimde bişey yok takılma bukadar benimkide recep ivedik manyağıdır bazen ona bağlar vayy goçum diye gezer eğlen boşver ne güzel akça pakça olmuş
Ama valla bütün aşkım bitiyo çekicilik bitiyo ya aynen Recep İvedik gibi gülüyo bu Ada'mı biri yasaklasın birdaha filmini izletmem

Temiz, kibar, hassas bir insan..
Seneler geçtikçe; kaba, pis vs bir adama dönüşüyor.
Mantık kabul etmiyor kusura bakmayın. Daha önce çok ipucu vermiştir ama siz görememişsinizdir.
Tam tersi olması mümkün. Ancak bu durum imkansız bence.
Aşkın gözü kördür dedikleri bu durum olsa gerek..

buradaki konuları okudukça kendi kocama tekrar aşık oluyorum :KK200:

her neyse, ben sizin yerinizde olsam o yere tükürünce tükürürüm, geğirince geğiririm pisliğin teki olurum. ağdaya da gitmem. bak bakalım nasıl geri vites yapacak
Ay ağda olayını yapamam kendimden tiksinirim gerçekten ben köpek bile diyemeyen bir insandım dün küfür ettim trafikte senden geçti bunlar dedim banada bulaştırıyo ya.tabi aşık olursun kendini bozmadıysa maşallah size

Temiz, kibar, hassas bir insan..
Seneler geçtikçe; kaba, pis vs bir adama dönüşüyor.
Mantık kabul etmiyor kusura bakmayın. Daha önce çok ipucu vermiştir ama siz görememişsinizdir.
Tam tersi olması mümkün. Ancak bu durum imkansız bence.
Aşkın gözü kördür dedikleri bu durum olsa gerek..
Bunu herkes söylüyor gerçekten çok agrasif biri oldu bazen tomografi çektirtsem diyorum.bu şekil kaba konuşmuyordu benimle dün trafikte hayvan gibi muamele gördüm resmen arabayı o korkuyla vuruyodum zor sola kırdım yok ya mesafemi koyucam kendide söylüyo aşkım tam ayıyım diyo evet diyorum

Ay ağda olayını yapamam kendimden tiksinirim gerçekten ben köpek bile diyemeyen bir insandım dün küfür ettim trafikte senden geçti bunlar dedim banada bulaştırıyo ya.tabi aşık olursun kendini bozmadıysa maşallah size

biraz kendinden tiksiniceksin ama sonuçta başarıya ulaşıcaksın bence. ne bilim karşında pis olunca ne hissediyomuş insan bunu anlatmak lazım eşine. bununda en güzel onun gibi davranarak anlatabilirsin

Back
X