- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy o şekil tükürmüyo Allahtan tabi tükürmek tükürmektir ama bırnunu çekip yapmaz sessiz tükürüyo ama sonuçta görüyorum o benim Miğdemi kaldırıyor.babası banyoda hört diye öksürüp tükürür bazen diyorum bu babasından iyi çıkmış ya kaba konuşması hepsinden kötü ben o konuda daha sinir oluyorum meselaOfff işin çok zor, en nefret ettiğim seydir bi erkegin yanımda haaagggttttt diye tükürük sallaması, içim dışıma çıkar berbat bişey... Yolda burnunu derin derin çekerek tükürenleri gördüğümdede seslenirim hiç çekinmem "pislik herif beynini de çıkarsaydın bari" diye...
Seninki yapınca da Hiç çekinme ağzına yapıştır bitane sağlam, rezil olsun....
Dişini fırçalamadığında da öpme mesela, gegirdiğinde sofradan kalk başka yerde yemeğine devam et bu zor değil, onu tek bırak dışlandığını hissedince zamanla yapmamaya başlar bence...
Ama Bu yaştan sonra çocuk gibi onu eğitmek de sana biraz ağır gelir diyim...
Katılıyorum anları terbiye vermiyor ki şeyleri var diye
Tuvalet egitimlerimi varmis ? Her tarafi su icinde birakmalar daha kotusu cis artiklari vs..Ben kacirmisim demekki...millet yuzune bakar ben buna ek olarak tuvalet aliskanliginada bakacagim kendime notumdurBi erkek arkadaşım bizim tuvalet eğitiminden sonramız yok evleneceģimiz kadınların işi çok zor demişti, bu biraz anneyle alakalı, senin kv ya gevşek sözü geçmiyor ya da pis bir kadın, benim kv otoriter ve temizdir eşim de ondan ne gördüyse yapar,bu konuda kayınvalideme hep Allah razı olsun demisimdir
Tuvalet egitimlerimi varmis ? Her tarafi su icinde birakmalar daha kotusu cis artiklari vs..Ben kacirmisim demekki...millet yuzune bakar ben buna ek olarak tuvalet aliskanliginada bakacagim kendime notumdur
Bi erkek arkadaşım bizim tuvalet eğitiminden sonramız yok evleneceģimiz kadınların işi çok zor demişti, bu biraz anneyle alakalı, senin kv ya gevşek sözü geçmiyor ya da pis bir kadın, benim kv otoriter ve temizdir eşim de ondan ne gördüyse yapar,bu konuda kayınvalideme hep Allah razı olsun demisimdir
AhahhhaAy kızlar şoklardayım biyerden gördü sanki gitmiş yıkanmış kokular sürmüş dişlerini fırçalamış şok oldum ama yanıma gelip Koç'um benim dedi ya
maşallah ne güzel ya çokmu samimi olduk yüz göz olduk bilmiyorumki![]()
Aynen kaynanam Pis çok bakımlı estetik yaptırır o derece ama pis aynen öyle benim oğlum dişlerini kalkar fırçalar arkadaşı öpse anne ağzı kokuyo der valla ne gördüyse o çok doğru söylüyosunuzBi erkek arkadaşım bizim tuvalet eğitiminden sonramız yok evleneceģimiz kadınların işi çok zor demişti, bu biraz anneyle alakalı, senin kv ya gevşek sözü geçmiyor ya da pis bir kadın, benim kv otoriter ve temizdir eşim de ondan ne gördüyse yapar,bu konuda kayınvalideme hep Allah razı olsun demisimdir
Ama valla bütün aşkım bitiyo çekicilik bitiyo ya aynen Recep İvedik gibi gülüyo bu Ada'mı biri yasaklasın birdaha filmini izletmemAhahhha
Koçum benimde bişey yok takılma bukadar benimkide recep ivedik manyağıdır bazen ona bağlar vayy goçum diye gezer eğlen boşver ne güzel akça pakça olmuş
Ay ağda olayını yapamam kendimden tiksinirim gerçekten ben köpek bile diyemeyen bir insandım dün küfür ettim trafikte senden geçti bunlar dedim banada bulaştırıyo ya.tabi aşık olursun kendini bozmadıysa maşallah sizeburadaki konuları okudukça kendi kocama tekrar aşık oluyorum
her neyse, ben sizin yerinizde olsam o yere tükürünce tükürürüm, geğirince geğiririm pisliğin teki olurum. ağdaya da gitmem. bak bakalım nasıl geri vites yapacak
Bunu herkes söylüyor gerçekten çok agrasif biri oldu bazen tomografi çektirtsem diyorum.bu şekil kaba konuşmuyordu benimle dün trafikte hayvan gibi muamele gördüm resmen arabayı o korkuyla vuruyodum zor sola kırdım yok ya mesafemi koyucam kendide söylüyo aşkım tam ayıyım diyo evet diyorumTemiz, kibar, hassas bir insan..
Seneler geçtikçe; kaba, pis vs bir adama dönüşüyor.
Mantık kabul etmiyor kusura bakmayın. Daha önce çok ipucu vermiştir ama siz görememişsinizdir.
Tam tersi olması mümkün. Ancak bu durum imkansız bence.
Aşkın gözü kördür dedikleri bu durum olsa gerek..
Ay ağda olayını yapamam kendimden tiksinirim gerçekten ben köpek bile diyemeyen bir insandım dün küfür ettim trafikte senden geçti bunlar dedim banada bulaştırıyo ya.tabi aşık olursun kendini bozmadıysa maşallah size