• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendigim adami taniyamiyorum...

vallahi helal olsun aradigim ozlenen kadin tipi aynen o bir yapıyosa ki fark etmisin ne kadar guzel simariklik olduğunu sen 5 yapicaksin ki bi noluyo dicek ben bununla bas edemem bu kadina sokmez dicek gerçekten cok sevindim mutlu olmana dayak yiyip etrafa saldirip aglayan pisan kadinlarimiza en guzel cevaplardan biri
Tesekkur ederim uyanık olmak lazım benim annem cok cekti o bana ders oldu kadın dediğin erkekten zekidir aklını kullanıcak :)) imparatorlukları yönetenler bile kadındır (caktırmadan) biz bir adamı mı yönetemeyecegiz. Olmuyorsa da bir işe girip ekonomik özgürlük edinip yoluna gideceksin ailen de olsa kimseye eyvallah etmeden.

Babamdan bile bir tiske dahi yemiyen ben bugun deliler gibi sevdigim adamdan tokat yedim.Hayatimda hic birsey bu kadar zoruma gitmemisti.Aksam maca gidecekti ymegi erken hazirladim sevdigi tatlidan yaptim neden bu kadar yaptin dedi ölcuyle yaptim o kadar cikti dedim Sen ne bakiyorsun olcuye sutunu cok koysaydin ya dedi.Bende madem oyle birde sen yap dedim.Sus kafani kirarim senin dedi.Bende bak dokerim simdi onlari dedim ben yemeyecegim zaten sen yersin neden siknti yapiyorsun dedim.Zikkim ye dedi seslenmedim cayini koydum suratim asildi bna surat yapma bak dedi bende yaptirma o zaman dedim bu sefer ters ters konusmaya basladi bende telefonu aldim yavasca kucagina attim oda kalkdi bna vurdu yavas vurdu ama vurdu bu sefer ben aglayinca tutsu ceneni dedi kaldiramiycagim kirici laflar etti ve gitti ailemi aradim misafirlkdelermis konuyu anlatamadim aglaya aglaya icim cikti.Ben onun icin nelerden vazgectim neler yaptim onceden herseyi altan aliyordum biraz sesimi cikarinca hemen sindirmeye calisiyor.Cok yoruldum dha3 yillik evliyim ve 1bebegim var babam duysa bna vurdugunu onu bitirir.Ne yapmaliyim ne....
neden babanız bitiriyor?
siz onu bitirin!
neden kafanı kırarım senin ya da zıkkım ye dediğinde sineye çekip bir de hizmete devam ediyorsunuz ki hiç anlamadım.
bu ilk kırıcı davranışları değil demekki, bu kadar rahat davranabildigine göre çok taviz vermişsiniz şimdiye kadar.
üstelik şiddete başvuruyor ve hala o evde kalmaya devam ediyorsunuz.
bravo gercekten, lütfen imkanınız varsa biran önce ayrılın bu sadece başlangıç

Konusahibine ne derseniz deyin o bu adamdan vazgecmez,bu adam için şehir hayatını bıraktı köye yerleşti,onlarca saman balyası taşıdı,birsürü büyük baş hayvana baktı ki ailesi de arkasında manevi desteği de var mesleği de var ama muhtemelen dayagı yer yarın da kalkar adama sevdiği yemeği yapar,konu açıp sinirimizi bozma bari ya :bicak:

Sana yapılan bize ağır geliyor sana gelmiyor :KK11:
köy hayatı deyince hatırladım. çekilecek çile değil, üstelik daha büyük sorunlar da var, önceki konularından..
yazık, söylenecek fazla birşey yok herşey çok açık
bir de yaş 20, 3 yıllık evlilik ve yaklasik 2 yaşında bir çocuk
elinde mesleği de var, önceden kuaformus, neden çekiyor anlamış değilim
Ortaogretim kpss sinavlarina girmek istiyorum kendime de cok guveniyorum bu tarz konularda cokda sansliymdir ama eşim kesinlikle girmemi istemiyor.Kazanicagini biliyorum ve kazanirsan aramiz bozulur vs. diyor.Bugun son kayit gunu butun cabalarima ragmen beni kayit icin goturmedi oturdugumuz yer merkeze cok uzak otobus vs. de malesef yok!Sabah sabah cok moralim bozuldu bu sinava girmeyi cok istedigimi bilyor.Sinirmden agladim sabah sabah esimde beni ikna etmeye calisiyor ben calisip sana bakrim vs.diye eski konularimdan bilenler vardir belki bende zor şartlar altinda yasiyorum bu sinav beni kurtara bilirdi cinnet geciricem resmen!!!Sizce ne yapmaliyim?Butnunerkekler boylemidir tek basima alisverise gitmemi bile istemiyor Allahim sen bu adama akil banada sabir ver..

3yillik evliyim esimle iyi anlasiyoruz ama esim sinirlendigi zaman bagrir kizar argo kelime kullanir ve bunlar benim cok zoruma gidiyor siniri gecince hic bisey yokmus gibi gonlumu almaya calisiyor ama kiriliyorum soguyorum, o sinirliyken benim karsilik vermemi istemiyor verince dahada sinirleniyor sizin eşlerinizde boyle mi bu duruma alismalimiyim veya baska cozum yollari mi bulmaliyim?

Camı pencereyi indireydin yemin bile edebilirim yapardim bütün apartman ayağa kalkmazsa namerdim

Bide zıkkım ye, kafanı kırarım ne demek oluyor ya üsluba bak tam kıro. Ezdirme kendini biraz sesin çıksın. Seviyorum ölüyorum bitiyorum ağlıyorum demekle olmuyor .Saygı yok bi kere. Daha da kaybedecektir muhtemelen ilerde.

Şimdi ablacım hiç insaflı olamicam. Kocan gemi azıya almış. Bir kere vuran kabul ettiğini görünce bir daha vuruyor. O yüzden bu hakareti kabul etmediğini göstermelisin. Ara babana söyle. Abin, kuzenin varsa getirsin beraberce girişip ağzını burnunu kırsınlar. Siz de bir lamba, kalınca bir kitap ne varsa kapıp girin. Bir daha öyle kafasına estiği gibi şiddete kalkışamayacğını böylece anlamış olur.

Ortada bebek olmasaydı o tatlı tepsisini alın k.çına sokun derdim ama çocuk var işte. Önce bir silkelenenin, bu hayvan herif için hiç sevdiğim adam falan diye dramatize etmeyin, acımayın da o size vurarken acımadı.
Yorum süper cuk oturmus
Şimdi ablacım hiç insaflı olamicam. Kocan gemi azıya almış. Bir kere vuran kabul ettiğini görünce bir daha vuruyor. O yüzden bu hakareti kabul etmediğini göstermelisin. Ara babana söyle. Abin, kuzenin varsa getirsin beraberce girişip ağzını burnunu kırsınlar. Siz de bir lamba, kalınca bir kitap ne varsa kapıp girin. Bir daha öyle kafasına estiği gibi şiddete kalkışamayacğını böylece anlamış olur.

Ortada bebek olmasaydı o tatlı tepsisini alın k.çına sokun derdim ama çocuk var işte. Önce bir silkelenenin, bu hayvan herif için hiç sevdiğim adam falan diye dramatize etmeyin, acımayın da o size vurarken acımadı.
+1000 tam benim kafadansin.
Konu sahibi babanı haberdar et elmi yaman beymi yaman görsün kocan olacak adam

Boşanmayı göze alan kadınlar daha cesaretli oluyor. Siddete karşı geliyor. İnceldigi yerden kopsun hesabı. Bazen erkek duzeliyor ama bazen de bosanma ile sonuclaniyor.
Ama yok yuvam dagilmasin, bu yaşta dul kalırım, bu yaştan sonra nasıl tekrar evleneceğim diyen kaderine razı oluyor. Erkek de siddet uygulamaya devam ediyor. İşin içine bir defa şiddet girdi mi hep devam ediyor. Kadın içine kapanik mutsuz sessiz bir hayat yaşıyor. Hayata dair hiç bir isteği kalmiyor. En ufak baş kaldırısinda, bir isteginde tekrar dayak yiyor. Buna çok uzuluyorum.

Ders niteliğinde cümleleriniz var.
Bunlardan en önemlisi de “hep alttan alıyordum.” cümlesi.
Eee hep alttan alınan adama aslan kesilmeye çalışınca kabul edemiyor tabii ki.
Öyle sindirmiş ki.
Bekarlara ders olsun.
Arada bi dişlerinizi göstermeniz lazım.
Kimseye kendini bulunmaz hint kumaşı zannettirmeyin.
Sevin de azıcık mantık da olsun.
Sonra kendinize bir hayvan bir ayı yaratmış oluyorsunuz. Ne kaybetmekten korkuyor ne de fiziksel zarar vermekten.
Bir de “ben onun için nelerden vazgeçtim.”demişsiniz. Çok yazık olmuş.
Elalemin adamını hayatının merkezi yapmayacaksın.
Bence aileye demeden evvel biraz süre tanımak, yeniden konuşmak ve beklemek, gözlemlemek gerek. Yine yaparsa aileye söylenmeli ki kulağını çeksinler.

ben bu anneye babaya söyleme olayını anlayamıyorum. koca koca insanlarız kendi irademiz yok mu? kendimizi savunacak gücümüz yok mu? yok babaya söyleme yok şuna söyleme. savunmasız bi insan mıyız? ilk okulda olurdu ya öğretmene şikayet ederdik arkadaşımızı onun gibi şikayet etmek nedir? madem evlendiniz?bu sorunu kendimiz çözmemiz gerekmiyor mu? ben olsam orda ona aynı şekilde vururdum. ne hakla bana vuruyorsun derdim. cıngar çıkartırdım. evden kovardım. boşanma davasını da açardım. anaya babaya gerek yok yani. kendi aklım var benim kimseye ihtiyacım yok.
babana söyleyeceksin nolcak. adamda dicek bu pısırık kendini koruyamıyor. bak babasından destek alıyor. sonuçta baban konuşsa bile adam tamam der. yarın bi gün başbaşa o adamla o evde olcak olan sizsiniz. babanız her dk yanınızda olmayacak. illa birinin korumasına gerek yok .kadınlar kenidinizi kendiniz koruyun. gücünüzün farkına varın lütfen.

Konusahibine ne derseniz deyin o bu adamdan vazgecmez,bu adam için şehir hayatını bıraktı köye yerleşti,onlarca saman balyası taşıdı,birsürü büyük baş hayvana baktı ki ailesi de arkasında manevi desteği de var mesleği de var ama muhtemelen dayagı yer yarın da kalkar adama sevdiği yemeği yapar,konu açıp sinirimizi bozma bari ya :bicak:

Sana yapılan bize ağır geliyor sana gelmiyor :KK11:

Vayy be kendimden manyak fedakarını buldum.

Saygı duruşuna geçeyim.

Konu sahibi onca fedakarlığın karşısında iki tabak tatlı için tokat yedin bak.
Kıy bu öküze bir dk düşünmene gerek yok.

Ders niteliğinde cümleleriniz var.
Bunlardan en önemlisi de “hep alttan alıyordum.” cümlesi.
Eee hep alttan alınan adama aslan kesilmeye çalışınca kabul edemiyor tabii ki.
Öyle sindirmiş ki.
Bekarlara ders olsun.
Arada bi dişlerinizi göstermeniz lazım.
Kimseye kendini bulunmaz hint kumaşı zannettirmeyin.
Sevin de azıcık mantık da olsun.
Sonra kendinize bir hayvan bir ayı yaratmış oluyorsunuz. Ne kaybetmekten korkuyor ne de fiziksel zarar vermekten.
Bir de “ben onun için nelerden vazgeçtim.”demişsiniz. Çok yazık olmuş.
Elalemin adamını hayatının merkezi yapmayacaksın.
Bence aileye demeden evvel biraz süre tanımak, yeniden konuşmak ve beklemek, gözlemlemek gerek. Yine yaparsa aileye söylenmeli ki kulağını çeksinler.
Ne kadar dogru konusmussun
Elin adamini hayatimizin merkezi yaptigimiz icin ztn bu kadar k.clari kalkiyo
Sen ay kocam benle konusmuyo yuzume bakmiyo aglak aglak dolanirken adamin umru degil bi elinde tel bi elinde kumanda hahahakikiki yapiyor.
Konu sahibi, bari dayak olayini alttan alma gozunu seveyim yoksa daha da tepene biner.

Kilit cümle "alttan aldım fedakarlık ettim" yapmayın efenim. Ne alttan alıyorsunuz. Yani incir çekirdeğini doldurmayacak şey yüzünden tokat yediniz. Zaten öyle öyle kendilerini bir halt sanıyorlar. Bu kadar verici olmayınız. Tokat atınca siz niye tavayi alip kafasına gecirmediniz ki? Şiddetten hoslanmam ama biri size vuruyorsa siz de vurun. Ağlamak bir şey çozmez. Tavayi yeseydi gevşek gevşek çeneni kapa demezdi.

Back
X