• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğim günden beri eşimin ailesiyle sorun yaşıyorum

likeyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
5
0
36
Almanya
merhaba arkadaslar,

ben 22 yasindayim ve avrupa da yasiyorum.3 senedir evliyim esim de 26 yasinda.evlendigim gunden beri ailesi ile sorun yasiyorum.en basta annesi ve ablasi.beni hayattan bezdirdiler herseyime karisiyorlar.kaynanam arkadaslarim olmasini istemiyor tanimadigimz etmedigimiz kisiler ile arkadas olamazsin diyor.oglumun parasini fazla harciyorsun sen onu kullaniyorsun buna izin vermem diyor bana ya yok yere.esim de cok ilgisiz annem hatali biliyorum diyor bana ama birsey yapmiyor.sorunumu ona anlatinca lafimi keser annem hakkinda konusma der bana.ama annesi hakkimda konusunca hemen doldurusa gelip bana kizar kac kez annesi icin beni dovdu ustelik o deovmek degil sen daha dayak yememissin diyor bana.ben okuyorum okulum gec baslayip gec bitiyor 30 dk gecikince bana hemen kizar annesi nerden geliyorsun diye alt ustu de saat 6...esimi dolduruyor karin nerelere gidiyor haberin var mi bu ne yapiyor diye...allahium kafayi yedim o gun..esim de bana kiziyor annesine hak veriyor...hersey icin hesap vermeliyim kaynanama...esim benimle hic ilgilenmez bos oldugu zaman kuzenleri ile gezer veya annesinin islerine kosar...benimle vakit gecirmekten nefret ediyor...para harcamayi cok seviyorsun diyor bana....simdi de kaldigimiz yerden 1000 km uzakta bir is buldu 6 ay orda 6 ay da burda okulum burada oldugu icin onunla gidemem...bana ev tutacam annemle kalamazsin dedi kardesim ile kalirsin dedi kabul ettim...annesi ne dediyse bundan vazgecti beni burda birakip gidecek 2 seneligine annesinin ne yaptigini bile bile beni burada birakiyor....aslinda ne yapmam gerektigini biliyorum bunlar degismez ailenin tek erkegi cok simarik ve bencil...ama yordular beni gucum kalmadi...siz ne diyorsunuz arkadaslar bana yardim edin akil verin lutfen....simdiden tskler

Dövüyormu..Senin kocan adam mı ya bırak bosan güzelim buna baska cevap yok anasıyla mutlu mesut yasasın önce büyüsün esle anneyi ayırcak kapasiteye kavussun.He bir tokatla kavgayla yuva bırakılmaz derler yeri geldiginde belki öyle ama senin ki farklı ne demek annesi yüzünden sana vurması seni incitmesi..Haksa hak kardesim vaziyet buysa bosanman helal zaten.

sen onu unut canım avrupada bır sure bende yasadım bırak 2 seneyı bır gun bıle gozunun onunden ayırmamak lazım malum oranın erkeklerı bıraz sapıtık gordum yanı karı kız partıler esrar dısko hele ıckı sudan ucuz ve cok erken evlenmıssın bence.

22 yasındasınız 3 yıldır ana kuzusu sızı doven bırıyle evlısınız?
ne zorunuz vardı ailenız yok yada ailenızdede mı sıddet var yada tanımadan mı evlendınız?
şaka gibi!
benım fıkrım ayrılmanızdan yana....

Bunun için bize danışmana pek gerek yok bence canım.
Sonuç ortada ,inan.
Boşanmak.​

Kesinlikle boşanmalısınız, sizin duygu düşüncelerinize önem vermeyen ve üstelikde sizi döven bir eşle 1 dk bie geçirmemelisiniz...

22 yaşında el tarafından gurbette itilip kakıl..olacak şey mi?
koca, k.valide:19: oooooo....
ailen biliyor mu bu durumunu?onlar nerede?

yazık sana daha 22 yaşındasın kimsenin çilesini acısını ve en önemlisi dayağını çekmek zorunda değilsin... orada birsürü imkan var ailenden yoksa bile devltten imkanların vardır sığın bişiler yap ama kendini böyle hasta ruhlu insanlara mahkum etme yazık sana.. madem oğlu okadar kıymetli kaynanan gitsin onunla sen kal evde..... neyse fazla uzatıp gü aha girmek istemiyorum daha fazla kaç kurtul arkadaşım 40 yaşında çocukla ayrılıp rezil olmaktansa kendi başını al git daha erkenken kendine yeni güzel bir hayat kur.... Rabbim yardımcın olsun....

senin adına üzüldüm canım:43: ama ,ben ce bekle biraz daha, belki sana karşı tavırları zamanla düzelir.ALLAH herkesi farklı sıkıntılarla sınıyor,senin şu anki imtihanın bu demekki.biraz daha bekle derim ben.ayrıca boşanınca ailenin evine döneceksen o çoook daha zor oluyor sana söyleyeyim.fazlalık gibi hissediyor insan kendini,kendi ailesi bile olsa.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.

Ayrilmak icin neyi ßekliyorsun?
eve gec kaldin diye kaynananin sana buyuk bir iftira atmasinimi?
Esinin seni hastanelik etmesinimi?

Bu durum 3 yildir boylede simdimi canina tak dedi. Sen zaten yillardir bu yapilanlara katlanarak onlarin seni ezmesine izin vermissin. Kendi kendini uzdurmussun. Dayak bile yemissin.

Gecmisine bir sey yapamazsin ama gelecegini tasarlamak senin elinde. Aklini kullan ve kendini ezdirme lutfen. Bunun yolunuda en iyi sen bulursun. Nasil bir hayat yasiyorsun, nasil bir yasami hayal ediyorsun hepsini bilen sensin.

senin adına üzüldüm canım:43: ama ,ben ce bekle biraz daha, belki sana karşı tavırları zamanla düzelir.ALLAH herkesi farklı sıkıntılarla sınıyor,senin şu anki imtihanın bu demekki.biraz daha bekle derim ben.ayrıca boşanınca ailenin evine döneceksen o çoook daha zor oluyor sana söyleyeyim.fazlalık gibi hissediyor insan kendini,kendi ailesi bile olsa.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.

Zamanla duzelecek olan sey olsa olsa kocanin dovus teknigidir.genc kadinsin avrupa gibi yerde kocanin kaynananin kahrini cekecegine bir is bul ,kendin ve cocugun icin hayat mucadelesine gir,sıkınti ceksen de onurunu cignetmemis olursun bence,nacizane fikrim budur..

nasıl hayatlar bunlar ya :S kızlar valla hayal bile edemeyeceğim hayatlar yaşıyorsunuz mecbur mu kalıyorsunuz kendiniz mi seçiyorsunuz inanın şaşıp kalıyorum :/

19 yaşında evlenmişsin, kaynanala oturmayı kabul etmişsin, kocan seni dövüyor

kendine bi uzaktan baksana ne durumdasın?

ailenin haberi var mı ya da önce şunu sorayım sana sahip çıkabilecek bir ailen var mı?

normal şartlar altında kimse evladının böyle bir hayatı yaşamasını istemez eğer ailen varsa onlara durumları anlatıp yanlarına gidebilirsin. eğer yoksa da avrupada yaşıyorum diyosun orda şartlar türkiye gibi değil. burda her gün bir kadın cinayeti işleniyor ama oralarda kadına şiddetin oldukça caydırıcı ve etkili cezaları var diye biliyorum. gerekirse yasal yollara başvur ve kendini bir an önce o cehennemden kurtarmaya bakç öğrenci olduğuna göre kaçak değilsindir heralde?

oranın polisine gidebilirsin ve bir iş bulup kendi hayatını kurabilirsin. ne dersin?

çok pardon ama ben öyle evliliğinde..kocanın da...kaynananında taaa...........nası cinlendim yaaa gece gece.kendi kaynanam da aklıma geldi zaten

Merhaba,

Kusura bakma canım ama böyle insanlar hasta ruhlu bence ne değişmesi duat et de gittiği yerde birini bulup seni bırakmasın annesı ıcın senı doven senı umursamayan adamla ne ısın var kı hayat yasanması gereken tek sey ben senın yerınde olsam yol yakndan boşarım ılerıde neler olabılır dusunmek bıle ıstemem cunku...

senin ailen nerde?
haberleri varmı durumdan
destek olmuyorlarmı.
ve son sorum okulunun bitmesine ne kadar var.

boyle hizli cevap beklemedim inanin cok mutlu oldum

benim ailem basta zaten evlenmeme karsiydi...cahillik iste kandim evlendim...gecen yillari geri getiremem biliyorum ama inanin karar vermek nedense bana cok zor geliyor cok genc yasta evlendim hatam bu zaten.ailem her sekil arkamda bosan gel diyorlar..ailem de avrupada..avrupa da dogup buyudum...derdim neydi niye evlendim bilmiyorum cok sevdim onu simdi bir o kadar da nefret ediyorum inanin...ama esim o kadar aciz ki sogudumu bile gormuyor...beni cok eziyor ailem diyor beni ailesi olarak gormedi hic bir zaman...bir kez terk edip gittim evim ayriydi...terk edince beni cok aradi degisecegim diye filan son bir sans vermek istedim...aileme gidince evimi satmak mecburiyetinde kaldirlar onun icin 6 aydir ayni evdeyiz...kadin aksam 12 de ogluna yemek yapmami bekliyor etli filan demiyor bu kizda okula gidiyor kendi oglunundan baskasini duusnmez....esimin de hosuna gidiyor tabi....bana hep diyor sen haklisin biliyorum ailem cok zor ama boyleler...bir gun senden ayrilirsam inan senin iyiligin icin....bosanmak istiyorum gelecegimizi goremiyorum hazir cocuk da yokken....ama nedense cok korkuyorum bossanmaktan...burda yakinda universiteye baslayacam...ailemin yanina gidemem onun icin burda bir duzen kurmusum...ailem zaten orada tut bir ev sana sik sik geliriz maddi manevi arkamdalar cok sukur....esime gore yaptigi dovmek degil...ozur bile dilemez...elimi morartti ona gosterdim bu ne diyor sen daha dayak gormemissin...bana bagiriyor kiziyor bende aciklama yapmak isteyince sus diyor bende susmayinca dovuyor...annesi herseye karar verir benim sormadigim sorular esime sorar gecimimizle ilgili maasi olsun isi olsun esim annesine hemen hesap verir bana gelince birsey demez...oysa severek evlendik ailemi dogup buyudugum herseyi arkamda biraktim....bunlari haketmedim...sen oyle yaptin diye senin butun dediklerini mi yapacam diyor bana...sik sik dovmez tartisinca bazen oluyor...ama benim icin inanin fark etmez daha babam abilerim beni dovmemisler elin adami gelip yapinca insanin cok zoruna gidiyor ister sadece bir kez olsun her gun olsun..beni cok kirdi o...simdi de uzaklara tasiniyor isi icin bende burada ailesi ile kalacam bu nasil bir evlilik ya...2 sene disini sik diyor bana...bazen cok iyi davranir cok saf biri....oyle yapinca celiskiye giriyorum...ama eminim iyi biliyorum esim iyi olsa bile ailesi buna izin vermez cok cahiller...esimle artik yatmiyorum ayda 1 kez en fazla 2 kez...onu istemiyorum artik beni cok kirdi...yanasmasindan bile rahatsiz oluyorum...bunun icin biraz vicdan azabini cektim...beni o kadar yipratti ki istesem bile yapamiyorum arzulamiyorum onu artik...o bunu bile anlamiyor gormuyor....sen benden ayrilmazsin diyor kendini ne saniyorsun diyor bana

okulumu buyudugum yerde yari da biraktim...evlendikten sonra dil okuluna gittim eksik dersleri aldim...8 ay sonra universiteye baslayacam insallah

Back
X