Evlendiğim günden beri eşimin ailesiyle sorun yaşıyorum

anlattıkça erkeklerden tiksinesim geldi valla...canım lütfen böyle bi kötülüğü yapma kendine.2 sene az değil.zaten seni bırakmış olacak.neden onun ailesini çekesin ki..sana değer verdiği kadar değer ver ona.ailen de arkandaymış daha neyi zorluyorsun.yaşın zaten küçük.hayatını yeniden çiz.kendine bu iyiliği yap!

merhaba arkadaslar,

ben 22 yasindayim ve avrupa da yasiyorum.3 senedir evliyim esim de 26 yasinda.evlendigim gunden beri ailesi ile sorun yasiyorum.en basta annesi ve ablasi.beni hayattan bezdirdiler herseyime karisiyorlar.kaynanam arkadaslarim olmasini istemiyor tanimadigimz etmedigimiz kisiler ile arkadas olamazsin diyor.oglumun parasini fazla harciyorsun sen onu kullaniyorsun buna izin vermem diyor bana ya yok yere.esim de cok ilgisiz annem hatali biliyorum diyor bana ama birsey yapmiyor.sorunumu ona anlatinca lafimi keser annem hakkinda konusma der bana.ama annesi hakkimda konusunca hemen doldurusa gelip bana kizar kac kez annesi icin beni dovdu ustelik o deovmek degil sen daha dayak yememissin diyor bana.ben okuyorum okulum gec baslayip gec bitiyor 30 dk gecikince bana hemen kizar annesi nerden geliyorsun diye alt ustu de saat 6...esimi dolduruyor karin nerelere gidiyor haberin var mi bu ne yapiyor diye...allahium kafayi yedim o gun..esim de bana kiziyor annesine hak veriyor...hersey icin hesap vermeliyim kaynanama...esim benimle hic ilgilenmez bos oldugu zaman kuzenleri ile gezer veya annesinin islerine kosar...benimle vakit gecirmekten nefret ediyor...para harcamayi cok seviyorsun diyor bana....simdi de kaldigimiz yerden 1000 km uzakta bir is buldu 6 ay orda 6 ay da burda okulum burada oldugu icin onunla gidemem...bana ev tutacam annemle kalamazsin dedi kardesim ile kalirsin dedi kabul ettim...annesi ne dediyse bundan vazgecti beni burda birakip gidecek 2 seneligine annesinin ne yaptigini bile bile beni burada birakiyor....aslinda ne yapmam gerektigini biliyorum bunlar degismez ailenin tek erkegi cok simarik ve bencil...ama yordular beni gucum kalmadi...siz ne diyorsunuz arkadaslar bana yardim edin akil verin lutfen....simdiden tskler

dayak bir zulümdür ve zulme sessiz kalmak zulmü işlemek gibidir canım..bencede bırak gitsin..anasıyla mutlu olsun..zaten senle ilgilenmeyi vakit geçirmeyi sevmiyormuş..ne diye evlenmiş anasının koynunda mutlu mesud yaşasın..sana ihtiyacı yok belli ne diye çekiyorsun anasının ağzına bakan bi erkeği..erkek bile denmez de neyse..

benim ne yapmam gerektigi net...ama nedense bana cok zor geliyor...oyle gunler geliyor ki agliyor beni terk etme gitme diyor celiskiye giriyorum...kendimi sucladim adamla iliskiye girmiyorum diye...ama elimde degil o kadar kirildiktan sonra nasil bana yanasmasini isteyebilirim ki...ama kendisini duzeltecegine kendini ne saniyorsun diyor bana...ilginiz icin tekrar cok tesekkur ederim....bosanmak cok zor birsey...onu 1 kez terk ettim zaten...1 ay sonra cok ozlemeye basladim cok kotu oldum...ask sevgi kalmamis...sadece aliskanlik zaten...

madem ailen destek dakika durma.
tut küçük bir ev.
okulunu bitir mesleğini eline al.
ailen destek olmasaydı okulun bitene kadar katlan yada burs falan bulmaya çalış diyecektim ama ailende destekse ezdirme kendini boşyere.
eşin dengeyi sağlamalıydı.
sağlayamamış.
dayak olması için illa ağzından burnundan kanmı gelmesi gerekiyormuş.
tokatta bir dayaktır.
pisikolojik şiddette bir dayaktır.
kaynanan çok tehlikeli bir kadın.
zan altında bırakıcı sorularla ortalığı karıştırıyor.
kocanda bencil.
iş değiştiriyor sana sormuyor.
bunlar önemli kararlar ortak alınırlar.
sana sadece katlan diyor.
katlanmayı hak ediyor mu bakalım.

cnm bende 21 yasindayim almanyada yasiyorum.üstelik benim b oglum var bir bucuk yasinda.bendede siddetin her ürlüsü vardir.fiziki,duygusal her türlüsü.dayandim dayandim ama bi yere kadar 1 haftadir ayriyim ve kesin kararliyim bosanicammmmm.dün k.validem geldi beni ikna edicek güya yumusar gibi oldum ama bugün beynime tekrardan dank eti.ben salakmiyim neden hayatimi baskalari icin zehir ediyim diye.ve sonuc inan daha önceden bosanmadigima cok pismanim neden cektim diye.güclü ol sakin ama sakin kendini ezdirme

aaaaaaaaaaa :47: başlarım öle işe... bu ne yaaa... adamla mı anasıyla mı evlisiniz :53: bu nedir böle.. hem de sizi bırakıp 1000 km uzağa gidicek, ilgi yok, zmn ayırma yok, anasının sözüne bakıoo, çok pardon ama, eşinizin evlilik yapabilmesi için daha 10 senesi var... ha ben adam olsun die 10 sene beklerim diosanız buyrun kayınvalidenizle mutluklar yanii.. ay çok sinir oldummm... :36: cidden kaç kurtul demişler ya, durum o yanii bence de... !

niye boşanmak zor olsun?
çoluğun çocuğun mu var?
arkanda ailen mi yok?
emin ol tekrar seversin birilerini hem de daha çook
insan kendisini döven birini sevebilir mi?
inan ondan kurtulunca o kadar rahatlayacaksın ki ne kdr aptalmışım niye bu kdr beklemişim diceksin
özlemek fln laf. alışkanlığı özlem sanıyoruz
kendi gül gibi ailenle el bebek gül bebek yaşamak, centilmen sana değer veren senin saçının teline değer veren adamlarla takılmak varken neden dayakçı büyük ihtimal seni aldatacak (2 yıl ayrı olcaz diyosun) kocayı ve içi fesat kötü kayınvalideyi çekesin ki?
azcık aklını kullan kızım gençliğinin başındasın daha yaa

merhaba arkadaslar,

ben 22 yasindayim ve avrupa da yasiyorum.3 senedir evliyim esim de 26 yasinda.evlendigim gunden beri ailesi ile sorun yasiyorum.en basta annesi ve ablasi.beni hayattan bezdirdiler herseyime karisiyorlar.kaynanam arkadaslarim olmasini istemiyor tanimadigimz etmedigimiz kisiler ile arkadas olamazsin diyor.oglumun parasini fazla harciyorsun sen onu kullaniyorsun buna izin vermem diyor bana ya yok yere.esim de cok ilgisiz annem hatali biliyorum diyor bana ama birsey yapmiyor.sorunumu ona anlatinca lafimi keser annem hakkinda konusma der bana.ama annesi hakkimda konusunca hemen doldurusa gelip bana kizar kac kez annesi icin beni dovdu ustelik o deovmek degil sen daha dayak yememissin diyor bana.ben okuyorum okulum gec baslayip gec bitiyor 30 dk gecikince bana hemen kizar annesi nerden geliyorsun diye alt ustu de saat 6...esimi dolduruyor karin nerelere gidiyor haberin var mi bu ne yapiyor diye...allahium kafayi yedim o gun..esim de bana kiziyor annesine hak veriyor...hersey icin hesap vermeliyim kaynanama...esim benimle hic ilgilenmez bos oldugu zaman kuzenleri ile gezer veya annesinin islerine kosar...benimle vakit gecirmekten nefret ediyor...para harcamayi cok seviyorsun diyor bana....simdi de kaldigimiz yerden 1000 km uzakta bir is buldu 6 ay orda 6 ay da burda okulum burada oldugu icin onunla gidemem...bana ev tutacam annemle kalamazsin dedi kardesim ile kalirsin dedi kabul ettim...annesi ne dediyse bundan vazgecti beni burda birakip gidecek 2 seneligine annesinin ne yaptigini bile bile beni burada birakiyor....aslinda ne yapmam gerektigini biliyorum bunlar degismez ailenin tek erkegi cok simarik ve bencil...ama yordular beni gucum kalmadi...siz ne diyorsunuz arkadaslar bana yardim edin akil verin lutfen....simdiden tskler

tatlım eşin seni dövüyor ve evliliğindeki problem sence annesi ve ablasımı??

bu nasıl bir mantık??

Seni çelişkiye düşüren davranışları ANLIK...!!!! Sen onu terk edeceksin diye ağlayıp sızlanıyor..! Ne zamana kadar?????? Sen geri dönene kadar!.. Sonrası? Geri kalan BÜTÜN zamanlar?!! Neden sadece anlık yaptığı bir davranışa göre değerlendiriyorsun?? Sen evli kaldığın sürece, dayak da yiyeceksin, kaynanan tarafından da ezileceksin.. Bütün bunlar daha ağır basıyor olmamalı mıydı? ! Yarın öbür gün iftira da atar ne yapacaksın ? Yine buraya gelip konu açacaksın.. Peki biz ne diyeceğiz? "Sana zaten boşan demiştik bizi dinlemedin" diyeceğiz.. Senaryo belli, yaşayacakların belli.. Kendini bunları yaşamaya mı layık görüyorsun..! İnsan kocasıyla mutlu olur.. Sen hem şiddet görüyorsun, hem de soğukluğun da var.. Nereye kadar?! Uzatmaları oynuyorsunuz bu evlilikte..! Yenik Ayrılmaktansa Maçı Sen Bitir, En Azından Daha Fazla Gol Yeme :34: (spor haberi gibi oldu ama idare edeceğiz artık :1: )

Bosanmak cok zor diyorsunuz, kabul elbet cok zordur kurdugun yuvayi (!) yikmak.
Pardon ama senelerce bu cileyi cekmek dahami kolay geliyor size ?
Yazik günah daha genceciksiniz. :50: Cocugunuzda yok, ailenizde arkanizda. Kendinize bu iskenceyi yapmayin derim ben. :26:

Madem avrupadasin, siddeti kesinlikle hosgörmediklerini biliyosundur herhalde. Sikayet et, ya da gercketen hicbirseye dermanin kalmadiysa cek git annenin babanin evine, ya da ayri bi ev tut devam et okuluna. Dayak hic bi sekilde affedilemez bence, hele de annesinin doldurusu üzerine dövüyorsa. Ne kadar sacma ya, sen niye dayaniyosun bu adama bu sekilde..

eşin evlilik için yeterli olgunluğa sahip değil.ikinizde çok küçük evlenmişsiniz.ne zaman eşin olgunlaşır belli de değil.sana tavsiyem yaşın genç çocuğun yok okuyorsun da boşan hayatını yeniden kur canım.zor diyorsun ama inan çocukların olursa hiç ayrılamazsın.bir ömür kaynana ve koca eziyetini mi çekeceksin.yazık edersin kendine:50:ailen de sana destekse hiç durma geleceğini kurtar

herşeyin en dogrdsunu sen bilirsin
ççünkü yaşayan sensinkendine bir sor bakalm
bir ömür böyle gidecekmi
şayet gidicekse şikayet etmeden kayınvalideniz ve görümcenizlle
bu gibi durumlarıı aşar eşinizde sizi ne sayar nede sever
sizz tepkinizi göstermmemiş ezik duurum da kalmşsnz kimse bulunmadık bursa kumaşı değildir
ayrılırsanız sizin yaararınıza olur çünkü yolun başında gencecik bir bayansnz:50:

merhaba arkadaslar,

eşin anneci yada ilgisiz olmasına alıştık artık ama dövmek apayrı bir konu bencede kurtul bi an önce yaşın daha çok ufak, okuyorsun hayatına daha güzel bir yön verebilirsin bence canım

aslinda bende cok iyi biliyorum en dogrusu bosanmak....ama gucumu toplayamadim inanin yazdiklariniz bana cok iyi geldi...ben almanyadan geldim bu sehire (ismi veremem) ve burda oturmayi almak icin en az 2 sene burda kalmaliyim...5.7 de turkiye ye gidecem ailem de tatile gelecek orda konusup hallederim herseyi...9. ayda tam 2 senemi dolduruyorum hemen bir ev tutup veya bir arkadasta kalirim bosanirim...zaten esim burda olmayacak ailesine mi hizmet edecem katlanamiyorum artik inanin...sorun kaynanam degil sadece...asil sorunum esim daha olgunlasmamis kisiligi oturmamis...arkadaslara gitmek icin annemden izin al diyen bir ezik....bide ustelik bana kimse benim gibi sana iyi bakmaz kahrini cekmez demez mi ya

buradan ayrıl demek belki kolay ,hatta haddimiz değil, ama görünen köy de klavuz istemez .. bu evliliği sürdürmek bile bile lades demek gibi bişey!
hayallarin bu muydu? ailen seni bunları yaşayasın diye mi büyüttü? senin değerin bu kadar mı?
genceciksin ve önünde pırıl pırıl bir hayat var, tabi eğer sen uzanıp bu hayatın ucundan tutmayı seçersen..
ileride dönüp bakıcaksın geçen yıllarına, için cız edicek! yapma lütfen, kendi değerinin önce kendin farkında ol!

Back
X