evlendiğim günden bu yana sabır

sehriban60

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
38
3
merhaba arkadaşlar,
geçtiğimiz yaz evlendik evlenmeden bir kaç gün kala eşimn annesi kavga çıkardı. hiç bir gerekçe yokken ve istemiyorum evlenmeyeceksin dedi eşime banada seni istemiyorum dedi. düğünde rezillik çıkardı. düğünümüz aklıma geldikçe sinirden beter oluyorum. evlendik. ve şehir dışına evimize geldik. eşimin benle evlenmeden önce annesinin bir miktar para vermesi eşiminde yarısını ödemesi ile ev almışlar. düğünden sonra kaynanam evi baskı kurarak tapuyu üzerine almış ve eşim bunu benden gizli vermesi beni çileden çıkardı. çünkü evin borcunu kapatmak için başka bir bankadan kredi cekerek ödedik. ve hala kredisini ödüyoruz. kiracımız vardı içinde kirayı uc ay kadar biz aldık sonra kaynana ev benim kirada benim dedi şimdi o alıyor. yanı hem evi verdik hem verdiğimiz evin kredisini ödüyoruz hemde kirasını veriyoruz. kaynanam sürekli bizi ayıracağından ve çocuk yapmaması konusunda sürekli eşimi uyarıyor. bu arada kaynanam bir de buyu yaptığımızla bize iftira attı. tum bunları yasarken asla kaynanama ne laf gönderdim ne kendisini aradım. yanı kaynanamla düğünden sonra hiç karşılaşmadım sesini de duymadım. hala bizi ayıracağından bahsediyor. eşimse tüm bu olanlara rağmen anasına toz kondurmuyor. hergun sinirden olecem ne yapmalıyım evimizde tartışmalar bitmiyor. bana lütfen akıl verin . aklımdan olacam bu kadınla bas edemiyorum.

Ortada hiç bir gerekçe yokken neden böyle davransın, illa ki bir sebep vardır eşinizle kavga etmek yerine onu öğrenin, ona göre tavrınızı belirlersiniz. Zaten devamlı kavga etmeniz de durumu iyileştirmez aksine daha beter eder.

Birden bire bu değişim niye vardır mutlaka bi nedeni bence onunaçbulmalısınız. Eşinizle sık sık tartışmanız kv ekmeğine yağ sürer sadece. Biraz daha iyimser yaklaşın olaylara belki eşinizin de tepkileri değişir zamanla. Yalnız ev konusu çok anormal olmuş kadın cingar anlaşılan.

Bir sebebi olmalı kv nin. Böyle kin nefret durduk yere olmaz. Bu durum düzelmezse esinizle iliskiniz de düzelmez. Konuşmaya çalışın belki ise yarar. Benim kv bana trip atar kuser,tel de konuşmamak benimde işime gelir ama biraz zaman geçer ve eşimle kavgalar başlar. Bende kv yi arar ilk adımı atarım huzurum için. Evlilik sabır demek zaten, insan gerçeklerle yuzlesip olgunlasiyor.

merhaba arkadaşlar,
geçtiğimiz yaz evlendik evlenmeden bir kaç gün kala eşimn annesi kavga çıkardı. hiç bir gerekçe yokken ve istemiyorum evlenmeyeceksin dedi eşime banada seni istemiyorum dedi. düğünde rezillik çıkardı. düğünümüz aklıma geldikçe sinirden beter oluyorum. evlendik. ve şehir dışına evimize geldik. eşimin benle evlenmeden önce annesinin bir miktar para vermesi eşiminde yarısını ödemesi ile ev almışlar. düğünden sonra kaynanam evi baskı kurarak tapuyu üzerine almış ve eşim bunu benden gizli vermesi beni çileden çıkardı. çünkü evin borcunu kapatmak için başka bir bankadan kredi cekerek ödedik. ve hala kredisini ödüyoruz. kiracımız vardı içinde kirayı uc ay kadar biz aldık sonra kaynana ev benim kirada benim dedi şimdi o alıyor. yanı hem evi verdik hem verdiğimiz evin kredisini ödüyoruz hemde kirasını veriyoruz. kaynanam sürekli bizi ayıracağından ve çocuk yapmaması konusunda sürekli eşimi uyarıyor. bu arada kaynanam bir de buyu yaptığımızla bize iftira attı. tum bunları yasarken asla kaynanama ne laf gönderdim ne kendisini aradım. yanı kaynanamla düğünden sonra hiç karşılaşmadım sesini de duymadım. hala bizi ayıracağından bahsediyor. eşimse tüm bu olanlara rağmen anasına toz kondurmuyor. hergun sinirden olecem ne yapmalıyım evimizde tartışmalar bitmiyor. bana lütfen akıl verin . aklımdan olacam bu kadınla bas edemiyorum.
eee 1 senedir sen kaynananla görüsmedin esin naptı

Abooo benim de geleceğim böyle mi olacakmış :eek:
Ev konusu çok tanıdık geldi. Kv nin ortaya para koymasi bizim kredi odememiz vs. Neyse ki ev konusu kapandı biz orada oturmayacagiz.

Yalnız krediyi kim cektiyse kredi borcu bitene kadar tapu devredilemez burda bir yanlışlık var.o_O

Cahilliğimden ötüü soruyorum, evin kredisi varken tapu öyle hemencecik devredilebiliyor mu, banka kredi kimin üstüneyse evin tapusunun da başkasnın üstüne yapılmasına izin vermiyor falandı sanki?
Ev krediyle birlikte yeni alıcıya devrediliyor.
Yani ev 400 bin tl diyelim, 200 bini ödenmiş.
Ev sahibi 200 bin tl alıyor, yeni mülk sahibi de kalan krediyi bankaya ödüyor.

Ev krediyle birlikte yeni alıcıya devrediliyor.
Yani ev 400 bin tl diyelim, 200 bini ödenmiş.
Ev sahibi 200 bin tl alıyor, yeni mülk sahibi de kalan krediyi bankaya ödüyor.
Ben de böyle bi "tapu borcuyla beraber devredilir" tarzı bişey hatırladığım için sordum. Bu durumda konu sahibinin evinin kredisinin de kayınvalideye geçmiş olması gerek, yasal olarak. bunun için de kayınvalidenin bir maaşı falan olması gerek, aksi taktirde devredilemez diye sanıyorum.

Kadin takmis size.
Buyuden bahsetmesi beni korkuttu. Ne derlee kisi kendinden bilir isimi neydi.
Simdilik oyle bisy olmasa bile bu kadinda buyuye bas vurma potansiyeli baya yuksek.
Sizin yerinizde olsam evin her kosesine buyuden koruyan ayetler asardim. Hergun nas felan okurdum.
Korkulur bu kadindan.

Cahilliğimden ötüü soruyorum, evin kredisi varken tapu öyle hemencecik devredilebiliyor mu, banka kredi kimin üstüneyse evin tapusunun da başkasnın üstüne yapılmasına izin vermiyor falandı sanki?

Sanırım o krediyi kapatmak için ihtiyaç kredisi çekmişler. Ev kredisi bitmiş ama ihtiyaç kredisini hala ödüyorlar. Ben öyle anladım..

merhaba arkadaşlar,
Pıçahla gitsin :KK70:Allah'ııııımm. Nasıl dayanıyorsunuz böyle kaynanalara hayret ediyorum. Benim kaynanam bana bunları yapacak önce kocamın sonra da kaynanamın canına okurum. Ben kaynanaya da suç bulmuyorum. Eşiniz suçlu! Annesinin bunları yapmasına nasıl müsade ediyor anlamıyorum. Buna izin veren yarın anası yüzünden sizi boşar benden söylemesi. Var böyle cadolozlar. İşin gücün yerindeyse boşan bence. Böyle bir adamla ne evlilik yürür ne de çocuk yapılır. Hayatını mahvetme...

X