Evlendiğim icin cok pişmanım…

Bence en doğru kararı vermişsin
Sanalda olsa aldatma aldatmadır. Zaten evin içinde arkadaş gibiyiz,sevgim de yok diyorsun. Hiç kafana takma,korkma.

Cocuk yapmayin. Zamani geldiginse bosanacaksiniz

Oturun konusun ve ona beklentilerini hayal kirikliklarini anlat.hemen bebek yapmayin derim.eger evlilik rayina oturursa ileride dusunursunuz yoksa ayrilik olursa bebek magdur olur.

Hem aynı şeyleri yaşamışız hem de aynı kv iftiralarına uğramışız. Okurken bu kadar mı benzer yuh diye okudum. Güncelleme sonrası şok oldum. Baya aynı şeyler ya.. Allah sabırlar versin. Umarım delilleriniz vardır. Yolunuz açık olsun. Allah yardımcınız olsun.

Anca tilfon başında çkü ile oynar, kim uğraşacak ya onun ölüsünü diriltmekle.
Of çok güldüm bu yorumuna yemin ediyorum. Tespit gibi tespit. Reelde tık yok ama sanalda aslan kaplan kesiliyorlar. Ç.kleri kopsun inşallah. Böyle adamların sonunu çok merak ediyorum. Nasıl başları dik vicdanı rahat geziyorlar acaba.

Sana ve aynı hissi yaşayan ökendime şu şarkıyı armağan etmek istiyorum Müslüm gürsesten SON PİŞMANLIK NEYE YARAR

Mutsuzsun, cinselliginiz yolunda degil, eşiniz anneci, size deger vermiyor, kv her işinize karişiyor, daha evliliginizin baharinda aldatilmişsiniz. Bunlar yollari ayirmak için yeterli sebepdir. Insan tacizden sonra da ozur diler. Özüre ne var. Kani bozuk insanin özründen ne olur? Sadece yanliş seçim yaptiginizin ne kadar erken farkindaysaniz o kadar iyi. Bazi durumlari kurtarmaya çalişmak zaman kaybidir. Boşanmaya teşvik etmek istemiyorum sadece olarak çok itici bir eşiniz var malesef. Bununla hayat mi geçer? Gerçek aşki, gerçek mutluluğu her kadin hak eder. Bu hakettiginiz degil

Cok tesekkür ederim yanlıs anlamazsanız bişey sormak istiyorum, siz ne yaptınız evliliginiz devam ediyor mu?

Derdi neymis peki?
Valla dogum gunumde yemek yaptiran temizlik yaptiran adami da bilemiyorm yani.Dogduguna pisman ederim bi tik.

Kızlar evet yaşadıklarım ve duyduklarım gerçekten bazen kaldıramıyorum. Yorgun bitkin mutsuzum. Eşim iki güne bir aklına geldigimde yazıp mesaj atıyor cicek alıp özür diliyor. Ve her gecen gün konu aldatmasına gelince baska bahaneler uyduruyor. En son dedigi “yaptım ama can sıkıntısından”. “Zaten his yoktu yalnızca konustuk.” Kıza onu begendigini söylemiş konusmalarda kocan olsaydım bile demiş. nasıl his olmaz anlayamıyorum. Beni kndırmaya calısıyor biliyorum. Cünkü daha dügün borclarımız bile bitmemişti herhalde elinde patlamasın diyedir. Evet evliligim cok yolunda giden mükemmel güzellikte degildi. Tabi her evlilikte sorun olur ama bizim mutlu günlerimiz sayılıdır. Ben eşimi sevgiliyken cok seviyordum evlenincede o günlerdeki gibi olacagız sandım ama yanılmısım, son bir ay birbirimize alısırken sanki yeni evlenmişiz gibi bişeyleri düzeltmeye baslarken ki ben öyle sanmışım. o baskasıyla konusmus gözümün icine baka baka. Bunu affedemiyorum..

Boşanmak aklınızda bulunsun ama biraz daha bekleyim sonradan az da olsa kendinizi suclamamak için. Bu süreçte kesinlikle çocuk düşünmeyin çok iyi korununbence

Boşanmak aklınızda bulunsun ama biraz daha bekleyim sonradan az da olsa kendinizi suclamamak için. Bu süreçte kesinlikle çocuk düşünmeyin çok iyi korununbence
İlerde suclamamak icin bekliyordum zaten ama birde üstüne baskasıyla konustugunu görünce bende herşey koptu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…