• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigim sabah basladı kabus

Şimdi eşinizin ne suçu var? Olan olmuş biten bitmiş. Zamanında konuşup kendinizi ezdirmeyin.
Geçmişe bir sünger çekip anı yaşayın.
Artık eşinize değil size o anları yaşatanlara karşı gardınızı alın ve bir daha hoşunuza gitmeyen her şeye karşı susmayın.

Eskiden yapılan haksızlıkları şu an düşünerek eşinize haksızlık yapıyorsunuz
Dünden ders alın ama bugünü yaşayın derim geçmişte yapılan şeylere takılı kalmak ve eşinizin o anda sizi korunmadığını düşünmek durduk yete aklınıza getirmek huzursuzluktan başka bşy getirmez size

Eşin anam da anam ailemde ailem demiyorsa “ben ayda bir giderim anana” dediğinde karşı çıkmıyosa unut gitsin. Yok sen istemediğin halde baskı yapıyorda ondan görüşüyorsan BOŞAN.

Unutamıyorum kızlar geçmişi unutamıyorum. Delirmek üzereyim. Bana yardım edin .
4 yıllık evliyim kabus dolu 3 yıl geçirdim.
Evlendigimiz sabah başladı kv cirkefligi hakaretleri vs. Neymis sabah kahvaltiya 7 degil 10 da gitmisiz diye.....Nisanliyken nisanlina soz geciremiyosun diye evlendik karina söz geçiremiyorsun diye esimin başının etini yedi gece 2 lerde 3 lerde mesajlar aramalar neler neler kadın beni kafaya takmıştı. Eşim çok sakin sessiz bir insan bunu fırsat bilen gorumcem kv kp kaynım bile durup durup bana laf soktular çünkü beni istedikleri gibi kullanamadılar. Evlerimiz yakın diye ben sabahtan oraya gitmeliydim gorumcemle kv elinde tel tiktok izleyip otururken ben is yapmalıydım böyle abuk cahilce bi kafaya sahiptiler. Ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık 100 de 100 hakli olduğum yerlerde eşim ya sustu beni savunmadı ya beni suçlu buldu. Kendimi savununca saygısız oldum . Son 1 yıldır gidip gelmemiz azaldı. ama benim içim soğumuyor haftada 1 gidiyoruz kalan 6 gunde sürekli geçmişi düşünüyorum sürekli......sürekli...cunku onları görünce tüm boşa giden güzel gunlerim aklima geliyor . Esim neden orda bunu demedi eşim niye beni savunmadı . Kaynım aileme kadar laf etti hiç bişey demedi ağzını açmadı gorumcem abuk subuk konuştu bisey demedi. Yanimda olmadi hiç. Hep kendim mucadele ettim . Evet iyi bir insan onlara olduğu kadar bana da sessiz sakin kaldi çok kırıp döktüm ağladım bağırdım yakasını gömleğini yırttım sinir krizleri geçirip onlara olan öfkemi eşimden çıkardım hep sakin kaldi değil şiddet bir hakaretini bile duymadım eşimin . Ama yanimda da olmadi simdi ben bunlari yazarken icerde beni bekliyo film izlemek çay içmek için ama gitmek gelmiyor içimden çünkü hiç bi kere kocam gibi davranıp soyle dağ gibi arkamda durmadı bu da benim karım kesin çenenizi artık demedi. Evet şimdi beni bekliyo ve ben gitmiyorum ve büyük ihtimal biseyleri bahane edip girmeyeceğim.... geçmişi bu haksızlıkları nasıl unutacağım lütfen bana yardım edin...
İnsanın eşi tarafından savunulmaması çok kötü eşini pasif buluyorsun ve hiç bi kadın pasif koca istemez yinede zaman herseye ilaç eşinizin iyi yönlerini görün

bılemedım kı...

kayınvalıdem bır ıkı laf soyledı yenı evlıyken 2 sene konusmadım :KK70:
eltım 1 laf soyledı onla da 2 sene hıc konusmadım
ben genelde sorunlu gordugum ınsanlardan dırek uzaklasıyorum hatta bana bırsey yapmasına gerek yok baskasına ters bırsey yaptıgını goruyorsam yıne uzaklasıyorum :KK70:

ha hatasını anlar davranısını da duzeltırse eger bende kredı bol :KK70: bende uzlasırım

esımın aılesıyle hıc esım olmadan gorusmedım 5 bucuk senelık evlıyım 4 yasında da cocugum var
esıme ıstedıgın zaman aılenle gorusebılırsın dedım ama gorusmedı cunku bu yapılan aslında sana degıl bana karsı saygısızlık gorusmeyecegım dedı sen bılırsın dedım hep , acıkcası bende kısısel algılamadım kendı aıle baglarıyla alakalı sorun aslında .
yanı mevzu benım gelın olmam kayınvalıde gorumce eltı sıfatları degıl, mevzu aıle ıcı sevgı bag durumu , cocugunu seven onun hatırı ıcın esıne saygılı davranır cunku. karsımda bır edepsız goruyorsam esım ıcın uzulurum benım ıcın herkes dıs kapının mandalı netıcede :) kafaya takmamak gerek

bıraz benzıyormusuz aslında benımde sınırım bozulur ve haklı olmama ragmen sınırlenırsem aglarım falan :KK70: yalnız hep kendıme telkın yaparım o anda sakin ol, onlardan farkın olmalı sen onlarda farklı olmalısın taş yerınde agırdır derım sakınlestırırım :)
hay ağzınızı öpeyim :))

eşime anlatamadığım şey bu işte benim. ısrarla anlamadığı şey bu. annesi bana sırf tuvaletlerini yıkamadım diye utanmadan ağzına geleni saydığında, kız kardeşi türlü saygısızlıklar yapıp laf soktuğunda, abisi -ben kahvaltımı bitirmediğim halde, hala sofrada oturuyorken- önümden kahvaltı tepsinini kaldırıp git mutfakta ye dediğinde, vs vs... aslında bana değil eşime saygısızlık yapmış oluyorlar. azıcık oğullarına kardeşlerine abilerine saygı duysalar zaten böyle davranmazlar. böyle kafalarına estiği gibi davranınca onu yok saymış takmamış oluyorlar.
yoksa bana ister ilanı aşk etsinler ister nefret kussunlar ne umrumda olur onların duyguları? yapılan edepsizlik kendi oğullarına yapılıyor aslında. ama eşim bunu anlamadığı için ve buna müsade ettiği, tepkisini koymadığı için ona mustehak. arada olan benim sinirlerime oluyor sadece.

Unutamıyorum kızlar geçmişi unutamıyorum. Delirmek üzereyim. Bana yardım edin .
4 yıllık evliyim kabus dolu 3 yıl geçirdim.
Evlendigimiz sabah başladı kv cirkefligi hakaretleri vs. Neymis sabah kahvaltiya 7 degil 10 da gitmisiz diye.....Nisanliyken nisanlina soz geciremiyosun diye evlendik karina söz geçiremiyorsun diye esimin başının etini yedi gece 2 lerde 3 lerde mesajlar aramalar neler neler kadın beni kafaya takmıştı. Eşim çok sakin sessiz bir insan bunu fırsat bilen gorumcem kv kp kaynım bile durup durup bana laf soktular çünkü beni istedikleri gibi kullanamadılar. Evlerimiz yakın diye ben sabahtan oraya gitmeliydim gorumcemle kv elinde tel tiktok izleyip otururken ben is yapmalıydım böyle abuk cahilce bi kafaya sahiptiler. Ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık 100 de 100 hakli olduğum yerlerde eşim ya sustu beni savunmadı ya beni suçlu buldu. Kendimi savununca saygısız oldum . Son 1 yıldır gidip gelmemiz azaldı. ama benim içim soğumuyor haftada 1 gidiyoruz kalan 6 gunde sürekli geçmişi düşünüyorum sürekli......sürekli...cunku onları görünce tüm boşa giden güzel gunlerim aklima geliyor . Esim neden orda bunu demedi eşim niye beni savunmadı . Kaynım aileme kadar laf etti hiç bişey demedi ağzını açmadı gorumcem abuk subuk konuştu bisey demedi. Yanimda olmadi hiç. Hep kendim mucadele ettim . Evet iyi bir insan onlara olduğu kadar bana da sessiz sakin kaldi çok kırıp döktüm ağladım bağırdım yakasını gömleğini yırttım sinir krizleri geçirip onlara olan öfkemi eşimden çıkardım hep sakin kaldi değil şiddet bir hakaretini bile duymadım eşimin . Ama yanimda da olmadi simdi ben bunlari yazarken icerde beni bekliyo film izlemek çay içmek için ama gitmek gelmiyor içimden çünkü hiç bi kere kocam gibi davranıp soyle dağ gibi arkamda durmadı bu da benim karım kesin çenenizi artık demedi. Evet şimdi beni bekliyo ve ben gitmiyorum ve büyük ihtimal biseyleri bahane edip girmeyeceğim.... geçmişi bu haksızlıkları nasıl unutacağım lütfen bana yardım edin...
Siz kendinizi savunabilecek bir kadınsınız neden eşinizin ailesine karşı taraf tutmasını istiyorsınuz ki belki sizin kendinizi savunabildğinizi gördüğü için müdahale etmemiştir. Ailesine olan sinirinizi kendi evliliğinizden çıkarmayın.

Ben de aynı durumda sayılırım. Çok şükür geç de olsa eşim arkamda durdu. Ama dediğin gibi kv min en ufak bi kötü davranışında tüm yaşattıkları gözümün önüne geliyor. Nasıl izin verdim ben bunlara diyorum. Şimdi km lerce uzaktayız ama kısa süreliğine de olsa yan yana gelecek olma ihtimalimiz beni geriyor. Allah ıslah etsin bunları sizin de yardımcınız olsun.

Eşim yanimda yokken ailesiyle goruşmedim hiç, gorusecegimi de sanmiyorum buyuk bir olay filan olmazsa.

Ben de sakin ve mantikli davranan bir insan degilim her zaman, sinirli bir insanim acikcasi oyle bana bagirilirken cekip gitmek koyardi. 😂 Eşim icimi soguttu o durumda.

Eşimin dolmasindan degil korkum, eşim bana inanir her zaman zaten. 🤨
Ben kavga etmeye de korkmuyorum ama işler çok cirkinlesirdi. Mevzu eş ailesi olmadiginda eşimin destegine ihtiyaç duymuyorum sosyal ilişkilerimde ama mevzu eş ailesi olunca durum boyle oluyor.
Zaten artik 5 bucuk yil oldu biseyler oturdu, artik ugraşan da yok benimle
Ben hak verdim size
Eş desteği olmazsa araya bir set çektirmezse kadın ne yaparsa yapsın olaylar çirkinleşiyor ayrılma noktasına geliniyor

Konu sahibi sende herhangi bir durumu falan atlatmış değilsin
Ailene kadar hakaret etmiş insanlarla haftada 1 görüştükten sonra eşinle beraber film izlesen ne izlemesem ne?
Burada hiç böyle sorunlar yaşamamış kadınlar bile haftada 1 kaynanam görüşmek istiyor istemiyorum bunaldım diyor
Eşinizin sessizliği iyilikten değil

Tüm yorumları okuyunca vazgeçtim sende de alıngan ve yorucu bir tavır var konu sahibi
Ben kaynım aileme laf etti deyince küfür hakaret bir şey sandım

geçmişin kavgasını kafanızda kurgulayıp yaşamaya devam ediyor olmanıza tek çöxüm uzman yardımı almak
sizi dinleyen birine ihtiyacınız var
eşinizin de sessizligi içinde fırtına kopmadıgı anlamına gelmez

Niaşnalıyken görmüşsünüz evlenince de görmüşsünüz hadi nişanlıyken evlenince düzelir deyip evlendiniz diyelim evlenince düzelmedi neden 4 yıl sürdürdünüz

Back
X