- 4 Mart 2012
- 15.692
- 36.373
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın eşi tarafından savunulmaması çok kötü eşini pasif buluyorsun ve hiç bi kadın pasif koca istemez yinede zaman herseye ilaç eşinizin iyi yönlerini görünUnutamıyorum kızlar geçmişi unutamıyorum. Delirmek üzereyim. Bana yardım edin .
4 yıllık evliyim kabus dolu 3 yıl geçirdim.
Evlendigimiz sabah başladı kv cirkefligi hakaretleri vs. Neymis sabah kahvaltiya 7 degil 10 da gitmisiz diye.....Nisanliyken nisanlina soz geciremiyosun diye evlendik karina söz geçiremiyorsun diye esimin başının etini yedi gece 2 lerde 3 lerde mesajlar aramalar neler neler kadın beni kafaya takmıştı. Eşim çok sakin sessiz bir insan bunu fırsat bilen gorumcem kv kp kaynım bile durup durup bana laf soktular çünkü beni istedikleri gibi kullanamadılar. Evlerimiz yakın diye ben sabahtan oraya gitmeliydim gorumcemle kv elinde tel tiktok izleyip otururken ben is yapmalıydım böyle abuk cahilce bi kafaya sahiptiler. Ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık 100 de 100 hakli olduğum yerlerde eşim ya sustu beni savunmadı ya beni suçlu buldu. Kendimi savununca saygısız oldum . Son 1 yıldır gidip gelmemiz azaldı. ama benim içim soğumuyor haftada 1 gidiyoruz kalan 6 gunde sürekli geçmişi düşünüyorum sürekli......sürekli...cunku onları görünce tüm boşa giden güzel gunlerim aklima geliyor . Esim neden orda bunu demedi eşim niye beni savunmadı . Kaynım aileme kadar laf etti hiç bişey demedi ağzını açmadı gorumcem abuk subuk konuştu bisey demedi. Yanimda olmadi hiç. Hep kendim mucadele ettim . Evet iyi bir insan onlara olduğu kadar bana da sessiz sakin kaldi çok kırıp döktüm ağladım bağırdım yakasını gömleğini yırttım sinir krizleri geçirip onlara olan öfkemi eşimden çıkardım hep sakin kaldi değil şiddet bir hakaretini bile duymadım eşimin . Ama yanimda da olmadi simdi ben bunlari yazarken icerde beni bekliyo film izlemek çay içmek için ama gitmek gelmiyor içimden çünkü hiç bi kere kocam gibi davranıp soyle dağ gibi arkamda durmadı bu da benim karım kesin çenenizi artık demedi. Evet şimdi beni bekliyo ve ben gitmiyorum ve büyük ihtimal biseyleri bahane edip girmeyeceğim.... geçmişi bu haksızlıkları nasıl unutacağım lütfen bana yardım edin...
hay ağzınızı öpeyim :))bılemedım kı...
kayınvalıdem bır ıkı laf soyledı yenı evlıyken 2 sene konusmadım
eltım 1 laf soyledı onla da 2 sene hıc konusmadım
ben genelde sorunlu gordugum ınsanlardan dırek uzaklasıyorum hatta bana bırsey yapmasına gerek yok baskasına ters bırsey yaptıgını goruyorsam yıne uzaklasıyorum
ha hatasını anlar davranısını da duzeltırse eger bende kredı bolbende uzlasırım
esımın aılesıyle hıc esım olmadan gorusmedım 5 bucuk senelık evlıyım 4 yasında da cocugum var
esıme ıstedıgın zaman aılenle gorusebılırsın dedım ama gorusmedı cunku bu yapılan aslında sana degıl bana karsı saygısızlık gorusmeyecegım dedı sen bılırsın dedım hep , acıkcası bende kısısel algılamadım kendı aıle baglarıyla alakalı sorun aslında .
yanı mevzu benım gelın olmam kayınvalıde gorumce eltı sıfatları degıl, mevzu aıle ıcı sevgı bag durumu , cocugunu seven onun hatırı ıcın esıne saygılı davranır cunku. karsımda bır edepsız goruyorsam esım ıcın uzulurum benım ıcın herkes dıs kapının mandalı netıcede :) kafaya takmamak gerek
bıraz benzıyormusuz aslında benımde sınırım bozulur ve haklı olmama ragmen sınırlenırsem aglarım falanyalnız hep kendıme telkın yaparım o anda sakin ol, onlardan farkın olmalı sen onlarda farklı olmalısın taş yerınde agırdır derım sakınlestırırım :)
Siz kendinizi savunabilecek bir kadınsınız neden eşinizin ailesine karşı taraf tutmasını istiyorsınuz ki belki sizin kendinizi savunabildğinizi gördüğü için müdahale etmemiştir. Ailesine olan sinirinizi kendi evliliğinizden çıkarmayın.Unutamıyorum kızlar geçmişi unutamıyorum. Delirmek üzereyim. Bana yardım edin .
4 yıllık evliyim kabus dolu 3 yıl geçirdim.
Evlendigimiz sabah başladı kv cirkefligi hakaretleri vs. Neymis sabah kahvaltiya 7 degil 10 da gitmisiz diye.....Nisanliyken nisanlina soz geciremiyosun diye evlendik karina söz geçiremiyorsun diye esimin başının etini yedi gece 2 lerde 3 lerde mesajlar aramalar neler neler kadın beni kafaya takmıştı. Eşim çok sakin sessiz bir insan bunu fırsat bilen gorumcem kv kp kaynım bile durup durup bana laf soktular çünkü beni istedikleri gibi kullanamadılar. Evlerimiz yakın diye ben sabahtan oraya gitmeliydim gorumcemle kv elinde tel tiktok izleyip otururken ben is yapmalıydım böyle abuk cahilce bi kafaya sahiptiler. Ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık 100 de 100 hakli olduğum yerlerde eşim ya sustu beni savunmadı ya beni suçlu buldu. Kendimi savununca saygısız oldum . Son 1 yıldır gidip gelmemiz azaldı. ama benim içim soğumuyor haftada 1 gidiyoruz kalan 6 gunde sürekli geçmişi düşünüyorum sürekli......sürekli...cunku onları görünce tüm boşa giden güzel gunlerim aklima geliyor . Esim neden orda bunu demedi eşim niye beni savunmadı . Kaynım aileme kadar laf etti hiç bişey demedi ağzını açmadı gorumcem abuk subuk konuştu bisey demedi. Yanimda olmadi hiç. Hep kendim mucadele ettim . Evet iyi bir insan onlara olduğu kadar bana da sessiz sakin kaldi çok kırıp döktüm ağladım bağırdım yakasını gömleğini yırttım sinir krizleri geçirip onlara olan öfkemi eşimden çıkardım hep sakin kaldi değil şiddet bir hakaretini bile duymadım eşimin . Ama yanimda da olmadi simdi ben bunlari yazarken icerde beni bekliyo film izlemek çay içmek için ama gitmek gelmiyor içimden çünkü hiç bi kere kocam gibi davranıp soyle dağ gibi arkamda durmadı bu da benim karım kesin çenenizi artık demedi. Evet şimdi beni bekliyo ve ben gitmiyorum ve büyük ihtimal biseyleri bahane edip girmeyeceğim.... geçmişi bu haksızlıkları nasıl unutacağım lütfen bana yardım edin...
Evet gerçekten kötülermiş.gorumcemle kv elinde tel tiktok izleyip otururken
Ben hak verdim sizeEşim yanimda yokken ailesiyle goruşmedim hiç, gorusecegimi de sanmiyorum buyuk bir olay filan olmazsa.
Ben de sakin ve mantikli davranan bir insan degilim her zaman, sinirli bir insanim acikcasi oyle bana bagirilirken cekip gitmek koyardi.Eşim icimi soguttu o durumda.
Eşimin dolmasindan degil korkum, eşim bana inanir her zaman zaten.
Ben kavga etmeye de korkmuyorum ama işler çok cirkinlesirdi. Mevzu eş ailesi olmadiginda eşimin destegine ihtiyaç duymuyorum sosyal ilişkilerimde ama mevzu eş ailesi olunca durum boyle oluyor.
Zaten artik 5 bucuk yil oldu biseyler oturdu, artik ugraşan da yok benimle