evlendiğimde problem olur mu?

muallime34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
109
10
298
bu bahsetceğim konu biraz şeyyy yani uygunsuz ise özür dilerim:) günlerdir hatta aylardır bunalımdayım .Ben şuan 20 yaşındayım .Ve benim göğsüm yoookkk.forumun göğüs büyütme yöntemlerini falan takip ettim ama anladımki hepsi geçici süreli bi dolgunluk yapıyo sadece.Yani her kadında olan şey bende hiç olmıcak (kafamı çevirdiğim her yer göğüs bi bende yok kahroluyorum). normalde takmazdım ama erkek arkadaşım evlenelim falan demeye başlayınca eksikliğimin farkına vardım .Ben evlendiğimde napıcammmm??? .Yani muhtemeln sorun olur anlamamda böyle şeylerden ama gerçekten kötü hissediyorum kendimi .6 aylık bi ilişkimiz var tam tanıyamıyorum aslında böyle bi konuya takarmı acaba bilmiyorum.kendime güvenim yok .Bu yüzden evlenmeyi hiç istemiyorum . .böyle sorunu olupta evliliği sorunsuz giden varmı .ne derece önemlidir bu konu.Adam şok olucak evlendiğimizde ya dolgulu kullanıyorum bende bişey var sanıyo .Eğer bu konuda takıntılı biriyse ne bilim belkide mutlu olmıcak benle bni bıraksın gerçekten kadın gbi görünen biriyle evlensin o zman diyorum kendi kendime iyice vazgeçtim kendimdenn

Son düzenleme:
Sevgilin göğüslerinin küçük olduğunun fakındadır herhalde,evlenelim dediğine göre sorun yapmıyor..Bence bunu kafana takma, çocuk olunca büyüyor diyorlar...Çok aklına takılıyorsa sor ve ya başka iri göğüslü ünlülerden örnek ver nasıl hoş kadın değil mi? gibisinden.. Bazı erkekler iri göğüs sevmez..

Küçük durmana gelince bende 30 yaşındayım ama görenler max.25 diyor,genelde 22-23 diyorlar :)) güzel bir şey boşver,her daim genç ve güzel :10:

Ama senin asıl sorunun evlilik konusunda kararsız olman,kendini hazır hissetmemen.Hazır değilsen evlenme.bunu ona güzelce anlat,saygı duymalı daha 20 yaşındasın..Acelen yok. Okuyormusun?Üniversite falan.. Pardon yazmışsın zaten.. Bir abla tavsiyesi olsun,sakın ama sakın okulunu bitirip kendi ayakların üzerinde durmadan evlenme, sakın. Kimse için kendi geleceğini erteleme ve ya yok etme..

Son düzenleme:
bir memen mi yok yoksa ikisidemi kücük , anlamadimki :44:

silikon taktirirsin cok dert ediyorsan
okulunu bitir öyle evlen daha iyi olur
yaslariniz kac

bır memen hıç mı yok yoksa küçük mü anlamadım

eğer hıç yoksa neden?

erkek arkadaşına söyleseydın böyle bırşey nasıl gızlenır kı :44:

adam bı memen yok dıye sevmıcekse hıç sevmesın daha ıyı

hem kadın ıkı meme bı vajınadan ıbaret değıl sakın kendını kötü hıssetme, karşısında ezıle büzülede anlatma bu durumu

meme büyütme operasyonlarını araştır canım, önünde uzun bir ömür var, bence bi kadının bi göğsünün olmaması sürekli psikilojik baskı yaratır ne gerek var, yaptır kurtul, göğsünü gere gere, kendinden emin gez
meme kanseri olup göğüsü alınan yaşlı kadınlar bile yaptırıyo ki sen daha 20 yaşındasın

Sevgilin göğüslerinin küçük olduğunun fakındadır herhalde,evlenelim dediğine göre sorun yapmıyor..Bence bunu kafana takma, çocuk olunca büyüyor diyorlar...Çok aklına takılıyorsa sor ve ya başka iri göğüslü ünlülerden örnek ver nasıl hoş kadın değil mi? gibisinden.. Bazı erkekler iri göğüs sevmez..

Küçük durmana gelince bende 30 yaşındayım ama görenler max.25 diyor,genelde 22-23 diyorlar :)) güzel bir şey boşver,her daim genç ve güzel :10:

Ama senin asıl sorunun evlilik konusunda kararsız olman,kendini hazır hissetmemen.Hazır değilsen evlenme.bunu ona güzelce anlat,saygı duymalı daha 20 yaşındasın..Acelen yok. Okuyormusun?Üniversite falan..

ikimizde okuyoruz iki yıl sonra bitiricez o biraz geç karar vermiş okumayada. kçük göstermem güzel aslında hep genç kalcak olmam iyi ama aramızdaki yaş farkı çok belli sonra bihterle adnan gibi durmayalım yanyana:D iri göğüs severmi bilmem bi şekilde çaktırmadan falan sorarım küçük göğüse bişey demez belki ama hiç göğüs olmamasınıda istemez yani düşünüyorumda kimse istemez ya azcık olsa neyse dicem

bir memen mi yok yoksa ikisidemi kücük , anlamadimki :44:

silikon taktirirsin cok dert ediyorsan
okulunu bitir öyle evlen daha iyi olur
yaslariniz kac

bir göğsüm yok yazdımda o anlama gelceğini hiç düşünmemiştimm:) ikiside yok toptan yoklar yaniii:) silikon taktıramam .Hem sağlığıma zarar verir diye korkuyorum hemde dinen uygun bişeye yapmaya gönlm razı olmaz. dğal yolla büyüse keşke.ben 20 yaşındayım o da 27 yaşında

İKİSİDE AYNI BOYUTTA AMA ÇOOK KÜÇÜK YOK DENECEK KADAR .bi kaç kere söyledim bi şekilde ama o pek farkına varamadı dolgulu sutyene aldanıyo ama içini bi görseee :O

küçükler mi? yoksa hiç mi yoklar? bu ikisi arasında fark var...

eğer kucukse cok da takma kimi erkek bunu o kadar da sorun etmeyebilir

ama hiç yoksa... bunu karsındakinin sorun edip etmiceni dusunmek yerine doktora gitmelisin normal bişey değil cunku bir saglık soruunun varıdr illaki? bunca zaman gogsum yok deyip kabullendiysen cok sasrıtıcı

hem okuyorsun hem de küçüksün bir de çocuk düşünemiyorum

evlenince eskisi gibi olmaz ki sevgili gibi yani yemek bulaşık ütü temizlik .....

bunları kaldırabileceğini düşünüyor musun ?

ikimizde okuyoruz iki yıl sonra bitiricez o biraz geç karar vermiş okumayada. kçük göstermem güzel aslında hep genç kalcak olmam iyi ama aramızdaki yaş farkı çok belli sonra bihterle adnan gibi durmayalım yanyana:D iri göğüs severmi bilmem bi şekilde çaktırmadan falan sorarım küçük göğüse bişey demez belki ama hiç göğüs olmamasınıda istemez yani düşünüyorumda kimse istemez ya azcık olsa neyse dicem

bir göğsüm yok yazdımda o anlama gelceğini hiç düşünmemiştimm:) ikiside yok toptan yoklar yaniii:) silikon taktıramam .Hem sağlığıma zarar verir diye korkuyorum hemde dinen uygun bişeye yapmaya gönlm razı olmaz. dğal yolla büyüse keşke.ben 20 yaşındayım o da 27 yaşında

20 yasina kadar büyümediyse bundan sonrada zor büyür canim, ama belki kilo alirsan :26:
bazi erkekler kücük sever, birgün sütyensiz cik karsisina bakalim tepkisi nolcak :52: üstünde tisörtle tabiki :37:
seni seviyorsa kusurunla sevsin begenmiyorsa $frech03.gif güle güle

dışardan bakınca tahmin ediyordur ne kadar olduklarını bence çok fazla sorun etme kendine evlenince büyür, hele bide hamile oldugunda lütfen artık büyümesin moduna girme ihtimalin yüksek.
kafana takma böyle şeyleri.
arada aşk ve sevgi varsa onlar önemsiz konular.
erkek arkadaşının evlenilecek biri olduğunu düşünüyorsan şimdiden mutluluklar dilerim :nazar:

ilk ergenliğe girdiğim zamanlar azcık büyüdü snra durdu yeni yeni büyümeye başlayan çocuklarınki gibi iştee ufacık bnm elimi doldurmuyo yanii. hormon sorunum olsaydı adet düzensizliği falanda olurdu o tür bi problemim yoktur .Ama bi ara gidiyim .önceden büyür büyür daha erken diyordum 17 yaşında falan şimdi bi baktım 20 yaşında olmuşum anladımki daha büyümicek.
göğsü olmayınca insanın kendine güvenide olmuyo kızlar halinize ŞÜKREDİNN. kesnlikle göğsümün yakınına bile yaklaşmasını istemiyorum ne kadar küçük olduğunun farkına varcak diye.Yanlışlkla değse bile sorun yapıyorum o da bunun farkında sanırım anlamaya çalışıyo bilerek elini çarpıyo falan uyuzz.bana sanki bu konuya takarmış gibi geliyo.
evlendiğimde azcık büyür çocuk oluncada elbet büyür ama sonradan daha da küçülüyo sarkıyo falan diyolar bnmkisi sarkcak kadar yok ama ya dahada küçülürsee .

20 yaşında olmandan kaynaklı sanırım kendine neden güvenmiyorsun?

gögüslerın yok diye mi seninle evlilik hayallarını bırakacak?

gögüslerim küçük dolgulu takıyorum diyosun ama az çok fark edilir, belli bi süre dolugusuz sütyen tak bakalım dikkatini çekecek mi?

evlilik için de acele etme okulunu falan bitir daha 6 ay olmuş birlikteliğiniz, 27 yaşında ki birisinin 20 yaşında bi genç kızla evlilik planları kurması çok normal ama sen bi düşün bakalım hazır mısın evliliğe

Son düzenleme:
Merak etme,erkek arkadaşın senin göğüslerinin küçük olduğunu biliyordur ve seni öyle kabul etmiştir.
Şimdiki gençlerin maşallahı var,öyle dolgulu sütyen neyim hemen anlıyorlar.
Çok mutlu olmanı dilerim...

kocan istedikten sonra dinen de uygun olabilir bir hocaya sorabilirsiniz hatta diyanetin fetva hattı var ara sor

sonra yaptırabilirsin uygun derlerse..

neden yaptırmayasın ki...

estetiğe genel olarak karşıyım ve operasyonlar bana korkutucu geliyor ama önemli bir durum seninki yani keyfiyet değil...

ama bakarsın sevgilin hiç sorun etmez kabul eder

sevdikten sonra kabul etmesi gerekir belki yaptırmak zorunda olmazsın

ayrıca 6 ay evlilik yolunda yürümek için çok erken...acele etme akışına bırak...

20 yaşında olmandan kaynaklı sanırım kendine neden güvenmiyorsun?

gögüslerın yok diye mi seninle evlilik hayallarını bırakacak?

gögüslerim küçük dolgulu takıyorsun az çok fark edilir, belli bi süre dolugusuz sütyen tak bakalım dikkatini çekecek mi?

evlilik için de acele etme okulunu falan bitir daha 6 ay olmuş birlikteliğiniz, 27 yaşında ki birisinin 20 yaşında bi genç kızla evlilik planları kurması çok normal ama sen bi düşün bakalım hazır mısın evliliğe

evliliği zaten iki yıl sonrası için düşünüyorum yani mezun olunca .o hemen istiyo ama beklesin işi ne . dolgulu haliyle yine küçük ama ben dar giyiniyorum çok büyük gösteriyor gerçek halinden en az 5 kat fazlası gibi duruyo .yani küçük göğüslerim olsa sorun etmez belli ama bu kadar aşırı küçük oluncada korkuyorum işte bana belli etmez ama içinden dermiki cidden bi çocukla evlenmişim diye .
takıntılı olduğumuda göstermek istemiyorum çnkü takmıcaksa bile o zaman takar kafaya o kadar mı kötü diye takılır kafasına heralde

Seven erkek için bir şey ifade etmez bence ve farkındadır...
Eger çok sorun ediyorsan ameliyatla problem çözülebilir.

Ama evlenmek için 6 ay çok çok erken bir zaman...

evliliği zaten iki yıl sonrası için düşünüyorum yani mezun olunca .o hemen istiyo ama beklesin işi ne . dolgulu haliyle yine küçük ama ben dar giyiniyorum çok büyük gösteriyor gerçek halinden en az 5 kat fazlası gibi duruyo .yani küçük göğüslerim olsa sorun etmez belli ama bu kadar aşırı küçük oluncada korkuyorum işte bana belli etmez ama içinden dermiki cidden bi çocukla evlenmişim diye .
takıntılı olduğumuda göstermek istemiyorum çnkü takmıcaksa bile o zaman takar kafaya o kadar mı kötü diye takılır kafasına heralde

yaa canım neden bu konuyu bu kadar dert ettin sen kendine ! ya bak nası takıldım bu kadar takılmana :49:

ya afedersin de sen nerden bileceksin onun pantolonunun altındakini? yani bu konularda ölçüler ebatlar mı önemli? yada şimdiye kadar evlenen kişiler bunları mı sorgulamışlar

dert ettiğin şeye bak, sen eğer ki tepkisini merak ediyorsan dolgusuz sütyen tak bi kaç buluşmanıza dikkatini çekip çekmediğini hareketlerinden anlarsın

Back
X