evlendiğimde problem olur mu?

Konu sahibi kardesim bence gögüs muhabbetine hic takilma herkesin büyük olucak diye birsey yok.
Bende evlenmeden önce düsünürdüm esim icin ne der diye ama inan hayatin zorluklarindan gögüs konusmaya firsat bile olmuyor.
Ayrica erkek arkadasinla aranizda ki yas farkina takilmissin benim esimle aramda 12 yas var ve cocugumuzda yok bize babanne dedemi diycekler hic takmiyorum bile.
Siz daha bizlere göre bebesiniz.. Böyle seyler icin evlilige acele etme hayatini yasa.

göğsün küçük diye evlenince napıcam diye mi düşünüyosun Allah aşkına..göğsünden önce yaşın küçük canım..önce bi okulunu bitir..göğüs işinide gerçekten çok kafana takıyosan silikon yaptırırsın...ama zaten doğumdan sonra büyüyolar diye biliyorum ben..bir de destekli sütyende taksan erkek arkadaşında farkındadır yani..ayrıca erkek arkadaşının senin göğüslerini kafasına takıp takmamasından önce başka önemli şeyler var..bir de bihterle adanan gibi görünürmüyüz yazmışsın falan..açıkçası ben şu anki erkek arkadaşını sevdiğini sanmıyorum..sen anlaşabilmek karakter davranışlar gibi şeylerden daha çok görüntüye takılmışsın..ama o da yaşın nedeniyle..bi kaç sene sonra daha iyi anlarsın herşeyi bence..göğüslerini de kafana takma bu kadar..

Aman dert ettiğiniz şeye bakın boş ver ya ne öyle her kadın büyük memeli mi olacak bu da bir çeşit vücut yapısı. Korkma bişicik olmaz.

kocaman istemiyomda azcık olsa fena olmazdı :)

Cnm 7 yaş çok normal bence... ben de kendmden 7 yaş büyük biriyle görüştüm hiçde öyle durmuyorduk benide gören aynı liseli falan sanırdı ama emn ol o fark zamanla kapanıyor. zaten ideal yaş farkı 7 yaşmş çiftler arasında.. bihterle adnan gibi olmanz için aranzda en az 15 yaş olması lazım:1: kadınlar menepoza 55 yaşında giriyor erkekler 70 yaşında aslında kadınla erkk nüfustaki yaşyla biyolojk yaşı aynı olmuyor... Bi yerde okumuştum aynı yaştaki kızla erkeğin biyoljik yaşlarına göre kız erkekten en az bi 3 yaş büyük olurmuş... yani yaş farkını kafaya takma... mesela ben 12 yaşında ergenliğe grdim o ayrıldğm benden 7 yaş büyük olan kişide 14-15 yaşında grmş:1: yani kızla erkk arasında en az bi 3 yaş olmalı zaten ama sen bunu takma önmli olan anlaşmak.. ne insanlar var kadın büyükl olsada evlilikleri çok mutlu gidiyor... anlaşma yönünden düşün... gögüslernide ya anlatıcaksn seni böyle kabul edicek ya da silikon taktrcaksn cnm

yaşından büyük gösteriyor şuan sorun değilde kendisi hızlı çöküyor artık pek dinamik değil saçlar dökülüyo falan hihihi bikaç yıl sonraki görüntümüzü merak ediyorm. 7 yaş çokanormal değil tabi 10 yaş büyükleri falan düşünüp kendimi öyle avutuyorum:) ya göğüslerimin o küçük halini anlatmak bile çok sıkıntılı olcak çok utancam

eğer bunu sorun yaparsa ona de ki seninde gözünün üstünde kaşın var ve bu da benim için sorun.olur mu öyle şey ya sevgi aşk bu kdr basit şeyler mi.haa kendim sorun yapıyorum kafama takıyorum diyosan silikon yaptırabilrsin
canım kusura bakma sert mi oldu bilmiyorum ama sinirlendim.

göğsün küçük diye evlenince napıcam diye mi düşünüyosun Allah aşkına..göğsünden önce yaşın küçük canım..önce bi okulunu bitir..göğüs işinide gerçekten çok kafana takıyosan silikon yaptırırsın...ama zaten doğumdan sonra büyüyolar diye biliyorum ben..bir de destekli sütyende taksan erkek arkadaşında farkındadır yani..ayrıca erkek arkadaşının senin göğüslerini kafasına takıp takmamasından önce başka önemli şeyler var..bir de bihterle adanan gibi görünürmüyüz yazmışsın falan..açıkçası ben şu anki erkek arkadaşını sevdiğini sanmıyorum..sen anlaşabilmek karakter davranışlar gibi şeylerden daha çok görüntüye takılmışsın..ama o da yaşın nedeniyle..bi kaç sene sonra daha iyi anlarsın herşeyi bence..göğüslerini de kafana takma bu kadar..

okulumuu falan bitircem tabide kendime baktığımda o boşluğu hissediyorum bu canımı sıkıyor hadi ben alıştım yıllardır böyleyim .Ama ileride eşim ne dicem ister istemez aklıma geliyo bunlar .
Görünüşe takıldığımdan değilde daha çok insanların yorumlarına takılıyorum ben ya çok çabuk etkilenirim insanların düşüncesinden .Şuan anlaşıyoruz sorun yok ama bu sorunlar insanın huylarının değişmesinede sebep olabilir .ne bilim arada sırada der sen hep böyle genç kalcan katil edersin sen adamı diyor beni dışarı bile salmaz diye korkuyorum:)

benim kızkardeşiminde göğüsleri çok küçüktü oda çok takıyodu dr gitti dr düşündüğün şey bumu dedi doğum yapınca büyür dedi gönderdi ,şimdi evli hiç bi sorun yok bebişini bile emziriyo iki yıldır:nazar:

Aç dünyanın en güzel kadınlarından sayılan Kate Moss, Milla Jojowich in filan resimlerine bak bakalım göğüsleri seninkilerden büyük mü? Doğal güzel oldukları için extra çekici geliyorlar erkeklere, güzellik veya cinsellik büyük göğüsle olcak şeyler değil,hatta küçük memenin güzel kadın için avantajı daha fazladır,sen komplex yapmışsın,bu kafayla" küçük meme sorun değil" diyen ilk adamla evleneceksin gibi geldi bana

Canım öncelikle şunu sormak istiyorum kaç kilosun acaba?
Bende 20 yaşındayım ve 4 ay önce 48 kiloydum ve göğüslerim küçüktü bana göre. 75 beden südyen kullanıyordum. Ama bu 4 ay içinde kendimi zorladım ve 55 kiloya çıktım. Göğüslerim büyüdü 80 bedeni dolu dolu dolduruyor. Kendime önceden baktığımda ne kalçam ne göğsüm nede belim vardı ip inceciktim ve çevremdekiler sürekli çok zayıfsın diyorlardı. Belki biraz kilo almanın sana yararı dokunabilir..
Dipnot: Çok aşırıya kaçma
:1:

bazı erkekler küçük sever helede altı pişmiş büyük gögüs görmüş olanlar
eşim doktor ve her zaman küçük göğüs sevdiğini söyler benimkilerde çok küçüktü ama hamilelikte büyüdü... eşim onda bile o ne ya kocaman oldular diyip eski hallerini özlediğini söyledi..
seninkide mutlaka hamilelikte büyür. Allah ona göre yaratmış bebiş emecek onları

ay canım cok hoşsun.
goğüslerin kucuk dıye mı ewlenmekten korkuyorsun?
cinsel hayatla gogus kucuklugunun alakası yok kı tatlım ama bu durum senın ozguwenını kırıyorsa amelıyat olabılırsın ama yaşın ılerledıkce kendıne olan guwenın gogusle ılgısı olmadıgını anlayacaksındır dıye dusunuyorum.ayrıca erkek arkadasın senı sewıyorsa gogsunun kucuk olmasına takılmayacaktır hem belkı kucuk gogus sewıyor ne bılıyorsun:34:
yas farkına gelınce 7 yas buyuk bır fark deil ki,erkek arkadasında henuz 27 yasında,evlenmeyı dusunmek ıcın erken bıle onun ıcın.
bunlar yuzunden bır pürüz çıkacagını sanmıyorum rahat ol canım kendıne dert arama...

Bende 20 yaşındayım ve 4 ay önce 48 kiloydum ve göğüslerim küçüktü bana göre. 75 beden südyen kullanıyordum. Ama bu 4 ay içinde kendimi zorladım ve 55 kiloya çıktım. Göğüslerim büyüdü 80 bedeni dolu dolu dolduruyor. Kendime önceden baktığımda ne kalçam ne göğsüm nede belim vardı ip inceciktim ve çevremdekiler sürekli çok zayıfsın diyorlardı. Belki biraz kilo almanın sana yararı dokunabilir..

4 ayda 7 kilo çok iyiymiş. Neler yaptın kilo almak için? Tavsiye verebilir misin?

arkadaş doğru söylüyo
memede yağ dokusu da olduğu için kilo alınca büyüme ihtimalleri var.

ne kadar zayıfmıssın ne güzel ya bende kilodan göğüsten bol ne var sana veriyim

46 kiloyum aylardır kilo almak için uğraşıyorum beeelki bir ihtimal göğüslerime yarar diye .Şimdi forumda okudum bebe bisküvisi yiyorum bi haftadır inşallah işe yarar.80 bedene çıktıysan çok iyi yaa işe yarıyor demekkii.İnşallah bendede işe yarar.biraz uğraşmam lazım .Ama bnde kalça bacak var işin garip tarafı :) oralarıma kilo gitmese iyi bütün kilolar göğsüme dolsa:) ayrıca teşekkr ederm bu da iyi geldi:)

takma canim yaa herkesin iyi kotu kusurlari var, Allah daha buyuk kusurlar vermesin. ozellikle burdaki konulara bakarsan anlarsin..kimisi cirkinim diyor kimisi sismanim kimi boyum kisa kimi uzunum..yani senin anlayacagin kadinlarin dertleri bitmiyor. Allahim saglik sihhat versin once...ama seni seven bir insan bu sekildede sever emin ol.

genç göstermek bence acayip güzel bir şey, imreniyorum şahsen. keşke ben de yaşımdan genç göstersem ::26:
evlilik bence de okul bitince olursa daha iyi, hem sen de daha hazır hissedersin kendini :34: meme konusunda da iki örnek vereyim. benim bir arkadaşım var, o da öyle 46 kilo falan ve memeleri yok denecek gibi ama dolguluyu bırak yarım atlet gibi şeyler bile giyinebiliyor çekinmeden ve memeleriyle dalga geçebiliyor kimseye bırakmadan, o kadar da güzel bir kadın ki, ve o kadar kabul etmiş ki kendini başlarım memeye diyor insan :9: ikinci örnek de bendeniz :D benim de çok küçük, 75a. eskiden destekli kullanırdım kendimi kötü hissederdim. hala ileride belki estetik yaptırırım diye düşünüyorum ve 85 falan olsun istiyorum ama artık kabullendim kendimi ve bir iki senedir desteksiz, bildiğin incecik sütyen kullanıyorum ve allahım nasıl rahatlar, nasıl ferahladım :1: bir de ben de kendimle dalga geçebiliyorum artık, gayet de kabullendim :) ve erkek arkadaşım da bu beni takdir ettiğini söylemişti destekli kullanmadığım için bu da bal kaymak oldu. sev kendini ya, amaan. ha istiyorsan, ama sen istiyorsan, kendin için istiyorsan, maddi durumun elverdiğinde yaptır. hoş benim erkek arkadaşım karşı çıkmıştı bu düşüncemi duyduğunda. bi de meme boyuna göre evlenilir mi ya, ayıptır :9:

Allah başka dert vermesin :9: merak etme ben de 75 giyiyorum olabılırmı bu bı eksıklık degıl zaten istemedıgın kadar büyüyor cok ellettırırsen :9::9::9: cocuk olunca artık kafam kadar olur dıe dusunuyorum benım derdımde bu buyumesın dıye dokundurmuyorum bıle :9::9::9:

Kızlar yaa çok sağolun az da olsa rahatladım .Kadınlar Kulübüne gireli çok olmadı daha önce gireymişim keşkeee :)

takma canim yaa herkesin iyi kotu kusurlari var, Allah daha buyuk kusurlar vermesin. ozellikle burdaki konulara bakarsan anlarsin..kimisi cirkinim diyor kimisi sismanim kimi boyum kisa kimi uzunum..yani senin anlayacagin kadinlarin dertleri bitmiyor. Allahim saglik sihhat versin once...ama seni seven bir insan bu sekildede sever emin ol.

Tabi Allah daha büyük dert vermesin .herkesin farklı farklı sorunları var .benmkide bu kabullenmem lazım .Herşeyden önce sağlığım yerinde Allaha çok şükür .Sağolasın

genç göstermek bence acayip güzel bir şey, imreniyorum şahsen. keşke ben de yaşımdan genç göstersem ::26:
evlilik bence de okul bitince olursa daha iyi, hem sen de daha hazır hissedersin kendini :34: meme konusunda da iki örnek vereyim. benim bir arkadaşım var, o da öyle 46 kilo falan ve memeleri yok denecek gibi ama dolguluyu bırak yarım atlet gibi şeyler bile giyinebiliyor çekinmeden ve memeleriyle dalga geçebiliyor kimseye bırakmadan, o kadar da güzel bir kadın ki, ve o kadar kabul etmiş ki kendini başlarım memeye diyor insan :9: ikinci örnek de bendeniz :D benim de çok küçük, 75a. eskiden destekli kullanırdım kendimi kötü hissederdim. hala ileride belki estetik yaptırırım diye düşünüyorum ve 85 falan olsun istiyorum ama artık kabullendim kendimi ve bir iki senedir desteksiz, bildiğin incecik sütyen kullanıyorum ve allahım nasıl rahatlar, nasıl ferahladım :1: bir de ben de kendimle dalga geçebiliyorum artık, gayet de kabullendim :) ve erkek arkadaşım da bu beni takdir ettiğini söylemişti destekli kullanmadığım için bu da bal kaymak oldu. sev kendini ya, amaan. ha istiyorsan, ama sen istiyorsan, kendin için istiyorsan, maddi durumun elverdiğinde yaptır. hoş benim erkek arkadaşım karşı çıkmıştı bu düşüncemi duyduğunda. bi de meme boyuna göre evlenilir mi ya, ayıptır :9:

Valla benim de hala 75, desene evde kalacaz biz :27:

Allah başka dert vermesin :9: merak etme ben de 75 giyiyorum olabılırmı bu bı eksıklık degıl zaten istemedıgın kadar büyüyor cok ellettırırsen :9::9::9: cocuk olunca artık kafam kadar olur dıe dusunuyorum benım derdımde bu buyumesın dıye dokundurmuyorum bıle :9::9::9:

Çok teşekkr ederm kızlar böyle olmasak daha iyiydi ama yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor beni:) burdaki yorumlarında etkisiyle dolgusuz sutyenle dışarı çıktım şehirdışı gezisi vardı full kız .ilk herkes göğsüme bakıpp aaa ne kadar küçük diyomuş gibi hissettim snra alıştım .Tam rahatlıcam dedimkiiii ,orada bulunan 100 küsur kızın hepppsinin göğsü bnmkinin en az 3 katı .14-15 yaşında kızlar hemde .Gelde üzülme :(

evlendiğimde azcık büyüycek işte o rahatlatıyor biraz .Ellendğinde büyüyor diyonuzda ellencek bişey yokki yaniii :):)

Kızlar yaa çok sağolun az da olsa rahatladım .Kadınlar Kulübüne gireli çok olmadı daha önce gireymişim keşkeee :)

Tabi Allah daha büyük dert vermesin .herkesin farklı farklı sorunları var .benmkide bu kabullenmem lazım .Herşeyden önce sağlığım yerinde Allaha çok şükür .Sağolasın

Çok teşekkr ederm kızlar böyle olmasak daha iyiydi ama yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor beni:) burdaki yorumlarında etkisiyle dolgusuz sutyenle dışarı çıktım şehirdışı gezisi vardı full kız .ilk herkes göğsüme bakıpp aaa ne kadar küçük diyomuş gibi hissettim snra alıştım .Tam rahatlıcam dedimkiiii ,orada bulunan 100 küsur kızın hepppsinin göğsü bnmkinin en az 3 katı .14-15 yaşında kızlar hemde .Gelde üzülme :(

evlendiğimde azcık büyüycek işte o rahatlatıyor biraz .Ellendğinde büyüyor diyonuzda ellencek bişey yokki yaniii :):)

ellenince büyür mü ne alaka akıl var mantık var ya
kim saçmalıyor bunları
o zaman herkes kendi memesini ellesin büyütsün silikona gerek olmasın.
bir de göğüs değil onun adı meme.

Back
X