- 14 Ağustos 2012
- 109
- 10
- 298
- Konu Sahibi muallime34
Merhaba canim,simdi yazacaklarim sana moral mi olur yoksa uzer mi bilemiyorum ama gercekleri soylemek zorundayim.29 yasundayim 2 cocuk annesiyim ve dogum kontrol hapi kullaniyorum.Kendimi bildim bileli goguslerim tahta gibi.Cocuklarimi emzirirken cok sutum oldu ama goguslerim cok az buyudu sonra memeden kesince eski hallerine geri donduler.Esim bu durumu hic sorun etmedi hatta ben sorun edip silikon mu yaptirsak dedigimde bile ben oyle seviyorum sakin haa dedi.Evlilik gonulden ibaret insan sevince hersey guzel geliyor.Hic kafana takma tek kusur bu olsun be guzelim.Omrunce mutlu ol gerisi bos...
valla bende bilemedim buna seviniyim mi üzüleyim mi :) yaa benim ümitlerim var bu tahta göğüslerden evlenince kurtulurum diye.büyüsünde küçülmesin emiiiii
Canım boşa takıyosun kafana. Bunu sorun etme ama bir an önce erkek arkadaşına söylemeye çalış. Bak kate moss dünyanın en ünlü en çok para kazanan mankenlerinden biri ama memeleri ufacık
Eki Görüntüle 499961
bu bana çok iyi geldi ya cameron diaz ında küçük biliyorumda kate moss un küçük olmasına daha sevindim Allahım ya mutlu olduğum şeylere bak:) teşekkür ederim
benımde kucuk
gelınlık gıyıcem haftaya
sımdıden aldı sıkıntı ıcını neyle doldursam napsamda dolgun gozukse dıyeeeeee :26:
evlilik yakın yani şimdiden tebrik ederim Allah bi yastıkta kocatsın inşallah