• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğimde vücumdumdaki çatlaklar sorun olur mu, yardım kızlar :(

beraberken benim sevgilimde çatlaklarımı gördü. kalçalarımda ve dizlerimin arka kısmında var biraz. hatta sordu bunlar ne diye.
bende çatlaaakk dedim. :1:
neden oluyo ki onlar, geçmicek mi dedi?
bende açıklamasını yaptım sonra bilmeem geçer herhalde dedim

olsun ben seni böyle de seviyorum dedi hiç dert etmedi. :69:

bende şimdi 2 tane krem kullanıyorum. hatta konu bile açtım bakabilirsin.
faydası var. kalçalarımdakilerin çoğu geçti diyebilirim. yani baya inceldiler azaldılar ama dizlerimin arka tarafındakiler eski oldukları için onlarda pek fayda etmedi. olsun ben zaten kalçamdakileri dert ediyodum. dediğim gibi azaldı baya.

sende bi bak istersen benim konuma...

beraberken benim sevgilimde çatlaklarımı gördü. kalçalarımda ve dizlerimin arka kısmında var biraz. hatta sordu bunlar ne diye.
bende çatlaaakk dedim. :1:
neden oluyo ki onlar, geçmicek mi dedi?
bende açıklamasını yaptım sonra bilmeem geçer herhalde dedim

olsun ben seni böyle de seviyorum dedi hiç dert etmedi. :69:

bende şimdi 2 tane krem kullanıyorum. hatta konu bile açtım bakabilirsin.
faydası var. kalçalarımdakilerin çoğu geçti diyebilirim. yani baya inceldiler azaldılar ama dizlerimin arka tarafındakiler eski oldukları için onlarda pek fayda etmedi. olsun ben zaten kalçamdakileri dert ediyodum. dediğim gibi azaldı baya.

sende bi bak istersen benim konuma...

tesekkur ederım canım bakıcam sımdı :16:

Bu çatlaklar zayıflarda da oluyor
şişmanlarda da yapı meselesi
çatlakları olmayan kilolu arkadaşlarım var
ve hatta zayıf olupta çatlakları olan
vücuda bağlı sanırım...

eşinin bunları sorun edeceğini sanmıyorum
ama sen sakın takıntı yapma..
bak ne güzel kilolar vermişsin zoru başarmışsın
bunlar küçük dertler,hepimiz kusursuz olmak isteriz
ama elde olmayan sebepler için kendımızı üzmemeliyiz
inanki herkeste var dert etme olur mu :)

Canım seninle evlenen vücudun için evlenecek değil...
Bana kalırsa dert etme...
İnsan sevdiğini beğenirmiş, nasıl olursa olsun...

78 kılodan 61 kıloya dustum 4-5 ay ıcınde,sonra evlendım hıc takmadım kafama.Bıkını de gıydım kısa etek de kı vucudum tam sıkılasmıs da degıldı. Hamıleyım sımdı 76 kılo oldum yıne. Esım gecen gun karnıma baktı aa o catlaklar ne zaman cıktıkı dedı. Kı onlar bekarkenkı olusan catlaklarımdı. Ben badem yagı suruyorum catlaklarıma sureklı. Hem yumusak ve puruzsuz hıssettırıyor

merhaba kızlar benım şu ara ınanılmaz bır komplexim oldu ben daha once 100 kg ıdım (9 yıl once ) 1 yılda 46 kg kadar dustum ama kg alırken vucumda (karın-kol ve belımın arka kısımında ) çatlaklar olustu bunları şu zamana kadr dert etmıyordum hatta gobegımdekı catlaklara ragmen bıkını gıyıp denıze bıle gırıyordum ama sımdı yarın bırn evlenırsem ne olucak eşim ya begenmezse tiksinirse diye düşünüyorum çok fazla yok az var ama yınede utanmaya basladım artı goguslerımde bıraz yumusadı genc kız gogsu gıbı taş gıbı degıl offfff sporla zayıfladım etlerımde yumusama yok duzgun bır bacaklarım vs var selulıtım vs de yok ama goguslerım pek sert deıl catlaklar desen ayrı bır terane ne yapayım kızlar akıl verın suankı ılıskım belkı cıddı olucak evlenıcem ne yapıcam o zaman :(:5:

canım sen haline şükret bence..benim bir arkadaşımın vücüdü boydan boya yanıktı..buruşmuş artık hayal et ben görünce hayretler içerisinde kaldım..
küçük de değildi boydan boyaydı RABBİM yardımcısı olsun..
ama evlendi ve çocuğu var çok da mutlu fakat bi erkek için çok zor bi durum..
o yüzden sen sıkıntı etme bile

Back
X