- Emoji Skoru
- -53
- Puanlar
- 28
Teşekkür ederim araştıracağım, şuan hangi kararı almam neyi yapmam doğru olur bilemiyorum kaybolmuş gibi hissediyorum annemin tavsiyelerine güvenmiyorum konuşup sorabileceğim birisi yok yurtdışında olduğum için online terapi mi alsam diye düşünüyorum kendimi yetiştirip olgunlaştırmak istiyorum bunun içinde geçmişten gelen bazı şeyleri halletmek gerekiyor bir yandan okul ve dersler bir yandan evlilik hayatı bir yandan eşim ve eşimin iş hayatına dahil oluyorum yabancı bir ülkede yalnızım geçen hafta hiç görmediğim babamın ölüm haberini aldım benden önce ağlayan bana sarılan her zaman yanındayım diyen eşim bugün bana bunları yaptıTüm yorumlarınızı okuyunca sert çıktığımı fark ettim. Kusura bakmayın.
Baba eksikliğini bu şekilde kapatamazsınız. Self parenting nedir bir araştırın. Kendinizi büyütün.
Adamın zaten küçük bir kızla hızlıca evlenmek istemesinden sorunlu bir tip olduğu belli. Ama boşanmayı düşündüğünüz bu kavga çok basit bir şey. Ne evlenmek ne de boşanmak bu kadar kolay olmamalı.
Aileniz de pek kollamamış sizi. Annenizi dinlememeniz gerektiğini büyüyünce anlayacaksınız. Elalem ne der diye sorunlu bir evlilik sürdürülmez.
Okulunuzu bitirin, kendinizi büyütün, olgunlaştırın. Sonra yolunuza dinlediğiniz gibi bakarsınız. Şuan sağlıklı kararlar alamıyor gibisiniz.