evlendigime pisman ettiniz!!!

KakuleTarcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
119
30
38
5 ayda bi evlilik nasil bu hale gelir.evlendigime bin pisman etti.
Biraz cesaretim olsa cekip gitcem.
Psikolojim alt ust oldu.
Aman siz iyi olun diye kayinvalide neden surekli tepemizdesin ozmn.
Esimin iki cocugu var.babaanelerine asiri duskun.ilk zamnlar zorlansakta zamanla alistik birbirimize.
Taki 1 ay once gelipte duzenimizi alt ust edene kadar.
1 ay kaldi gitti.
2 haftadir cocuklar agliyolar kendilerinden geciyolar olduklari yere cisini yapiyolar.tuvalete giden cocuklar.

Esime durumu anlattigimda once kavga kiyamet sen annemi istemiyosun deyip onca hakaretten sonra haklisin ...
Ama napabilirim simdi telf etmis dun gel beni al.dugun varmis.1 ay sonra burda kalacakmis.madem bu kadar hevesliydin oglunla yasamaya oglun zaten bosandiktAn sonra tek yasoyodu neden gelip yasamadiniz.
Benim ginahim ne.
Torunlarinida mi dusunmuyom.
1 aydir hergun kavga.
Esime dedim en son git al .Hic bisey umrumda degil artik.
İnceldigi yerden kopsun!!!

Sikayetim annesi degil.cocuklarin duzeni bozuluyo.bi oyle bi boyle.

esini baskasiyla yakalasim cocuklarida istememis anne.

çocuklar kaç yaşında, neden boşanmışlar, anneleri hiç ilgilenmiyorda mı babaanneye bu kadar düşkünler?

Allah yardımcınız olsun. evdeki gerginlik çocuklara da yansıyor asıl acı olan kısmı bu bence. yıkılan yuva annesizlik gıcık bir baba tuhaf babaanne babanın yeniden evlenmesi ve de evde huzursuzluk...

kayın valıdenın evde olması bı yandan ıyı bı yandan kötu
iyi yanı çocuklar için hem senın de sırtından yuku alır
kötü yanı sen kendı evınde söz sahibi olamassın kv yaslanır cocuklar bıner tepene

Bende kv mi sevmiyorum. Ama eşimin annesi diye saygı duyuyorum.
Gelip kalsa salonun ortasına kendisi işese yinede eşime şikayet etmem.

Bi erkeğe anasını, sülalesini şikayet edersen senden uzaklaşır.
Tek dilegim sizin gibi "kayinvalidem evimin ortasina isese de sikayet etmem." diyenlere boyle kayinvalidelerin denk gelmesi. Bizlerden de uzak dursunlar. Bunu can-i gonulden istiyorum.

kayın valıdenın evde olması bı yandan ıyı bı yandan kötu
iyi yanı çocuklar için hem senın de sırtından yuku alır
kötü yanı sen kendı evınde söz sahibi olamassın kv yaslanır cocuklar bıner tepene
evet iyi yonude var o ilgileniyo sirekli cunku o gelince benim pek bi onemim kalmiyo ama gittikten sonra cok zor oluyo

4 ve 6 iki senedir hic gormemisler.hatirlamiyolar bile.

valla hem eşin hem kaynanan madem o çocukları sana emanet etti bence evde senin düzenin geçerli olmalı, hastalık falan olmadıkça keyfine bir ay kalmalarıda çok saçma buluyorum bir ay yatılı misafirlikmi olur ya, ne dirlik kalır ne düzen tabii
eski eşinden kaynana sorunu yüzünden mi ayrıldı acaba

Tek dilegim sizin gibi "kayinvalidem evimin ortasina isese de sikayet etmem." diyenlere boyle kayinvalidelerin denk gelmesi. Bizlerden de uzak dursunlar. Bunu can-i gonulden istiyorum.

Îyî bi kvm yok, evime her geldiğinde ve biz gittiğimizde yapmadığını bırakmıyo.
Kocam annesini mi silsin ?
Ben olsam annemi silmem kocamdanda bekleyemem.

Îyî bi kvm yok, evime her geldiğinde ve biz gittiğimizde yapmadığını bırakmıyo.
Kocam annesini mi silsin ?
Ben olsam annemi silmem kocamdanda bekleyemem.
Silmenizi tavsiye etmem zaten. Ama cumleniz cok abartiliydi. Ve kendinize saygi barindirmayan bir cumleydi.

valla hem eşin hem kaynanan madem o çocukları sana emanet etti bence evde senin düzenin geçerli olmalı, hastalık falan olmadıkça keyfine bir ay kalmalarıda çok saçma buluyorum bir ay yatılı misafirlikmi olur ya, ne dirlik kalır ne düzen tabii
yok baskasiyla yakalamis

evet iyi yonude var o ilgileniyo sirekli cunku o gelince benim pek bi onemim kalmiyo ama gittikten sonra cok zor oluyo
basta zor olucak ama kv ne soyle bıraz uzak dursun cocuklardan tabıkı sevsın destegını cekmesın ama hep oyle o yanlarında durursa senı tanımaz çocuklar kaç ytasındalar tuvalet yaptıklarına gore 3 5 yaslarında olmalılar kvnle bu durumu konus bence Allah gecinden versın sana bısey olsa bu cocuklar boyle olmaz de korkar o da

ayrica esim annem ilkdefa evimde kaliyo der.daha onceki evliliginde hic kalmamis.cocuklarii ozluyo heralde

Silmenizi tavsiye etmem zaten. Ama cumleniz cok abartiliydi. Ve kendinize saygi barindirmayan bir cumleydi.

Cümle abartılıydı tabiki mübalağa yaptım diye yazmaya gerek yok.
2 aylık evliyken kv yüzünden boşanmaya kalktım. Hergün huzursuz oldum. Dolduruşları, sitemleri, laf sokmaları ben nezaman annen şöyle annen böyleyi bıraktım evlilimde mutlu oldum.
Şikayet eden kaybeder bunu öğrendim.
Başka yollarla çözmek gerekiyo.

basta zor olucak ama kv ne soyle bıraz uzak dursun cocuklardan tabıkı sevsın destegını cekmeyaslarında olmalılar kvnle bu durumu konus bence Allah gecinden versın sana bısey olsa bu cocuklar boyle olmaz de korkar o da
evet illaki zorlancaz ama bole daha cok zor oluyo dedigin gibi cocuklar beni tanimiyo bole gidersede hep bi sogukluk olcak.babaanneye desem yanlis anlayip kirilabilir.

Back
X