• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğime pişmanım !

Çok kırgın çok kızgın hayal kırıklıkları doluyum.nasıl toparlayacağımı bilmiyorum kendimi.eşimle konuşmak ona sarılmak onunla yatmak gelmiyor içimden geçer mi bilmiyorum.ya geçmezse diyorum.hazırmıyım hayatın başka bir yüzüne daha.ilerde ısınır mıyım tekrar ona sever miyim eskisi gibi.çok kızıyorum en çokta kendime beni ezmesine müsadere ettiğim için.haklıyken susup özür dilediğim için.şimdi 1.5 yıl oldu ne dese batıyor haklıdan olsa rahatsız ediyor bıktım çünkü. :KK43: kızgınlığımı öfkemi kontrol edemiyorum.çok değişti ve çabaladı görebiliyorum ama bu kez kendimi kontrol edemiyorum. İyi niyetli o polyona kız gitti nefret dolu bir kız geldi.ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum. Hiç bu düşünceleri hisseden oldu mu ?:KK43:
Icimi yansitmissin o kadar hayat ve neşe doluydumki eşim ve ailesibeni mahvetti 3 senedir evliyim sana cektiklerimi anlatsam yuh cekersin smdi herkesin lafi batar oldu herkese kizişiyorum

Çok kırgın çok kızgın hayal kırıklıkları doluyum.nasıl toparlayacağımı bilmiyorum kendimi.eşimle konuşmak ona sarılmak onunla yatmak gelmiyor içimden geçer mi bilmiyorum.ya geçmezse diyorum.hazırmıyım hayatın başka bir yüzüne daha.ilerde ısınır mıyım tekrar ona sever miyim eskisi gibi.çok kızıyorum en çokta kendime beni ezmesine müsadere ettiğim için.haklıyken susup özür dilediğim için.şimdi 1.5 yıl oldu ne dese batıyor haklıdan olsa rahatsız ediyor bıktım çünkü. :KK43: kızgınlığımı öfkemi kontrol edemiyorum.çok değişti ve çabaladı görebiliyorum ama bu kez kendimi kontrol edemiyorum. İyi niyetli o polyona kız gitti nefret dolu bir kız geldi.ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum. Hiç bu düşünceleri hisseden oldu mu ?:KK43:
Suan hissediyorum üç yıllık evlilik ailesi yüzünden gecen onca kötü ani balayı ayim zehir ayim oldu değiştimi biraz evet degisti yetiyomu Hayır ...kimse artık beni taniyamiyor kendi ailem bile agresif sinirli sabirsiz huysuz on yargili birne dönüştüm yaşadığım onca haksizligin ve ezilmenin sonucu ve kötü olan artık kendimi duzeltemiyorum

Tam olarak sorun ne. Anlamadan yorum yapamayiz ki.

Biraz gıcık tip olmus sebebi
Alttan almak
Arada yükselmek lazım lütfen
Yıpratmışsın Kendini
Anlat her adımını
Biz yazarız tek tek lütfen
Yoksa boşanma kapıda

Siz bu sekilde hakliyken ozur dilemeye devam ederseniz her zaman kaybedersiniz ve hep suclu siz olursunuz... neden ozur diliyorsunuz hakliyken ben onu anlayamadim.. ozur dilediginizde cozuluyor mu hayir sadece oan cozuldugunu zannediyorsunuz..
Bir zaman sonrada icinizi boyle nefret kapliyor esinize karsi.. daha duzelmesi cok zor bi durumdasiniz asagilik kompleksi ne yakalanmadan birakin alttan almayi hakliysaniz savunun kendinizi.

Suan hissediyorum üç yıllık evlilik ailesi yüzünden gecen onca kötü ani balayı ayim zehir ayim oldu değiştimi biraz evet degisti yetiyomu Hayır ...kimse artık beni taniyamiyor kendi ailem bile agresif sinirli sabirsiz huysuz on yargili birne dönüştüm yaşadığım onca haksizligin ve ezilmenin sonucu ve kötü olan artık kendimi duzeltemiyorum
Cok uzuldum evlilikler boyle olmamali :( aileler yuzunden hic olmamali

Hazmedemeyecegin şeyler yaşattığı vakit susup alttan alarak kendini o evliliğe mahkum etmissin (önceliğin boşanmak olmalıydı .sen değerlisin ve kimse istemediğin bir hayatı sana dayatamaz. Kendini önemse ,ezdirme) madem şimdi roller değişti ,sıra onda . Ölç sabrini :) şaka şaka ..sinirlerin yıpranmış. .evliliğin ilk yılları olur böyle huzursuzluklar. Çok çekemeyeceğin birşey yoksa sabret ,sonunda alırsın mükafatını ...sabrın sonu selamettir .kendini dinle ,seviyor musun bir düşün ..gerçekten birşey hissetmediğine emin olursan daha çok psikolojini bozma .evlenmek kadar boşanmak da normal ..allah yardımcın olsun.

Hazmedemeyecegin şeyler yaşattığı vakit susup alttan alarak kendini o evliliğe mahkum etmissin (önceliğin boşanmak olmalıydı .sen değerlisin ve kimse istemediğin bir hayatı sana dayatamaz. Kendini önemse ,ezdirme) madem şimdi roller değişti ,sıra onda . Ölç sabrini :) şaka şaka ..sinirlerin yıpranmış. .evliliğin ilk yılları olur böyle huzursuzluklar. Çok çekemeyeceğin birşey yoksa sabret ,sonunda alırsın mükafatını ...sabrın sonu selamettir .kendini dinle ,seviyor musun bir düşün ..gerçekten birşey hissetmediğine emin olursan daha çok psikolojini bozma .evlenmek kadar boşanmak da normal ..allah yardımcın olsun.
Hiçbir zaman önceliğim kendim olmadı.bekarken de ailemdi hep fedakardım.ama hayat bana bencil olmam gerektiğini çok iyi öğretti ben idare ettiğim günleri üzüldüğüm günleri düşündükçe daha çok üzülüyorum .bir ses yükseltmeye günlerce küs kalabiliyor oysa o bana neler yaşatmıştı.enayi gibi hissediyorum kendimi .egoist olan oydu öfkeli olan oydu şimdi sorsanız beni anlatır böyle.artık umrumda değil sevmesi konuşması herşey daha kolay demekki oda böyle hissediyordu ki günlerce konuşmayabiliyor eziyet edebiliyodu diyorum. Bencil olun diyeceğim kardeşlerime asla fedakar ve cefakar olmayın bize yanlış anlatmışlar , öğretmişler alttan almayın kendinizi ezdirmeyin.

Biraz gıcık tip olmus sebebi
Alttan almak
Arada yükselmek lazım lütfen
Yıpratmışsın Kendini
Anlat her adımını
Biz yazarız tek tek lütfen
Yoksa boşanma kapıda
Herşey burnumdan geldi şimdi güzel bir hayalim vardı evlat yetiştirmek onuda daha düşünmeye başlamadık bile burnumdan getirmeyi başardı.neymiş annesi gelip çocuğumuza bakarmış hem hasret kalmaz mış. Aynı evin içinde olacak şey mi. Kabul etmeyince ben bakmak istiyorum diyince fırtına koptu paraya ihtiyacımız olacakmış bebek masrafını gelecekmiş .sorun şimdi çocuk hayalim ne durumda bitti istemiyorum. O hayalimde elimden kayıp gitti.ilerde Olursa da hep buruk kaldı bişeyler .eşinizin sorumluluk alıp size bakmayacağını düşünmek çok kötü bir duygu.birde bunu utanmadan açık açık ifade etmesi bir maaşın eksilmesini felaket olarak adlandırması.off offff insanlar yemiyor yediriyor giymiyor giydiriyor. Çalışmayan bayanların eşleri gül gibi yaşatıyor diyorlar mı maaş nerde. O kadar itici bir durum ki .

Hiçbir zaman önceliğim kendim olmadı.bekarken de ailemdi hep fedakardım.ama hayat bana bencil olmam gerektiğini çok iyi öğretti ben idare ettiğim günleri üzüldüğüm günleri düşündükçe daha çok üzülüyorum .bir ses yükseltmeye günlerce küs kalabiliyor oysa o bana neler yaşatmıştı.enayi gibi hissediyorum kendimi .egoist olan oydu öfkeli olan oydu şimdi sorsanız beni anlatır böyle.artık umrumda değil sevmesi konuşması herşey daha kolay demekki oda böyle hissediyordu ki günlerce konuşmayabiliyor eziyet edebiliyodu diyorum. Bencil olun diyeceğim kardeşlerime asla fedakar ve cefakar olmayın bize yanlış anlatmışlar , öğretmişler alttan almayın kendinizi ezdirmeyin.
Başta çok hata yapmışsın ,ailen de öyle ..fedakarlık başka kendini ezdirmek başka .yumuşak karnını bilen tepene çıkmış .ilişkine gelince ,biraz da politik olmaliydin. Geçmiş zamanın şimdiki zamana pek faydası yok tecrübe edinmiş oldun .esinin gard almasının sebebi de önceden "vur ensesine al ekmeğini ses çıkarmayan kadın şimdi ekmegime mi göz dikti ". Haklıysan da haksız görünürsün çünkü onu öyle alıştırdın. Bence biraz daha terapilere devam .seviyorsan asamayacagin engel yok (kasilikliysa).tutumunu da yumuşat ama değişme ve taviz verme .öfke kontrolü için psikolog yardımını dene ve yapacağın herşeyi yaptıktan sonra otur bekle .bütün cabana rağmen olmuyorsa köprüler yıkılmıştır çoktan .geri dönüşü olmaz.o köprüleri yaparken yine fedakarlık yine cefa ..o emeğe değer mi sadece bunu düşün

Onun gözünde sen yoksun
Mal mulk aile saadetinden önemlimi
Kör olmus
Vaatler vs babana güvenmicen
Bak diyorum
Ne demek kv bakarlar Bende masraf etmem
Resmem çocuk fabrikası gibi göstermissin
Kendini
Çok çok çoookkkkkk özür diliyorum
Bu sözüm için damızlık mı
Sandılar kadın yerine koymak yok
Sen doğur gerisi bizde
Köle olmuşsun
Aileler yanlış öğretiyor demişsin
Annenler ne diyor sahip çıkan yokmu?

Onun gözünde sen yoksun
Kör olmus
Bak diyorum
Kendini
Sen doğur gerisi bizde
Köle olmuşsun

AilemiN haberi yok eşim olacağı zamanda engelledi psikologa gitti.korktu .duyarsa Babam beni asla geri bırakmaz bunu çok iyi biliyor.onların duyması için benim bitirmem lazım önce çünkü daha dönüşü olmaz.Babam asla affetmez affetse bile Unutmaz onun yaptıklarını.

Onun gözünde sen yoksun
Kör olmus
Bak diyorum
Kendini
Sen doğur gerisi bizde
Köle olmuşsun
Onun gözünde sen yoksun
Kör olmus
Bak diyorum
Kendini
Sen doğur gerisi bizde
Köle olmuşsun

Onun annesi özellikle ailem duyması n diye kaç kez uyardı beni mahcup olacaklar biliyor çünkü. Babamın affetmeyeceğini. Ben aileme kıyamıyorum üzülmesinler diye duysalar çok üzülürler ve gel derler.ailesiyle sıkıntıları konuşup psikologa ikna ettik haberi yok eşimin .şimdi annesi eşimi tanıyor çok iyi biliyor nasıl biri olduğunu muhtemelen zaaflarını kullanıp kendi fikirlerini aşılıyor. Ben çocuğuma kendim bakmak istiyorum demiştim daha önce görümcem fikrini belirtince.yani bu fikrimden rahatsız olunmuş benziyor zaten.doldurmuş oğlunu diye düşünüyorum.çocuk zaten istemiyorum.

Eşinizle konuşmayı deneyin bu durumu yada ayrılmayı düşünün başka çözümü yok

Aile sahip çıkıyor içim ferahladı
Oooooohhhhhhhhg
Üzülcektim çok fena yoksa

Kocan diyologlar nasıl temeli bozuk
Anlıyorum
Sonrası olması için güçlü
Olmak şart
Kestirip atılcak Konu değil
Her yerden susturulmuş
Yaşıyorsun
Sence nasıl olmalı isteklerin nedir
??

Oooooohhhhhhhhg

Anlıyorum
Olmak şart
Her yerden susturulmuş
Yaşıyorsun
??

Sinsilik seziyorum eşimde .bu beni rahatsız ediyor alttan alta işliyor beni.daha çocuk olmamış düşünmemişiz bile annesinin bakmak istediğini öğreniyorum .ben düşüncemi söyleyince çıldırıyor. Sinirleniyor.bu sene ailesiyle tatile gitmek istedi ben yaylaya tatile gitmek istemediğimi söyledim .antalyaya ikimiz için yer ayırdık.babasıyla telefonda konuşuyor bu sene tatil yapamadık seneye yaparız yaylaya gideriz burnumda tütüyor diyor.yolunu yapıyor da duyuruyor bana .mecbur kalacağım yani. Ev almak istedi kredi çekip ailesine bizm üzerimize olacaktı ev eski evleri satılmayacaktı .başta kabul edecektim sonra güvenmedim etmedim. Çıldırdı ama dediğimi yaptı .sonra birkaç kez söylendi benim planımı uygulamadık ev sahibi olacaktık.güvenmiyorum. ben böyle alttan alta izleyemiyorum plan yapamıyorum.annesine benziyor aynı oda böyle plancısı çok gözlemledim ve beni rahatsız ediyor bu durumları.

Oooooohhhhhhhhg

Anlıyorum
Olmak şart
Her yerden susturulmuş
Yaşıyorsun
??
İyi olduğunda çok iyidir saygılı sevgili ilgili sürekli merak eder hatta bazen bunaltır üstünü giy üşütme ilacı al vs.meyve soyar hastayken yemek yapar .sen hasta olma ben olayım bile der böyle bir insan

Başta çok hata yapmışsın ,ailen de öyle ..fedakarlık başka kendini ezdirmek başka .yumuşak karnını bilen tepene çıkmış .ilişkine gelince ,biraz da politik olmaliydin. Geçmiş zamanın şimdiki zamana pek faydası yok tecrübe edinmiş oldun .esinin gard almasının sebebi de önceden "vur ensesine al ekmeğini ses çıkarmayan kadın şimdi ekmegime mi göz dikti ". Haklıysan da haksız görünürsün çünkü onu öyle alıştırdın. Bence biraz daha terapilere devam .seviyorsan asamayacagin engel yok (kasilikliysa).tutumunu da yumuşat ama değişme ve taviz verme .öfke kontrolü için psikolog yardımını dene ve yapacağın herşeyi yaptıktan sonra otur bekle .bütün cabana rağmen olmuyorsa köprüler yıkılmıştır çoktan .geri dönüşü olmaz.o köprüleri yaparken yine fedakarlık yine cefa ..o emeğe değer mi sadece bunu düşün
Senin gibisini nerden bulacağım diyordu haklıymış adam benim gibi saf nerden denk gelecek böyle bir adama .vurdu kırdı evi ocağı sinirlendikçe bende geçtim karşısına ağladım üzüldüm be safmışım nasıl izin vermişim beni korkutup sindirmeye diyorum .düşündükçe kızıyorum kendime

Senin gibisini nerden bulacağım diyordu haklıymış adam benim gibi saf nerden denk gelecek böyle bir adama .vurdu kırdı evi ocağı sinirlendikçe bende geçtim karşısına ağladım üzüldüm be safmışım nasıl izin vermişim beni korkutup sindirmeye diyorum .düşündükçe kızıyorum kendime
Ne kadar kötü şeyler yaşamışsın. Haklı öfkeni anlayabiliyorum fakat bu durumları yaşayacağına bosansaymissin en azından zihin yorgunluğun olmazdı :(

Back
X