evlendiğine pişmanmış

sinirle söylemiş.
bazı insanlar sinirlenince ne söylediğini bilmez.sanırım eşiniz böyle.
tek kusuru buysa çok dert etmeyin bence

Açıkcası bunca yıllık evliliğimizde hiçbir kavgada ne eşim nede ben "pişmanım, çocuk olmasa boşanırdım" lafıın etmedik, bu lafların evliliği zedelediğini düşünüyorum.
Bence sizin eşinizi karşınıza alıp konuşma vaktiniz çoktan gelmiş. Açık açık konuşun eşinizle ve bu sözlerle neyi kasdettiğini sorun, eğer sinir anında söylenen bir sözse bir daha söylememesi konusunda uyarın.

insan olmanın en önemli özelliği irade gücü, kendini bilme değil mi?
sinirlendim kendimi kaybettim laflarına çok kızıyorum ben
ne demek kendimi kaybetim, kaybetmesin, sahip olsun diline
boşanmanın lafı bile hoş değil, ya boşanırsın direk ya da ağzına alıp sakız etmezsin
kocana boşanma lafına çok kırıldığını söyle bundan sonra ya uygulamasını ya da ağzına almamasını rica et canım

Bir kerede sen söyle kavgada evlendiğime pişmanım bir iyi günüm olmadı diye bakalım iyi gelecek mi?Genelde kadınlar der böyle lafları.Erkekler tuhaflaşmaya başladı.Pişmansa mutlu değilse çocuk için beni çekme o zaman de sende.Burnu sürtsün biraz hemen gevşeme ne demek evlendiğime pişmanım diyecek ertesi gün birşey olmamış gibi davranacak.Büyük konuşmayı sevmem ama eşim bana öyle bir kelime kullanacak kapıya koyardım.Pişman adam sürdürmez o zaman.Gaz veriyor sanma gerçekten sinir oldum eşine

bence de sinirden söylemiştir tabi ki tavsiye etmem böyle bir şeyi ama gerçekten sinirlenince karşındakini incitmek için herşeyi söylüyorsun biz de bi zamanlar böyleydik nişanlımla pişmanım gibi çok sözler sarfedip ertesi gün canım cicim gezdik.. Ve bence sende dişe diş deme çünkü kavga anında sende ona pişmanım gibi bi söz sarfedersin ozaman git der gururuna yediremeyip gidersin iş olmadık yerlere gider.. ben genelde karşımdakiyle kavga ettiğim de umursamaz bi tavır alırım ve gülerim bunları herzaman söylüyorsun cicim değiştir artık bu lafları derim altta kaldığını anlayınca sesini de keser :)

eşin kızgınlıkla söylemiş ama çocuk lafını kullanması büyük ayıp bir daha aynı cümleyi kurarsa tavrını koy .

eşinle ciddi ciddi oturup konuş bence!:teselli:bu sözlerinin seni çok kırdığını ve evliliğinize çok zarar verdiğini anlat!umarım düzelir canım a.sevlilik gerçekten çok zor fedakarlık isteyen bir müessese!...

bende sinir anında söylenen boş laflara çok kızıyorum
içinde vardı da kurtları döküyor diyorum benneyaptımki

çok kırıcı cümleler sarfetmiş eşiniz size
ne kadar kırıldığınızı tahmin edebiliyorum
her evde tartışmalar olur, anlaşmazlıklar olur ama konuştuklarımızın nereye gittiğini bilerek konuşmak lazım
bir de yavrunuz varmış, neden böyle yapıyor size?
keşke biraz daha sakin kalabilseymiş...
Allahım yuvanızdan huzuru eksik etmesin, inşallah en kısa sürede toparlanırsınız.

düngece eşimle tartıstık bana cok kötü seyler söyledi ,evlendiğine bin pişmanmıs ben cok kötüymüşüm herkesi kendim gibi kötü sanıyormusum(tartısmamızın sebebi ailesydi)cocuk olmasa kesin bosanırmıs gibi laflar etti .sabah oldugunda ise hiç bir sey olmamıs gibi davranıyor sakalar yapmaya calısıyor.ben tabii söylediklerini unutmadım ama herzaman böyle en küçük tartısmada böyle evlendiğim pişmanım hiç mutlu günüm olmadı diyor oysaki cok iyi zamanlarımızda oldu. her evde tartısma olmazmı sonucta iyi zamanlarımızda hatırlatıyorum bu sözlerini ama sinirden söyledim diyor ama bu sefer cok ileri gitti onu affedemiyorum söylediği seyler hala kulagımda o ise hiç bir sey olmamıs gibi duruyor küsmüyüz diyor sadece. sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım

bak canım yazdıklarımı iy oku
ne şekilde ne sertlikle eşine karşı konuştun bilemicem
ama belkide artık sabrı kalmdı böyle patlak veriyo
sürekli tartışma cıkarıyosan eğer
erkekler bi süre sonra aslında öyle düşünmeselerde kırıcı konuşabiliyolar

bizizmde oldu ilk zamanlar ailesi den dolayı tartışmalarımız
19 yaşımdaydım çokta bilinçli değildim insanlara karşı
eşime söylerdim ağlardım niye böyle konuşuyo annen derdim
önceleri susar dinlerdi beni ,sonra sonra haklı olduğumu bildiği halde oda patlak verdikaydirigubbakcemile3
oda bana baya ağır konuştu seninki gibi
ama hep pişman olup sanki o ağır lafları o söylemmiş gibi aşkım canım cicim oluyodu
bende şaşıyodum nasi 180 derece dönebiliyo diyekaydirigubbakcemile3
söylediklerini nasıl unutuyo diye ama
bi süre sonra baktım ki kendi huzurumu ben kaçırıyorum
takma dış kapımın mandalı de geç dedim kendi kendime
inan huzur neymiş anladım
gerçekten evdeki huzuru sağlamanın büyük bi kısmı biz bayanların elinde
o yüzden sana tavsiyem
o şunu dedi bu bunu yaptı dır dır eşine anlatma Allaha havale et
3. kişiler için yuvanın huzurunu kaçırma
bide böyle dene bakalım
çünki yuva kolay kurulmuyo ama çok çabuk yıkılıyo

eşim sinirlenince böyle seyler söylüyor sabahta hiç bir sey olmamıs gibi davranıyor sabah ona hiç pas vermedim hiç klonusmadım zaten artık katlanamıyorum cocugumuzu severken annemiz pek sessiz bugün dedi kahvaltı yaptıktan sonra eline koluna saglık gibi seyler söyledi yani sanki bir sey olamıs gibi davranıyor ama bu 3 senedir böyle her kavgada aynı sey eskiden bende untuyordum sabah olunca affediyordum ama artık affedemiyorum zaten tartısırken dedim ozaman bosanalım dedim cocuk oldu artık onun hatrına sürdürüyorum diyor .
çocuğun hatrına sürdürüyormuş lafa bak hele ne onur kırıcı,çocuk olmasaydı niye çocuk olmuyo diye boşanırdı heralde o zamanda bu erkek milletini ne yapmalı bilmem ki:kızgın:Çok üzgünüm çoook

:mymeka:

Back
X