Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

evt kızlar bnde evli değilim ama sanki yaşıma göre biraz kiloluyumacaba 14 15 li yaşlarda kilolu yada çocukken kilolu olupta zayıflayanınız varmı

ben ilkokulda bile 60ın üstündeydim.14, 15lerde 75 cıvarıydım.boyumda 1.50-160dı

şimdi 57 kgyum boyum 172cm. istedikten sonra oluyor yani.. 5kg daha versem süper olcak diyorum. 9 ay sonra evlenıcem. o zamana dek verırım inşAllah.. ama benim korkum evlendıkten sonra kg almak :gitme:
doğum kontrol hapları çok mu aldırıyor ya..
ben 13-14 yaslarındayken yumurtalık kistim yüzünden doktor kontorlunde kullanmak zorunda kalmıstım. cocuktum markasını hatırlamıyorum ama kg aldırmıstı. zaten kiloluydum.
jasmini duydum. herkes kg yapmıyor diyor. daha erken 9 ay var düğüne ama ben arastırmaya basladım. szice jasmin aldırıyor mu?

evlendiğimde 47 kiloydum
27 yaşındayım ikikez doğum yaptım şuanda 58 kiloyum memnunum
zayıflık bana yakışmıyor

1.69 boyundayım ortaokulda 53 kiloydum
evlenmeden önce 53 kiloydum
34 yaşındayım 53 kiloyum

bekarken 50 kiloydum..
28 yaşındayım 10 yıllık evliyim ve 3 çocugum
var kilom hiç değişmedi hala 50 kiloyum.......

ben ilkokulda bile 60ın üstündeydim.14, 15lerde 75 cıvarıydım.boyumda 1.50-160dı

şimdi 57 kgyum boyum 172cm. istedikten sonra oluyor yani.. 5kg daha versem süper olcak diyorum. 9 ay sonra evlenıcem. o zamana dek verırım inşAllah.. ama benim korkum evlendıkten sonra kg almak :gitme:
doğum kontrol hapları çok mu aldırıyor ya..
ben 13-14 yaslarındayken yumurtalık kistim yüzünden doktor kontorlunde kullanmak zorunda kalmıstım. cocuktum markasını hatırlamıyorum ama kg aldırmıstı. zaten kiloluydum.
jasmini duydum. herkes kg yapmıyor diyor. daha erken 9 ay var düğüne ama ben arastırmaya basladım. szice jasmin aldırıyor mu?

kilo ve kist yapan doğum kontrol haplar çok metabolizmanı bozan ..
d.kontrol hapı kullanacaksan doktoruna sorabilirsin ben GİNERA kullanıyorum kisti önlüyor.kilo yapmıyor..10 sene kullansanda hamile kalmaya karar verdiğin 5 ay önceden hapı bırakman yeterli ama belki benim bünyeme göre.. sana dr.daha farklı bişey verebilir tavsiyem evlenmeden 2 ay öncesinde dr ' a gitmen ve en az 1 öncesinde başlamandır...çünkü bazı haplar adetin birinci bazıları 5.6. günü kullanılmaya başlanır...

bekarken 50 kiloydum..
28 yaşındayım 10 yıllık evliyim ve 3 çocugum
var kilom hiç değişmedi hala 50 kiloyum.......

PİYANO
Gül

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Yönetici Asistanı
Yaşadığınız Yer: Ankara Giriş tarihi: Jun 2007
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

1.69 boyundayım ortaokulda 53 kiloydum
evlenmeden önce 53 kiloydum
34 yaşındayım 53 kiloyum

tatlışlarım size maaşallah diyebiliriz ancak
şimdi ben söylüyorum
evlenmeden 58 kiloydum
hamile kaldığımda 68 dim
doğuma girerken 91 dim
oğlum 14 aylık ve ben 75 kiloyum
OY OY OY OY
derli başım

bende eşimle tanışmadan önce 52 ydim.
sonra 57 oldum evlendim halka 57 yim. 4-5 kilo vermek istiyorum ama eriniyorum :)

Ben evlendiğimde 52 kiloydum. 2 yıl önce doğum yaptım 63 kiloyla. Şimdi de 63 kiloyum :KK42: Doğumdan sonra vermiştim biraz ama sonra tekrar aldım maalesef.

Bende nisanlandigimda 69 kiloydum sonra gez toz ye ic oldum 74!!! Düğüne 2 ay kala verdim 5 kiloyu .suan 4 aylık evliyim ve tekrar 74 oldum. Şuan çalışmıyorum haliyle mutfakta fazla vakit geçiriyorum her misafir sonrası kalan pastalar börekler kilo olarak oturdu bünyeye. Mart nisan gibi diyete başlamayı düşünüyorum bu kadar rahatlik yeter:)

Back
X