Rippling (dalgalanma) için kilo alma

SevvalBilge

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
70
15
3
40
Herkese merhaba
Yine ben yine ben 😂
Meme büyütme ameliyatı olalı tam 2 ay oldu
Rippling başladı
Gözle biraz belli
Elle daha belli
Meme aralarında ve birinin dışında var
Yağ enjeksiyonu yaparız dedi doktorum artarsa
Ama ben şimdiki gibi kalırsa istemiyorum ve kilo alırsam bu düzelir mi acaba
Tecrübe eden oldu mu
Doktorum da dedi biraz kilo alırsan toparlayabilir dedi ama bilemedim
158 boy 46 kilo

Merhabalar, nasıl bir görüntü acaba ,bende de benzer şeyler var gibi ama bazı drlar yağ dolgusu hiç önermiyor bende sıcak bakmadım bu sebeple

Herkese merhaba
Yine ben yine ben 😂
Meme büyütme ameliyatı olalı tam 2 ay oldu
Rippling başladı
Gözle biraz belli
Elle daha belli
Meme aralarında ve birinin dışında var
Yağ enjeksiyonu yaparız dedi doktorum artarsa
Ama ben şimdiki gibi kalırsa istemiyorum ve kilo alırsam bu düzelir mi acaba
Tecrübe eden oldu mu
Doktorum da dedi biraz kilo alırsan toparlayabilir dedi ama bilemedim
158 boy 46 kilo
Merhabalar ameliyat öncesi meme dokun ne kadardı? Ve kaç cm kullanıldı? Ya bir de sütyen bedenin kaçtı kaç oldu?

Valla şöyle tarşf edeyim
Hamura el basınca araları boş boş bir şekil oluyor ya onun gibi ama daha yüzeysel benimki şu an

Merhabalar ameliyat öncesi meme dokun ne kadardı? Ve kaç cm kullanıldı? Ya bir de sütyen bedenin kaçtı kaç oldu?
Meme dokum yoktu
Kas üstü 335 cc takıldı
Medikal sütyeni kullanıyorum hala
Bir faydası olursa diye
Normal sütyenne geçmediğim için bilmiyorum
Ama 75 b falandır herhalde diye tahmin ediyorum

Merhabalar, nasıl bir görüntü acaba ,bende de benzer şeyler var gibi ama bazı drlar yağ dolgusu hiç önermiyor bende sıcak bakmadım bu sebeple
Sizin ne kadar süre oldu ameliyat olalı
Kas üstü mü ve artarsa nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz

Meme dokum yoktu
Kas üstü 335 cc takıldı
Medikal sütyeni kullanıyorum hala
Bir faydası olursa diye
Normal sütyenne geçmediğim için bilmiyorum
Ama 75 b falandır herhalde diye tahmin ediyorum
Normal sütyene geçiş ne zamanmış? Burada yazan herkes başka bir şey yazmış merak ediyorum. Bu arada spor falan için ne dedi doktorunuz? Ve bir de sonradan yapılacak işlem için ücret ödeyecek misiniz?

Normal sütyene geçiş ne zamanmış? Burada yazan herkes başka bir şey yazmış merak ediyorum. Bu arada spor falan için ne dedi doktorunuz? Ve bir de sonradan yapılacak işlem için ücret ödeyecek misiniz?
Bu soruların cevabı hem hastanın durumuna hem de doktora göre değişkenlik gösteren şeyler
Mesela ben medikal korseyi 8 hafta kullandım
Sadece 3 hafta kullanan da vardı
Normal sütyene geçebilirsin dedi dün doktorum
Ama bir süre daha medikal sütyeni kullansbilirim
Bildiğim kadarıyla tüm işlemlere ücret alınır
Revizyon da olsa ,implant da çıkarılsa ya da yağ enjeksiyonu
Almayan doktor da var mıdır bilmiyorum
Spor da yine iyileşme süreci protezin durumu yapılacak spor ile ilgili değişkenlik gösterir
Kendi doktorunuzun tavsiyesi ile yol alabilirsiniz bu konuda

Bu soruların cevabı hem hastanın durumuna hem de doktora göre değişkenlik gösteren şeyler
Mesela ben medikal korseyi 8 hafta kullandım
Sadece 3 hafta kullanan da vardı
Normal sütyene geçebilirsin dedi dün doktorum
Ama bir süre daha medikal sütyeni kullansbilirim
Bildiğim kadarıyla tüm işlemlere ücret alınır
Revizyon da olsa ,implant da çıkarılsa ya da yağ enjeksiyonu
Almayan doktor da var mıdır bilmiyorum
Spor da yine iyileşme süreci protezin durumu yapılacak spor ile ilgili değişkenlik gösterir
Kendi doktorunuzun tavsiyesi ile yol alabilirsiniz bu konuda
Ya benim de meme dokum yok doktorum ameliyatı kas altı planladı bu yüzden. Ve üstüne basa basa söyledi kas üstünde belli olur diye. Sizin doktorunuz bunu dememiş ve bu yüzden devamında yapılacak işlemlerde ücret almamalı bence. Ya da yarı yarıya falan olmalı

Ya benim de meme dokum yok doktorum ameliyatı kas altı planladı bu yüzden. Ve üstüne basa basa söyledi kas üstünde belli olur diye. Sizin doktorunuz bunu dememiş ve bu yüzden devamında yapılacak işlemlerde ücret almamalı bence. Ya da yarı yarıya falan olmalı

Her doktorun benimsediği yöntem farklı işte maalesef birinin dediğine diğeri başka bir şey diyor imkanlar ölçüsünde tercih yapmak durumunda kalıyoruz
Benim yaşadığım şehir açısından çok tercih seçeneğim de yoktu maalesef ve küçük çocuğum olduğu için eve yakın olanı seçtim aslında sonuçtan da memnunum aslında sadece dalgalanma başladı inşallah ilerlemez ve kilo almam işe yarar mı diye bu konuyu açmıştım ama tecrübe eden birinden cevap alamadım

Varsa lütfen yazın

Back
X