Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

kadınlrın evlendikten sonra bu kilo alısları vücüdlarının deferme oluslarını engellememeleri cok cok kötü oluyor..yanı evlendiğinde 36 beden sonra bianda kadı 40-42 beden olunca bence ister istemez eşlerininde bakısları değişiyor.

malesef zayıf bi gelin değildim
63 kiloydum evlendiğimde,evleneli 9 ay oldu 9 kilo aldım
çocuk yok önce zayıflamaya çalışıyorum

49 kilo 1 74 boyundayım
6 aylık anneyim 53 kiloyum
doğum da 11 kilo aldım
sewgilerle...

ahh canım ahh.ben evlendiğimde 49 kiloydum ..eee tabi sonra hamilelikti ,doğumdu derken ..bayağı kilolar aldım ..sonra mücadele ettim..fazlalıklarımdan kurtuldum anacııımmm..çok şükür..bence kilo alınca bünye alışmadan vermek lazım..başka türlü verilmiyo çünkü..insanı bayağı zorlaştırıyor..neyseki iki doğum yaptım eski kiloma dönebildim ..yani kilolardan kurtulmayı başarabildim...hadi bayanlar fazla kilolarla başı dertte olanlar...pes etmeyin..o zaman her şey dahada güzel oluyo ...tavsiye ederim...

evlendiğimde 58dim.2 yıl sonra 75oldum.evlilik çoooook yaradıcokacimcoook.hamile kaldım75 le 95 oldum.doğumdan sonra 90 olarak 6 ay gezdim.şu anda 80 kiloyum ve diyetteyimkaydirigubbakcemile2 tek amacım 65 olmak.daha altı zaten rüya:delphin:

bende 2 yıllık evliyim evlendiğimde 60 kiloydum şimdi ise 70 :( ama diyetteyim vercem kilolarımı :)

evlendiğimde 48 kiloydum.ilk doğumumdan sonra hiç kilo kalmadı yine 48 oldum ama 2 ve 3. çocuklardan sonra kilo aldım.şimdi 56-57 civarıyımbenneyaptımki
boyum 1.63 aslında kilolu sayılmam ama göbek kaldı o da beni çok rahatsız ediyo:jeyyar:

evlendiğimde 48kiloydum...
şimdi ise 64 kiloyum...
acilen iki aya kadar vermem lazım...

kilo denince akla ben gelmeliyim ilk bebegime hamile kaldıgımda51 kg daydım üst üste dogumlar yaptım son bebegimi dogurdugumda yani 5.yi96 kiloda kaldım şimdi bebegim 1 yaşında 2 ay diyetisyen tedavisi gördüm şu an 77 kg dayım arkadaşlar bebek muhakak kilo yapar öle yada böle hele üst üste 5 tane olursa fakat zayıflamak için diyetisyen şart ama muhakak şart yoksa kendi başınıza zayıflamaya kalmak sonu kötü olur allah muhafaza hayatınızla oynarsınız yani zayıflamak istiyorsanız kan tahlilerinizle bi diyetisyene başvurun sonu mutluluk olsun

Back
X