Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ne takionuz kafaniza kilolari ya begenen herif oyle begenir begenmezse sevmiyor demekdira.s:lepi:
Aman ne takionuz kafaniza kilolari ya begenen herif oyle begenir begenmezse sevmiyor demekdira.s:lepi:
saol cok tesekkur ederim yüreğime su serptin resmen.. benim sorunum erkek arkadasımla değil aslında o kilomdan şikayetçi değil ama ailem sürekli baskı yapıyor hem evlenmek istiyorsun hemde dana gibisin diye 23 yasındayım 93 kiloyum ama boyum .75 olduğu için o kadar göstermiyor yinede kilolu görünüyorum tabi evlenicem diye mutlu olacağıma bi stres sardı walla:çok üzgünüm:gelinlik bulamicak kadar kilolumusun yahuu kaç kilosun sen büyük bedenler var ne arkadaşlarim giydi gelinlik yapma allah aşkina sadece hangi kisimdan kilolu isen o kisimi kamufle edici bi gelinlik giyersin o kadar kilolu arkadaşlarda çok kabarik modeller iyi durmuyo ama bulamicak kadar diildir abarttiğinizi düşündüm şimdii