Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

nişanda 60 düğünde 53 59 la hamile kaldım şimdide 64 falanımdır boyum 1.68 allahtan şimdi sadece göbişim var tabi 3 ay sonra ne olurum hiç bilemiyorumm

valla kızlar ben 1,65 boyundayım...
11 yıl önce evlendiğimde 50 kiloydum. 2 doğum yaptım şimdi 52 kiloyum yani bende fazla farketmedi. yalnız şunuda söyleyeyim ben yemeklerime çok dikkat ederim

51 kiloydum boyum 1,67 3 yaşını doldurdu kızım şimdi63 kiloyum boyum hala 1,67 yani evlenince boyum göğe ermedi hahahahha...sevgiler....bu arada 9 yıllık evliyim bunuda belirtiyim....

ben evlendiğimde 42 kilo idim şimdi 49 ama hamileliğimde 80 kiloya ulaştım ikiz gebelikti çokşükür birşey kalmadı şimdi 49 kiloyum

1 yıllık evliyim evlenirken 60 kiloydum boyum 1.72.
Şimdi ise 68 kiloyum :| hala rejim yapıyorum tekrar 60 olmalıyım :.(

evlandiğimde 59 kiloydum boyum 170 ..bir bucuk sene sonra hamile oldugumu anladım ve meleğimi dogurduktak sonra kilom 80 di..ve ben kilo cok az verdim 3__4 kilo kadar daha sonra meleğim iki bucuk yasındayken ben yine haamile kaldım ve bu sefer hamileliğimi 90 kiloda bitirdim ve ikinci meleğimi dünyaya getirdim ..şimdi kızım 7 aylık oldu ve ben hala kilo verebilmiş değilim ve deli oluyorum...cok sinirleniyrum sinirlenmek üzülmek yarıyormudur nedir dahaa şişiyrum..keske bu konuyu acmasaydınız valla gene sinir oldumm.:( :( :( .(kendi kendime sinir oluyorum konuyu acan arkadasım üzerine alınma sen..)

oyy benı hiç sorman ben evlendıgımde 65 kıloydum dogum hamılelık donemımde 90 kıloya cıktım simdi dıyetle falan 76 a kadar indim:sm_cool: hala dıyet yapıyorum takiii 65 inene kadar:lepi::lepi::lepi:

51 de evlendim ...hala aynıyı ...ama bebeşimiz yok ..zaten olsa da 1 yıl akalamz yine 51 olurum all.izniyle

5 yıllık evliyim.
evlendiğimde 54 kg.dim
hamilelikte 30 kg.aldım-tatlicadiarzu-
doğumdan sonra uzun bi süre 57 /58 oldu
şimdi 51 kg.yimhihoyyyt

52 kg ile evlendim...

70 kg ıle doguma gırdım..

67 kğ ıle dogumdan çıktım..

su an 60 kgim...

ben 9 senelik evliyim ilk evlendigimde 50 kiloydum
simdi iki cocugum var 60 kiloyum hamilelik sirasindada 15 kilo aldim onuda dogumla beraber geri verdim:teytey::teytey:

Yeni evlenecek olanlar yada evlenmiş olanlar kaç kiloydunuz ?
şimdiki kilonuz kaç?
çocuk olduğunda kilonuz kaç?
sengözlerimebaksanab
yeni evlendiğimde 46 kiloydum!!!49 kiloda hamile kaldım
62 kilo da doğum yaptım:nazar::roflol:
bebek:ecrin_bebek: olunca 53 kiloya indim:lepi:
şimdi yine 53 kiloyumyerimseniben

valla ben hafıf kılolu bır kızım erdemde hep dalga gecer evlenınce cok sısko olursun sen dıye ne alakaysa sankı babamın evınde yıyemıyorumda sankı erdemle evlenınce sısecem hem ayrıca benım annemde benım gıbıymıs nısanlılık devresınde genclık zamanında 60/65 kılo cıvarındaymıs evlenmıs uzerıne 5 cocuk sımdı kadın 50 kılo bır gram bıle alamıyor yanı dıolar ya evlılık kılo aldırır veya cocuk dogurdum kılo aldım fılan bu kısının vucuduna baglı kılo almaya musaıtsın cocuk dogursun sonra cocugua doguma suc atarsın ben kılo alan bır vucudum var annem dıo sen benım gıbısın bende genc kızken boyleydım masallahım vardı ama sımdı onune bal kaymak koy ıyyyyyyyyyy dıoooo ınsallah anama cekerım

Back
X