Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

bazen dıolar kızım bıraz kılo ver ben senın zamanındayken oooo cok zayıftım eeee sımdı nıye kılolusun dıyorum eeeee sende 3 cocuk dogur goreyım dıolar bende hep su cevabı verıom cocukla ne alakası var benım annemde 5 cocuk dogurdu ama 50 kılooo :) nasıl ama bozulup kalıolar :)

Evlenmeden önce 54 kiloydum,evlenmeye yakın 60-62 oldum, evlendikden sonra şuan 69 kiloyum bebek yok,boyum 1.61 kilo vermek istiyorum ama gırtlağımı tutamıyorum..

daha 4 aylık evliyim kaydirigubbakcemile3 düğünde sanırım 50'ye kadar düşmüştüm, boyum 1,73 bu arada.
düğünden sonra bi toparladım (korktuğum gibi :roflol: ) sonra iş güç derken eridim yine şu an 52 kiloyum..
hamile kalırsam ve bebek olursa, sonra da kilom kalırsa falan diye ödüm kopuyooorrr kafamçokkarıştı

ahhh ahhh yaramı deştin kıssss ben evlendigimde 45 kilo idim tabi benim düğün aşamasında ne badireler atlattım ortada gezerken belli bile olmuyosun diyolardı sinir oluyodum 2,5 yıllık evliyim bebe yok 63 kilo idim en yüksek şimdi ise 57 yim evleneli tam tam tam 12 liko almışım :senağlama inanmıyorum aman ALLAH'ım ne olmuş bana banada evlenince alırsın diyolarda keşke demeselerdi belki almazdım ozaman :jeyyar:

evlenmeden önce 54 kiloydum. bir yıldır evliyim bebek yok henüz ama iki ay öncesine kadar 60'a tırmanmıştım. şimdi şükür 56-57 lere düştüm. kaydirigubbakcemile2

valla ben hafıf kılolu bır kızım erdemde hep dalga gecer evlenınce cok sısko olursun sen dıye ne alakaysa sankı babamın evınde yıyemıyorumda sankı erdemle evlenınce sısecem hem ayrıca benım annemde benım gıbıymıs nısanlılık devresınde genclık zamanında 60/65 kılo cıvarındaymıs evlenmıs uzerıne 5 cocuk sımdı kadın 50 kılo bır gram bıle alamıyor yanı dıolar ya evlılık kılo aldırır veya cocuk dogurdum kılo aldım fılan bu kısının vucuduna baglı kılo almaya musaıtsın cocuk dogursun sonra cocugua doguma suc atarsın ben kılo alan bır vucudum var annem dıo sen benım gıbısın bende genc kızken boyleydım masallahım vardı ama sımdı onune bal kaymak koy ıyyyyyyyyyy dıoooo ınsallah anama cekerım

bence hiç te öyle deme insan aç kalınca iştahlı olmayı özlüyor
ben hamileyken günde bi bardak sütten başka bişi koymuyodum ağzıma ve idrar testinde açlık çıkmıştı dr hastaneye yatırayım demişti
işte insan bölee herşeyden bulanınca diyodum keşke eskisi gibi kilo aldım alacam derdim olsa da iştahım da yerinde olsa diyordum
insan onu da özlüyor

evlenmeden önce 52 kg dum sonra 60 a cıktım rejimle itekaka 55 e düştüm

evlendıgımde 40 kg ıdım
40 ıle hamıle kalıp 9 aya geldıgımde 56 oldum ve bu kıloda dogum yaptım..
dogumdan sonra 45-46 oldum suan kızım 2.5 yasında ve ben 43 kg yım:((
boyumda 1.60

evlendiğimde 52 kiloydum, 1,5 aylık evli sayılırım şimdi 54'üm....

Boyum 1.63 cm..
Evlendiğimde 55 kg idim.
2 yıllık evliyim..
1 sene doğum kontrol hapı kullandım 63 kg oldum.:çok üzgünüm:
1 sene sonra hapı bıraktım ,rejimle 55 kg ya düştüm.hihoyyyt
Gene kilo aldım ama 5 ay önce hamileydim.
Bu 5 kg yu 2 aylık hamilelik evresinde aldım,ama maalesef bebek öldü...
:çok üzgünüm:
Şu anda 60 kg mım...:çok üzgünüm:

nişanda 66
evlendiğimde 68
10 aylık evliyim 2 ay önce 79 :1shok: amma abartmışım höh
şuan 71 kaydirigubbakcemile2
hedefim 64 ve olucam kesin olucam kaydirigubbakcemile5

Ben evlenirken 55 kiloydum boyumda 1.60 cm

Simdi 2 yillik evliyim ve 1 cocugum var.:ecrin_bebek:

Evlendigimin ilk bir senesinde devamli evde durmaktan can sikintisindan habire yedim durdum.Ve 1 yil icinde tammm 10 kilo aldim.65 kilo oldum inanirmisiniz.Tartiya her ciktigimda kafayi yiyordum.Ve bu kiloyla hamile kaldim.Ve dogumdan 1 gun onceki kilom tam taminaaa 78 di:1shok:.

Simdi kizim 5 aylik ve benim kilom 66.Ve inanmicaksiniz suanki kiloma sukrediyorum.Odum kopuyordu hamilelik kilolalarini veremicem diye.Ama niyetliyim eski bekarlik kiloma geri donicem.Cok ozledim o halimi ya.Belki bazilari icin 55 kilo bile siskoluk demek ama benim icin iyi.Bu hallere geldikten sonra ona sukur ederim hemde yuzkere
:utangac:

7. yılıdayım oyum 1.68. evlendiğimde 48kg idim 1 yıl korudum sora almaya bir başladım 64 e kadar çıktım şimdi 58 im şükür.

Back
X