Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

54 kiloydum 1 senedir evliyim 60 oldum :) kocam iyi beslemiş beni Şeniz

62 KİLO İLE EVLENDİM 1 YILI GEÇTİ EVLENELİ VE ŞİMDİ 67 KİLOYUM :çok üzgünüm:
HENÜZ BEBEK YOK AMA OLUNCA NOLCAK HALİM BİLMEM :uhm:
BOYUMDA 162 VEREMİYOM ŞU KİLOLARI YAAA

HA BİDE SENCE HANGİMİZİN KOCASI İYİ BESLEMİŞ :roflol: yerimseniben

ya evlenince neden kilo alınır anlamış değilim
ilişkiyle alakalı sanırım
yoksa
evleneli oturup bacaklarımız uzatamadım daha 1 yıldır yemek bulaşık iş güç derken ona rağmen 6 kilo aldım of yaaaa

62 KİLO İLE EVLENDİM 1 YILI GEÇTİ EVLENELİ VE ŞİMDİ 67 KİLOYUM :çok üzgünüm:
HENÜZ BEBEK YOK AMA OLUNCA NOLCAK HALİM BİLMEM :uhm:
BOYUMDA 162 VEREMİYOM ŞU KİLOLARI YAAA

HA BİDE SENCE HANGİMİZİN KOCASI İYİ BESLEMİŞ :roflol: yerimseniben

bu aradayanlış anlama cnm bu yazdıklarımı sadece senden kiloluyum o bakımdan dedim
ben temelleri önceden attım delikafadulden
kocamda solsun binayı inşa etti sonuçta bu hale geldim kaydirigubbakcemile3 :asigim:

Ben de evlenmeden önce çok zayıftım. Düğün hazırlıkları sırasında iyice kilo vermiştim. Şimdi hiç olmadığım kadar kilo aldım ya niye acaba? Halbuki evlenmeden önce her şeyim hazırdı yani annem hazırlar yemeği giyeceklerimi ütüler. Ben çalıştığım için pek bir şey yapmazdım. Şimdi bir koşturmaca bir koşturmaca işten eve gidiyorum hemen üstümü değiştirip mutfağa giriyorum yemek yapıyorum. Eskisi gibi hazır önüme gelmiyor ben yine aynı miktarda yemek yiyorum ama niye kilo vermem gerekirken bu koşturmacanın içinde bir de ev işleri var. niye kilo alıyorum hayret bir şey gerçekten bilimsel bir açıklaması olmalııı mafoldumben

Ben de evlenmeden önce çok zayıftım. Düğün hazırlıkları sırasında iyice kilo vermiştim. Şimdi hiç olmadığım kadar kilo aldım ya niye acaba? Halbuki evlenmeden önce her şeyim hazırdı yani annem hazırlar yemeği giyeceklerimi ütüler. Ben çalıştığım için pek bir şey yapmazdım. Şimdi bir koşturmaca bir koşturmaca işten eve gidiyorum hemen üstümü değiştirip mutfağa giriyorum yemek yapıyorum. Eskisi gibi hazır önüme gelmiyor ben yine aynı miktarda yemek yiyorum ama niye kilo vermem gerekirken bu koşturmacanın içinde bir de ev işleri var. niye kilo alıyorum hayret bir şey gerçekten bilimsel bir açıklaması olmalııı mafoldumben

ÇOOOOOOOOOOK HAKLISIN CNM YA AYNEN BENDEDE ÖYLE
BEN BİTEK CİNSELLİKLE ALAKALI BULUYORUM delikafadulden

evlendiğimde 53 kiloydum
2,5 senelik evliyim şu anda 54 kiloyum.
eşim ise evlendikten sonra neredeyse 15 kilo aldı
onu beslemekten sanırım kendimi beslemeye fırsatım olmamış :jeyyar:

eşim sağolsun hiçbir işe elini sürmediği için, evin erkeği konumundaki zavallı ben de her işe koşturduğum için kiloları o aldı.

ben 13 senelik evliyim.evlenirken48 kiloydum.boyum 1.75.doğum kontrol hapı kullandım.çocuktan önce65 kiloyla hamile kaldım.98 le doğuma gittim.58 e düştüm.sonra 68 e çıktım ve yine hamile kaldım.97 ile doğuma gittim.şu an 68 kiloyum.60 a düşsem yatıp kalkıp dua edeceğim.evlenirken ki kilom mazide hoş bir anı olarak kaldı.hiç kilo almam zannederdim hayatımda diyet nedir bilmemiştim ama HAYAT insana herşeyi öğretiyor.asla asla dememeyi öğrendim artık:((

ben 60 kiloyla evlendim 3 ay içinde 72 kilo oldum sonra bi ara verdim tekrar aldım ve 72yle hamile kaldım 85le doğum yaptım şuan 86yla 85 arası gidip geliyorum anneciğim bizi nekadar sağlıklı besliomuş onu anladım mesela bekarkeb bizim eve kola girmezdi hamur işi senede 1 2 kere hep sebze zeytinyağlı ağırlıklı beslerdi annem bizi ama evlendikten sonra hamur işi kızartma asitli içecek ve meyve suları benım çok sık tükettiğim şeyle oldu yeme düzenim alt üst oldu anlıycağınız ben bu yüzden kilo aldım

48 kıloydum nerdeyse bır yıldır evlıyız 50 kılo oldum..

omrüm boyunca 50 olamam zannedıyordum oldum,anlamadım neden kilo aldım akannehir..

62 kiloydum evlendiğimde,ne güzeldim ahhh:1no2:
ilaç kullandığım için oldum 77,
hamile kaldım ve oldum 104 kilo,
doğumdan sonra 95 ,
2,5 ay sonra babamı kaybettim ,
ne olduğunu anlamadan 3-5 günde 85 oldum,
geçen yaz 72 ye kadar inmiştim,
geçen ramazandan sonra oldu 77,
şmdi 74 ,
niye gitmiyor anlamıyorum,
popom yer görmüyor,çocuk küçük,
hep hareket hep hareket,
anlamadım gittisenağlama

2000 yılında evlendim

evlendiğimde 48

iki ay sonra hamile kaldım 70 oldum

doğumdan çıktığımda 63

bir yıl sonra 50

son iki yıldır 60

ramazanda zayıfladım 57 falamın şimdi

eşim şimdiki halımı daha çok beğeniyor:jeyyar:

zayıflık bana yakışmıyor

evlendigimde 53 kiloydum şimdi 54 kilo oldum ama eşimin bana kilo aldırma çabaları bitsin arttık birgün yemekten patlıcam

evt kızlar bnde evli değilim ama sanki yaşıma göre biraz kiloluyumacaba 14 15 li yaşlarda kilolu yada çocukken kilolu olupta zayıflayanınız varmı

ben 49 kg dum evlenmeden once,evlenelı 1 yıl olacak sımdı 53 kg yum o da sureklı mutfakta kurabıye pogaca yaptıgım ıcın :))

Back
X