Oyle guzel anlatmaya baslamistiniz, surekli osuruyor kismina gelince kahlahaya boguldum Allah da sizi guldursunerkekler icin bu normalmis. Sizi esi bildigi icin ya da es olarak gormek istedigi icin sizi isaretliyorlarmis nette oyle okumustum
Onlar hep “osuran koca”ların, durumu normalleştirmek adına uydurdukları zırvalıkları
Osurukla işaret mi olurmuş biz de yumrukla neyin işaretleyelim o vakit
Yapmadim ama tetikte bekliyor dalga gecer gulerPeki siz yanında yaparsanız ne tepki veriyor? Bir de o yöntemi deneseniz ehehe
Aşkım sen neyle besliyorsun cocanı? Ne yiyor ki pırtçıktan rahatsız olmuyorsunOsurmasından rahatsız olmam ama burun karıştırması nedir ya :/ bide şöyle mideden gelen geğirme seside beni cok rahatsız eder ama osurmasından rahatsız olmuyorum nedense
Konuyu anlatış tarzın çok sevimliO kadar kibar efendiydiki ne pirti gegirmzdi ya dedim nasil sakladin ama brawoo sana nasil tuttn catlamadan yanimda
Valla ciddi ciddi pırtcıktan rahatsız olmuyorum ama geğirirse hemen söyleniyorum bende böyle rahatsız bir kişiliğimAşkım sen neyle besliyorsun cocanı? Ne yiyor ki pırtçıktan rahatsız olmuyorsun
Ay insan kendi kendine tahammül edemiyor, eşin yapması yanıbaşında, mahcup olmadan
Tuhaf ya
Kantarın topunuzu kaçırdın iyice, diye konuşmaya başla böyle
Ayıp ki
Değil mi :) ben öyle öğrendim
SaçmalamaNeyse yavaş yavaş pembe kakalılarda geliyor en sevdiğim
Tesekkurler..Bunun onune gecemeyecegim yani demek hep boyle imis artik katlanacagim yani nasil bu kadar yapabiliyo sasiriyorum disardan geliyoruz iceri girerirmez butun tuttuklarini cikariyorKonuyu anlatış tarzın çok sevimli
Demek ki içindeki recep ivedik’i iyi kamufle etmiş.Sevgiliyken tutabilen adam evlendiğinde her türlü salmış
. Sizin rahatsız olduğunuzu bile bile yapmaya devam ediyor işiniz çok zor.
Yaa guldum cidden benide gegirik rahatsiz etmez adam gegirse ozur diler ama.....Valla ciddi ciddi pırtcıktan rahatsız olmuyorum ama geğirirse hemen söyleniyorum bende böyle rahatsız bir kişiliğim
Goncamdan çok pırtlatıyorumdurdikkat pırtlatıyorum diye uyarıyorum ama
Hadi gaz ,sindirim sistemi ile alakalı durum tolere edilebilir de burun karıştırmak, geğirmek bunlar çok rahatsız edici.Bari bunlar için tepkinizi koyun da bi gaz kalsınTesekkurler..Bunun onune gecemeyecegim yani demek hep boyle imis artik katlanacagim yani nasil bu kadar yapabiliyo sasiriyorum disardan geliyoruz iceri girerirmez butun tuttuklarini cikariyor
Ilk okurken Tatlitug gozumde canlandi ve ortalara dogru bir hayal kirikligi.Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
O refleks yaYaa guldum cidden benide gegirik rahatsiz etmez adam gegirse ozur diler ama.....
Gaz cikaramadi mi fena zaten benim bebegin gaz damlalarini o kullandi melegim gaz cikaramiyorum napalim su damladan yine diye dewam eder buyuk dertHadi gaz ,sindirim sistemi ile alakalı durum tolere edilebilir de burun karıştırmak, geğirmek bunlar çok rahatsız edici.Bari bunlar için tepkinizi koyun da bi gaz kalsın
Yemeklerine bol bol kimyon ekle,rezene kimyon çayı içir.
Valla ciddi ciddi pırtcıktan rahatsız olmuyorum ama geğirirse hemen söyleniyorum bende böyle rahatsız bir kişiliğim
Goncamdan çok pırtlatıyorumdurdikkat pırtlatıyorum diye uyarıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?