evlendik ama

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Kızlar evleneli iki ay oldu ,gerdek gecesi adetliydim ilişkiye giremedik ama sonrasında gerçekleşen ilişkilerimizde de tam birleşme olmadı, ben de kayganlık yeterli düzeyde ama nasıl diyim bilemedim eşimde sertleşme problemi var sanırım yani yeterince sert değil tam içime giremedi şuana kadar ,vajinam dar biraz da ,soranlara oldu diyorum ama bu mesele her gecen gün canımı sıkıyor ,biz beceremiyeceğiz galiba :/

Eşinde krem kullansın kayganlaştırıcı. peki hiç boşalma olmadı mı bugüne kadar. başlamadan bitiyor mu yani.

Eşinde krem kullansın kayganlaştırıcı. peki hiç boşalma olmadı mı bugüne kadar. başlamadan bitiyor mu yani.
Yok boşalıyor ön sevişmemiz uzun sürüyor içime tam girmese de yakınlaşıyoruz ama tam girmedi şuana kadar ,bi kere sadece acı duyar gibi oldum sertleşti yeterince ama acıyor diye devam etmedik keşke etseydik,şuan hala bakireyim anlayayacağınız

bu sertleşme sorunu cözüm bulunabilecek bir şey mi,ona hissettirmek istemiyorum açıkçası kendini eksik hisseder diye ama giderek de dert olmaya başladı bana bu mesele

On sevismeniz yeterli ve seni ilişkiye hazirliyorsa sende vajinusmus olabilir. Eşinin de erken boşalma ve sertleşme problemi vardır. Zaten ikisi birbiri ile bağlantılı diye biliyorum. Yani kadın vajinismus olunca erkekte bazı sorunlar başlıyormus. Biraz parmak egzersizi yapmanı öneririm

Herkesin kolay olmuyor maalesef.. Zeytinyağının çok faydasını gördüm ben. O şekilde deneyin düzelir inşaallah

Yok boşalıyor ön sevişmemiz uzun sürüyor içime tam girmese de yakınlaşıyoruz ama tam girmedi şuana kadar ,bi kere sadece acı duyar gibi oldum sertleşti yeterince ama acıyor diye devam etmedik keşke etseydik,şuan hala bakireyim anlayayacağınız
Senin canını yakmamak için kalıyorsa kendini olmaz iş sende

Arkadaşlar yazamadım geçen hafta oldu şükür kan geldi oldu bu sefer sanırım,kan çok az geldi yalnız bi kaç damla,sonrasında bikaç gün az az geldi bir sıkıntı yoktur değil mi? Ama bu bahsettiğim günden Sonra bir daha yine tam gerçekleşmedi,normalde daha kolay olması gerekmiyor muydu?yeterli sertleşme olmuyor bundan artık kesin eminiz.doktor mu bunun çaresi,bitkisel ilaç,ya da gıda vs işe yarar mı? Saçma bulabilirsiniz ama birleşmenin olduğu gün sarımsak yemiştik onun da etkisi olduğuna dair bişeyler dıymuştum,sizin düşünceleriniz nedir

On sevismeniz yeterli ve seni ilişkiye hazirliyorsa sende vajinusmus olabilir. Eşinin de erken boşalma ve sertleşme problemi vardır. Zaten ikisi birbiri ile bağlantılı diye biliyorum. Yani kadın vajinismus olunca erkekte bazı sorunlar başlıyormus. Biraz parmak egzersizi yapmanı öneririm
Vajinismus İçin benim korkmam gerekmez mi ?tam anlamadım sizi :/

Back
X